Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Grand Royal

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Tog

Narvik Togstasjon

Buss

Narvik Bussterminal

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her

Om Quality Hotel Grand Royal

Antall rom

162 rom - 269 sengeplasser

Antall konferanselokaler

1 stk - 600 deltagere
11 møterom

Avstand Narvik lufthavn, Framnes

2,5 km - ca 6 min

Avstand Narvik Bussterminal

400 meter

Om Quality Hotels

 

Quality Hotel Grand Royal er en av Nord-Norges største kurs- og konferansehotell beliggende nord i Narvik. Kun ett minutt fra togstasjonen og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg.

Konferanse i Narvik

Hotellets moderne konferanseavdeling har kapasitet på inntil 600 personer fordelt på 11 møtelokaler, med kongresshallen "Royal Hall" som den største.

Arktisk natur som nærmeste nabo

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har derfor en rekke partnere som er behjelpelig med sosiale aktiviteter. De storslåtte arktiske omgivelsene åpner for spekkhuggersafari, fjordfiske, terrengsykling og vrakdykking. I det anerkjente Narvikfjellet finnes det muligheter for de aller fleste, med utstrakte løypealternativer for både familefolk og de mest drevne offpist-kjørere. Narvikfjellet er tilrettelagt for helårsdrift, med aktiviteter som strekker seg fra en tur med gondolen til offpist-sykling ned fjellet.

Mat er viktig

Derfor har vi to alternativ til deg som er klar for en matbit. På Rallar'n Pub og Kro, kan du få deg et kjapt, men samtidig godt måltid. Er du ute etter noe litt mer eksklusivt, er  Linken Restaurant & Bar på toppen av hotellet plassen for deg.

1.913.149.030 23