Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09:30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: fra 11.30
Søndag og helligdager: på forespørsel

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag og helligdager: 17.00 - 21.00

Bar

Stengt frem til nye Bar X åpner i mai 2015.
Betjenes i denne perioden fra restauranten.

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

I det nyrenoverte hotellet Quality Hotel Edvard Grieg finner du nydelig mat i fantastiske lokaler i Brasserie X, og noe godt å drikke finner du i Bar X. Stor middag, lukkede selskap, frokost eller lunsj - du er velkommen!

Brasserie X

Restauranten har blitt renovert og utvidet med en ny a la carte avdeling, Brasserie X, Quality Hotels' nye restaurantkonsept.. Restauranten kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat. Matfilosofien bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, den er også selve kilden til energi, mot og begeistring.

Frokost

I vår restaurant serveres både frokost, lunsj og middag. Vi byr på en herlig frokostbuffet med mange gode og sunne alternativer. Kontakt oss gjerne før ankomst dersom du har allergier, så ordner vi gluten- og laktosefrie alternativer for deg.

Familiekoldtbord

Vi kan tilby en bugnende buffet fra kl. 13 til 16 hver søndag til 425,- for voksne, 325,- for pensjonister og 210,- for barn (4-12 år). Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å holde selskap på en søndag eller på andre dager, så sender vi deg vår selskapsmeny.

Trim og avslapping

I løpet av mai 2015 åpnes stort treningsenter med en fantastisk utsikt fra 7. etasje. Her kommer det alt av utstyr til styrke og kondisjonstrening, juicebar og en lounge. Frem til da spør oss gjerne om treningsmulighetene i nærheten av hotellet og for utforskning av de ulike turløypene i området.

Lekerom

Lekerommet finnes per tid i restauranten og flyttes til større fasiliteter for Barnas Hotell sesongen juni - august. Spør resepsjonen også for utlån fra lekerommet som spill, leker og bøker.

 

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK