Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Expo

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss 24,28,31,31E eller 36E retning Snarøya,
holdeplass Fornebuparken.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 24, 28, 31, 31E eller 36E til Fornebuparken.

Fra Oslo Sentralbanestasjon

Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget.

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her

Om Quality Hotel Expo

Antall hotellrom

301 stk - 475 senger

Antall konferanselokaler

13 stk - plass til over 1100 deltagere
Plass til utstillere i fellesområdet.

Avstand Oslo Lufthavn Gardemoen

57.4 km - ca 60 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

9,4 km - ca 25 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Fornebuparken 25-50 meter fra hotellet. Reisen til Oslo S tar ca 25 minutter.

Om Quality Hotels

Quality Hotel Expo er et innovativt konferansehotell rett i utkanten av Oslo. Vi ønsker å skape et miljø for nytenkning og kreativitet, hvor vi mener at naturen er en viktig inspirator.

Litt annerledes konferanse

Quality Hotel Expo er bygget på konseptet «midt i naturen». Naturlige materialer som tre og stein skaper kontraster mellom røft og raffinert. Grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet. Idé-ekspertene Stig & Stein har bidratt til utformingen av konferanseområdet og har i tillegg utviklet et spesielt tjenestetilbud for idegenerering.

Beliggenhet

Quality Hotel Expo er ikke bare et konferansehotell. Som Oslos eneste «beach hotel» egner Quality Hotel Expo seg like godt for kurs og konferanse som ferie og avslapping, og for voksne så vel som barn. I tillegg har vi treningsrom, og ruter til en fantastisk løpetur langs fjorden. Vår unike beliggenhet umiddelbart ved Telenor Arena kan Quality Hotel Expo kombineres med det meste.

Mat og drikke

Hos Brasserie X møtes asiatisk og fransk kokkekunst, og her kan du fråtse i sesongbaserte råvarer. Vår à la carte-meny kombinerer enkle og raffinerte delikatesser, med fokus på sjømat og grillet kjøtt. For velsmakende drinker og et godt utvalg av øl og vin, kan man besøke Bar X

Waynes Coffee

Vi vet hva kaffe betyr for morgenstunden, og derfor har vi tatt med oss Nordens kaffemekka inn i hotellets foaje; Waynes Coffee.

2.180.162.605 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK