Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Velkommen til Quality Hotel Edvard Grieg! Har du spørsmål for ditt opphold hos oss, håper vi du vil finne svar på det meste her.

Parkering

Hotellet har utendørsplasser samt parkeringshus for sine gjester, hele 150 plasser i tillegg til 9 elbil-stasjoner.

Shuttlebuss til Flesland

Mandag til fredag tilbyr vi shuttlebuss til Bergen Lufthavn, Flesland og til bedrifter i nærområdet. Første avgang er kl. 06.40 og siste avgang er kl. 09.00. Tilbudet er gratis for våre hotellgjester. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om ruter og plassbestilling.

Wifi

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet. Dagens kode kan hentes i resepsjonen eller enda bedre; bli medlem av Nordic Choice Club og bruk ditt medlemsnummer. Er du på konferanse har du egen kode for oppholdet.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for bagasje for eksempel ved tidlig ankomst eller om du ønsker å la noe ligge til neste opphold.

Har du glemt å pakke noe?

Resepsjonen har det meste av vanlige toalettsaker til salgs døgnet rundt. I tillegg har vi paraplyer, snacks, kiosk mat, drikkevarer med mer til salgs. Spør oss gjerne om det er noe annet du savner.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk innen kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Middag

Mandag - søndag: 17.00 - 22.00

Bar X

Mandag - lørdag: Fra 17.00
Søndag og hellidager: Stengt

Treningsavdeling

Alle dager fra 06.00 - 22.00

Åpningstidene kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold eller se oppdatert oppslag på hotellet.

 

2.271.168.780 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK