Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Her finner du ikke værelser, suiter eller deluxerom – vi har rom. Som interiørdesigner Anders Björkén har laget for "konger og troll". Uansett om du er i byen for å "Levva Livet" eller om du er en "Haindelsmann" er vi stedet. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi serverer økologisk frokostbuffet med mange sunne og velsmakende alternativer. Her finner du deilig nybakt brød, fersk frukt, eggerøre og delikat pålegg. Ønsker du tidlig frokost? Det ordner vi! Gi beskjed i resepsjonen dagen i forveien så er det klart til du skal dra.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 11.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i utvalgte helger/helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Møterom

Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Vårt møterom Tokyo har plass til 14 personer, og har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket møte. Legg ditt neste styremøte til oss! Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktivieter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en bedre middag eller en drink i Krem Kaffebar.

Booke konferanse

Ønsker du et tilbud? Skal du ha møte, send en forespørsel til co.trondheim@choice.no så gir vi deg et godt tilbud!

Gym

Gå ikke glipp av et besøk i vårt freshe, 24/7 gym når du besøker oss. Vi har både løse vekter og styrke og kondisjonsmaskiner. Som gjest på Comfort Hotel Trondheim inngår inngang til gym og du kan trene når du vil og så ofte du vil. Det er jo åpent hele døgnet!

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du «kjekt å ha»-produkter som sjampo og balsam, i tillegg til småretter, drikke og snacks til hyggelige priser. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise.

 • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wifi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket «Comfort Hotel», så er du inne! Enkelt og greit.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet og mot en liten avgift.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Trondheim er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

 • Søndagsbrunsj
 • Grab-N-Go
 • Joggerute
 • Heis
 • TV
 • Kopimaskin
 • Handikap-rom
 • Strykejern og strykebrett
 • 100 % røykfritt hotell
 • Kafé

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.