Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: fra 11.30
Søndag og helligdager: på forespørsel

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag og helligdager: 17.00 - 21.00

Anitra bar

Stenges fra 10.02 frem til ny er ferdig
Betjenes i denne perioden fra restauranten

Treningsavdeling

Alle dager fra 06.00-22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

På Quality Hotel Edvard Grieg finnes noe for enhver smak. Frem til mai 2015 renoverer vi hotellet, men det er lagt til rette for gode alternativer til alle gjester.

Brasserie X har åpnet

Restauranten har blitt renovert og utvidet med en ny a la carte avdeling, kalt Brasserie X. Restauranten kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat. Matfilosofien bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, den er også selve kilden til energi, mot og begeistring.

Frokost

I vår restaurant serveres både frokost, lunsj og middag. Vi byr på en herlig frokostbuffet med mange gode og sunne alternativer. Kontakt oss gjerne før ankomst dersom du har allergier, så ordner vi gluten- og laktosefrie alternativer for deg.

Familiekoldtbord

Vi kan tilby en bugnende buffet fra kl. 13 til 16 hver søndag til 425,- for voksne, 325,- for pensjonister og 210,- for barn (4-12 år). Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å holde selskap på en søndag eller på andre dager, så sender vi deg vår selskapsmeny.

Trim og avslapping

Velværeavdelingen i toppetasjen med boblebad, badstu med mer er nå stengt frem mot nyåpning av hotellet i mai 2015. Da blir det stort treningsenter med den samme fantastiske utsikten som tidligere. Inntil videre vil det være et enkelt utvalg av trimapparater i 5. etasje som tredemølle, step- og elipsemaskin samt vekter. Utforsk gjerne også de ulike turløypene i området, spør i resepsjonen for kart.

Lekerom

Lekerommet er midlertidig tatt bort i forbindelse med renoveringen av hotellet. Spør resepsjonen for utlån fra lekerommet som spill, leker og bøker.

 

2.190.163.493 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK