Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Avalon Hotel Gøteborg ,  Sverige

Avalon Hotel

Gøteborg,  Sverige

Avalon Hotel er et feng shui-sertifisert designhotell i hjertet av Göteborg. Med arkitektur, farger, form og lys i fokus skapes det her en unik atmosfære som preger hotellet i sin helhet.

Avalon Hotel 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Moderat enkeltrom Maks 1 person

Les mer
Våre Moderatrom er enkeltrom på 18 kvadratmeter som ligger i 5. etasje. Rommene er like herlige som standardrommene, bare litt mindre. Den gode sengen er 90-105 cm bred, og innredningen er preget av harmoniske farger. I rommet finner du arbeidsplass, flatskjerm-TV, vannkoker med te og kaffe, minibar, minisafe, strykejern- og brett, skopuss, klesbørste og tøfler. På badet finnes dusj og hårføner, og på rommet står økologisk vingummi klart til deg når du kommer.
 • Røyking ikke tillatt
 • Moderat rom
 • Tilgjengelighetstilpassede rom
 • Tilgjengelighetstilpassede rom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Standard dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre Standardrom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng har alt som trengs og litt til. Rommene er innredet i harmoniske farger, og er mellom 20-25 kvadratmeter store. Badet er romslig, sengen er god og utsikten er mot en sjarmerende liten gate. I rommet finnes flatskjerm-TV, tøfler, hårføner, strykejern- og brett, vannkoker med te og kaffe, minibar, minisafe, skopuss og klesbørste. På rommet står økologisk vingummi klart til deg ved ankomst.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom open bath Maks 2 personer

Les mer
Disse fabelaktige rommene har åpen baderomsløsning, fransk balkong, en myk sittegruppe, Arne Jacobsens Svanenlenestol og et arbeidsområde. Dobbeltsengen har egyptisk bomull, og i det åpne badet finnes også en separat dusj, hårtørker og Bvlgariprodukter. I rommet finnes også morgenkåpe og tøfler, flatskjerm-TV, vannkoker med to sorter te og kaffe, minibar, strykejern- og brett, minisafe, skopuss og klesbørste. Lyst på noe søtt? På rommet står økologisk vingummi klart til deg ved innsjekk.
 • Røyking ikke tillatt
 • Superiorrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre 28 kvadratmeter store Superiorrom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene er innredet i harmoniske farger, og inneholder sittegruppe samt et stort bad med badekar, hårføner og Bvlgariprodukter. På disse rommene finnes det gjerne noe ekstra: Treningsapparater, egen balkong eller en rund seng. I alle Superiorrom finnes morgenkåpe og tøfler, flatskjerm-TV, minibar, vannkoker med to sorter te og kaffe, strykejern- og brett, minisafe, skopuss og klesbørste. Spesifiser gjerne ved booking om du ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt eventuelle øvrige ønsker. På rommet venter økologisk vingummi på deg.
 • Røyking ikke tillatt
 • Superiorrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe Panorama Maks 2 personer

Les mer
Disse rommene er 35 kvadratmeter store, og vender mot hotellets framside. Panoramavinduene strekker seg fra gulv til tak, og gir fin utsikt mot Kungsportsplatsen. Rommene er innredet med sittegrupper og håndlagde tepper fra Kasthall, og den brede dobbeltsengen er redd opp med egyptisk bomull. Badet har både dusj og badekar, samt hårføner og Bvlgariprodukter. I rommet finnes også morgenkåpe og tøfler, flatskjerm-TV, vannkoker med to sorter te og kaffe, Nespressomaskin, bærbart musikkanlegg fra Bang & Olufsen, minibar, strykejern- og brett, minisafe, skopuss og klesbørste, samt ekstra pledd og inspirerende blader. På rommet står også økologisk vingummi og en flaske mineralvann klart til deg når du kommer.
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe Terrass Maks 2 personer

Les mer
Disse rommene ligger i 6.etasje, er 30 kvadratmeter store og har en herlig balkong på hele 15 kvadratmeter med fantastisk utsikt over Gøteborgs bykjerne. Badet har både dusj og badekar, samt hårføner og Bvlgariprodukter. I rommet finnes en bred og behagelig dobbeltseng, sittegruppe, flatskjerm-TV, minibar, vannkoker med to sorter te, Nespressomaskin, bærbar musikanlegg fra Bang & Olufsen, morgenkåpe og tøfler, strykejern- og brett, minisafe, skopuss og klesbørste, samt ekstra pledd og inspirerende blader. Her ligger også litt økologisk vingummi og en flaske mineralvann klart til deg.
 • Balkong
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.