Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Edvard Grieg

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk innen kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Helg/helligdager: 07.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: Fra kl. 11.30
Søndager: 13.00 - 16.00

Åpningstidene kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold eller se oppdatert oppslag utenfor restauranten.

 

Velkommen til Quality Hotel Edvard Grieg! Har du spørsmål for ditt opphold hos oss, håper vi du vil finne svar på det meste her.

Parkering

Hotellet har gratis utendørs parkering. Siden hotellet er under ombygging, kan det være begrenset antall plasser. 

Wifi

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet. Dagens kode kan hentes i resepsjonen eller enda bedre; bli medlem av Nordic Choice Club og bruk ditt medlemsnummer. Er du på konferanse har du egen kode for oppholdet.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for bagasje for eksempel ved tidlig ankomst eller om du ønsker å la noe ligge til neste opphold.

Har du glemt å pakke noe?

Resepsjonen har det meste av vanlige toalettsaker til salgs døgnet rundt. I tillegg har vi paraplyer, badetøy, snacks, drikkevarer med mer til salgs. Spør oss gjerne om det er noe annet du savner.

Bare juniorsuiter på 35 m2 - helt sant!

Som det første "Suitellet" i Norge tilbyr hotellet kun romslige praktiske juniorsuiter på 35 m2. Innholdet, beliggenheten og utsikten kan derimot variere, derfor har du mulighet å oppgradere til superior eller deluxe rom. Samme størrelse, bare enda mer innhold. Spør oss gjerne for oppgradering eller les mer under hver romkategori.  

1.913.149.030 24