Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

 • Konferanserommet Troldsalen med plass til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
 • Resturant Brasserie X, dekket rundbord og lamper ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra sentrum. Denne nye klassikeren har fantastisk utsikt, frokost, bar og restaurant. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Frokost

Fra kl. 04.45 i ukedager og 05.45 i helger står vår lille "Early Bird"-frokost klar for våre gjester som står ekstra tidlig opp (som man pakke med seg i farten for eksempel). Fra ordinære åpningstider serverer vi en sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer. Frokosten er selvsagt inkludert i romprisen. Har du allergier? Vi har alltid de mest grunnleggende alternativene som for eksempel gluten- og laktosefritt tilgjengelig. Dersom du trenger noe spesielt utover det, ordner vi gjerne det på forespørsel.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Åpningstidene kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold eller se oppdatert oppslag utenfor restauranten.

Treningsrom

På treningsrommet vårt kan du slite deg ut om du ønsker det med alt av moderne treningsutstyr, men også hente ny energi i vår tv-lounge. Spør oss gjerne også om jogge- og turløyper i nærområdet, rabatt på squash baner i nærheten samt utlån av hodelykt, refleksvest med mer. NYHET! Vi tilbyr også vask av det svette treningstøyet over natten, så du slipper å pakke det ned i kofferten, helt gratis!

Åpningstider:

Alle dager: 06.00 - 22.00

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Shuttlebuss

Nytt og utvidet transport tilbud fra/til hotellet og flyplassen i ukedager! Dette er et supert tilbud for deg som vil fra dør til dør. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme. Vennligst kontakt hotellet for eksakte tider eller sjekk infoskrivet på siden "Vanlige Spørsmål". For større grupper kan ekstra buss settes inn på forespørsel.

Tide Buss har sammen med oss hoteller i nærheten av flyplassen opprettet et busstilbud som i tillegg går innom Heliporten, Equinor og Aker på morgenen.

Avganger alle ukedager morgen:

Fra hotellet til Heliporten samt Bergen Lufthavn: 05:37, 06:07 og 06:47

Fra hotellet til Equinor, Aker og Bergen lufthavn: 06:50, 07:30, 08:10 og 08:50

Fra Bergen Lufthavn (holdeplass A1) til hotellet: 06:30, 07:10, 07:50, 08:30

Avganger alle ukedager ettermiddag/kveld:

Fra hotellet til Flesland flyplass: 15:30 og hver halvtime frem til kl. 20:00 Fra Flesland flyplass (holdeplass A1) til hotellet: 15:45 og hver halvtime frem til kl. 20:15

Prisen er 70,- for voksen og 35,- for barn/honnør. Billett kjøpes direkte med kort i bussen eller kan forhåndskjøpes via Vipps. Hotellets egne shuttletjeneste er nå avviklet.

Vi hjelper gjerne med spørsmål angående transport generelt. Vi har blant annet en fastpris via Bergen Taxi fra hotellet og Bergen Lufthavn Flesland, i tillegg til at bybanen stopper ca. 800 meter fra hotellet.

Parkering

Hotellet har kostnadsfri parkering for sine gjester. Hos oss finnes det ca. 30 utendørs parkeringsplasser samt et parkeringshus med 120 parkeringsplasser hvorav ni har elbilstasjoner. Ved store arrangement og om det skulle bli fullt, har vi også flere hundre parkeringsplasser til rådighet i nærheten, fortsatt helt gratis for deg som gjest.

Renseri

Trenger du å få unnagjort en klesvask mens du bor hos oss? Ikke noe problem - vi fikser! Hotellet har samarbeid med et vaskeri. Om du leverer ditt tøy i resepsjonen innen kl. 08.00 får du det tilbake samme kveld senest kl. 18.00. For priser se skjema på rommet.

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Det er åpent nettverk på hele hotellet, du trenger ikke passord for å logge på. Er du Nordic Choice Club medlem? Logg enkelt og greit inn ved hjelp av medlemsnummer, da logger automatisk på WIFI ved alle våre hoteller.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Edvard Grieg er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Joggerute
 • Heis
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
 • Innendørs parkering
 • Bussparkering
 • Flatskjerm
 • Vekketjeneste
 • Konferansesenter
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant
 • Treningsrom
 • Kjøleskap
 • Handikap-rom
 • Turområde
 • Badekar på utvalgte rom
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.