Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, bare 5 minutter fra Flesland. Uansett om du skal på konferanse, forretningsreise, familieferie eller på tur med venner - denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

I vårt nyrenoverte hotell Quality Hotel Edvard Grieg finner du nydelig mat i fantastiske lokaler i Brasserie X, og noe godt å drikke finner du i Bar X. Stor middag, lukkede selskap, frokost eller middag - velkommen skal du være!

Julebord 2015

Fra søndag 22. november arrangeres familiejulebord med tradisjonell god julemat. Av aktiviteter for barna blir det juleverksted, julenissebesøk med mer. Priser er 595,- for voksne og 295,- for barn 4 - 12 år.

Ønsker din bedrift eller forening julefest? Bestill julefesten hos oss i år! DJ spiller fra 21.30 i våre nye lekre lokaler, og med 150 gratis parkeringsplasser er det bare å komme! Priser fra 695,- per person. Kontakt oss for tilbud i dag.

Brasserie X og Bar X

Restauranten har blitt renovert og utvidet med en ny a la carte avdeling, Brasserie X, Quality Hotels' nye restaurantkonsept. Restauranten kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat. Matfilosofien bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, den er også selve kilden til energi, mot og begeistring.

Måltider

Vi starter dagen kl. 04.45 i ukedagene og 05.45 i helgene med å sette ut det vi kaller for en liten "Early Bird"-frokost for deg som skal ekstra tidlig avgårde. Deretter byr vi på en herlig frokostbuffét med mange gode og sunne alternativer. Lunsj er hovedsakelig på forespørsel, men resepsjonen har alltid noen alternativer om du er litt sulten. Døgnet rundt har resepsjonen mye å tilby i kiosken, som wraps, sandwicher, frukt, youghurt, salater og drikkevarer. Kaffe og te er tilgjengelig i lobbyområdet hele døgnet.

Kontakt oss gjerne før ankomst dersom du har allergier, så ordner vi noen alternativer for deg.

Familiekoldtbord hver andre søndag i måneden

Fra 20. september tilbyr vi igjen en bugnende søndagsbuffet fra kl. 13 til 17 til 475,- for voksne og 245,- for barn (4 - 12 år). Deretter tilbys buffeten fortløpende hver andre søndag i måneden. I november og desember arrangeres det familiejulebord med egne menyer og priser, ta gjerne kontakt med oss for tilbud.

Ta også gjerne kontakt dersom du ønsker å holde selskap på en søndag eller andre dager, så sender vi deg vår selskapsmeny.

Trim og avslapping

Ta gjerne en tur innom vårt store treningsenter i 7. etasje med fantastisk utsikt. Her finner du alt av utstyr til styrke- og kondisjonstrening, samt en TV-lounge. Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet og for utforskning av de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

På forespørsel

Middag

Mandag - søndag: 17.00 - 22.00

Bar X

Mandag - lørdag: fra kl. 17.00
Søndag/helligdager: Stengt

Bestill bord online

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Menyer

2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK