Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Fra Kongsberg stasjon

Ca 10 min gange til hotellet

Fra Sandesfjord lufthavn, Torp

Flybuss fra Torp til Kongsberg stasjon

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Grand Kongsberg

Antall hotellrom

175 hotellerom - 320 sengeplasser

Antall konferanselokaler

25 stk – plass til over 600 deltagere

Avstand Sandefjord lufthavn, Torp

88 km - ca 1.30 minutter

Avstand Kongsberg stasjon

2 km - ca 5 minutter

Om Quality Hotels

Les mer om Quality Hotels

Quality Hotel Grand Kongsberg ligger i sentrum av Kongsberg, kun en times kjøring fra Oslo. Hotellet er moderne med stemningsfull restaurant, festsal, bar og et deilig spaanlegg.

Hotellet

Quality Grand Hotell har alltid vært mer en bare et konferansehotell. Dette er et hotell hvor du får flere opplevelser i en pakke. Her bor du behagelig, spiser godt og kan nyte et spaopphold eller kose deg med Kongsbergs kulturaktiviteter.

Konferansefasiliteter

Hotellet har 25 konferanserom som rommer inntil 600 personer. Har du behov for hjelp til å arrangere ditt arrangement, så har hotellet dyktige ansatte som kan hjelpe med det.

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Kongsbergs mangfoldige kulturtilbud. Opplev Kongsberg kirke, Norges største og vakreste barokkirke med hele 2400 sitteplasser. Lær mer om byens unike historie på Norsk Bergverksmuseum, Sølvgruvene eller de fem andre museene du finner i Smeltehytta i sentrum av Kongsberg.

Aktiviteter i nærområdet

Ønsker du fysisk utfoldelse anbefaler vi en runde på Kongsberg Golfbane, Norges lengste og flotteste 18-hulls bane eller en fartsfylt runde på Go-Kartbanen. Om vinteren kan du nyte de flotte skibakkene på Kongsberg skisenter bare 5 minutter fra hotellet. Hos oss finner du spennende aktiviteter for enhver smak.

1.913.149.030 21