Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norge

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norge

Quality Hotel Expo er et unikt og populært konferansehotell som ligger i grønne omgivelser, på sentrumsnære Fornebu. Hos oss ligger alt tilrette for et herlig opphold uansett om du er i feriemodus eller skal på kurs. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Expo 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Midt på sentrumsnære Fornebu, ligger Quality Hotel Expo. Med umiddelbar nærhet til sentrum, natur og strand ligger alt til rette for et fantastisk opphold! 

Velkommen til Quality Hotel Expo

På vakre Fornebu, 10 minutter fra Oslo sentrum, ligger moderne og fleksible Quality Hotel Expo. Med park og sjø som naturlig innslag, umiddelbar nærhet til naturen og en smakfull opplevelse i restauranten, ligger alt til rette for et fantstisk opphold. Quality Hotel Expo er ikke bare et konferansehotell, men egner seg like godt for kurs og konferanse som for ferie og avslapping, og for voksne så vel som barn. I tillegg har vi treningsrom og ruter til fantastiske løpeturer langs fjorden. Med vår unike beliggenhet umiddelbart ved Telenor Arena kan Quality Hotel Expo kombineres med det meste. Les mer om Oslo her.

I nærområdet

Når du bor på Quality Hotel Expo trenger du ikke å velge mellom byferie eller sol og bad. Her finnes alle muligheter for en fantastisk byferie. Bussen stopper utenfor hotellet hvert 6-10 minutt og tar deg raskt inn til sentrum. Opplev alt hva Oslo by har å tilby av shopping, øyhopping, museer og annen moro.

Hvis du ønsker å slappe av med sol og bad finner du noen av de beste strendene i Oslo her på Fornebu. Nærmeste strand, Fornebukta, ligger kun 150 meter bortenfor hotellet. For den turinteresserte finnes mange turstier å utforske i området. I nærheten av hotellet ligger også Fornebu S kjøpesenter og Telenor Arena finner du på andre siden veien.

Mat og drikke

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Kokkene bruker den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring.  For velsmakende drinker og et godt utvalg av øl og vin, kan du besøke Bar X.

Vi kan konferanser!

Quality Hotel Expo er det mest unike og fleksible konferansehotellet i Oslo området. Med beliggenhet på sentrumsnære Fornebu kan vi tilby vakre omgivelser med fjorden som nærmeste nabo. Hos oss vil du oppleve moderne skandinavisk design og atmosfære, grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon som skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet. Våre 12 møterom med markedsledende teknologi har som formål å løfte frem dine beste idéer gjennom teamwork, læring og utvikling. I samarbeid med dyktige medarbeidere og partnere vil vi skreddersy ditt arrangement, hjelpe dere å løfte det til nye høyder og sikre at det blir en stor suksess!

WeCare

Sammen kan vi gi barn utsatt for menneskehandel en god og trygg natts søvn. Når du bor hos oss over 2 netter kan du velge Sweet Dreams Stay ved å takke nei til romvask. Vi donerer et fast beløp til UNICEFs arbeid mot menneskehandel for hver natt våre gjester velger bort romvask. Takk for at du bidrar! 

Cash free

Quality Hotel Expo gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Snarøyveien 20 1360 Fornebu , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss 24,28,31,40 eller 81 retning Snarøya,
holdeplass Fornebuparken.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 24, 28, 31, 31E eller 81 til Fornebuparken.

Fra Oslo Sentralbanestasjon

Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget.

Om Quality Hotel Expo

Antall hotellrom

301 dobbeltrom

Antall konferanselokaler

12 stk - plass med opptil 1000 deltagere
Plass til utstillere i fellesområdet.

Avstand Oslo Lufthavn Gardermoen

57.4 km - ca 40 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

9,4 km - ca 20 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Fornebuparken 25-50 meter fra hotellet

Reisen til Oslo S tar ca 20 minutter

Nationaltheatret/Aker Brygge tar ca 15 minutter

Oslo lufthavn tar ca 30 minutter fra Lysaker stasjon

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.