Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotell sentralt i Midtbyen. Nesten alt byen har å by på finner du innenfor en gangavstand på 10 minutter. Hotellet har 194 rom og tre små møterom, i tillegg til treningsrom og bar. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Sentralt i Trondheim sentrum finner du Comfort Hotel Trondheim, like ved Nidelva og rett ved Bakke Bru. Hotellet har både treningsrom, møterom og lobbyshop - og god frokost, selvsagt.

Sentralt i Trondheim

Fra Comfort Hotel Trondheim har du kort vei til alt. Flybussen stopper like ved og sentralstasjonen har du 6 minutter unna. Til Torget går du på 8 minutter. Før du går ut i Trondheims gater kan du kjøpe med deg en kopp americano eller en latte fra vår barception. Her har vi også ulike småretter og snacks.

God start på dagen

I frokostrommet stråler sola inn fra tak og vegger. Her finner du nybakt brød og en skikkelig skandinavisk bufféfrokost (også med økologiske produkter). Skal du i et tidlig møte eller rekke et tidlig fly, velger du «early bird-frokosten» fra klokken 05.00: En liten buffet med brød, pålegg, juice, yoghurt og kaffe. Husk å gi oss beskjed dagen i forveien.  

Møterom

Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Legg ditt neste styremøte til våre lokaler med komfortable stoler og gratis trådløst internett. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktiviteter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en drink i vår Barception.

Treningsrom

Uansett om du der for å trene bicepsen før sommeren eller trene til Birken, finner du noe for deg i vårt treningsrom. Tren når du vil – treningsrommet er åpen hele døgnet.

Gratis + Comfort Hotel = sant

Gratis er bra og billig er best, det synes vi hvertfall på Comfort Hotel. Derfor surfer du selvfølgelig gratis på vårt WiFi, på hele hotellet. 

Sen kveld?

Har du et kveldsfly hjem, kan du avtale sen utsjekk. Kanskje rekker du å lese den boka du aldri får åpnet? Eller kanskje du kan møte en gammel studiekompis? Hos oss kan du bli til klokka 18 på søndager (sen frokost har vi både lørdag og søndag).

Cash free

Comfort Hotel Trondheim gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Krambugata 3 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Flybussen til Søndre Gate

Fra Sentralstasjonen

Følg Søndre Gate, så til venstre i krysset ved Rema 1000. Du får oss på høyre side etter kort tid.  

Taxi

Vi anbefaler NorgesTaxi på 08000 eller TrønderTaxi på +47 07373

Om Comfort Hotel Trondheim

Antall hotellrom

194 rom

Antall møterom

3 stk - plass for 10/14/18 personer

Avstand flyplass

Trondheim Lufthavn Værnes: 30,9 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 70 meter

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.