Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotell sentralt i Midtbyen. Vi kjenner Trondheim og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene. Hotellet har 194 rom og tre møterom, i tillegg til treningsrom og bar. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi serverer økologisk frokostbuffet med mange sunne og velsmakende alternativer. Her finner du deilig nybakt brød, fersk frukt, eggerøre og delikat pålegg. Ønsker du tidlig frokost? Det ordner vi! Gi beskjed i resepsjonen dagen i forveien så er det klart til du skal dra.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 11.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i utvalgte helger/helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Møterom

Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Vårt møterom Tokyo har plass til 14 personer, og har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket møte. Legg ditt neste styremøte til oss! Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktivieter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en bedre middag hos en av våre mange naboer eller med en drink i vår Barception.

Booke konferanse

Ønsker du et tilbud? Skal du ha møte, send en forespørsel til co.trondheim@choice.no så gir vi deg et godt tilbud!

Gym

Gå ikke glipp av et besøk i vårt freshe, 24/7 gym når du besøker oss. Vi har både løse vekter og kondisjonsmaskiner. Som gjest på Comfort Hotel Trondheim inngår inngang til gym og du kan trene når du vil og så ofte du vil. Det er jo åpent hele døgnet!

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

 

Barception

I hotellets Barception kan du både sjekke inn, kjøpe noe å drikke, småretter, paraplyer og tannkrem. Vi har det meste du trenger hos oss!

Wifi

Wifi to the people! Gratis trådløst internett finner du over hele hotellet. Velg nettverk «Comfort Hotel». Du trenger ikke noe passord. Enkelt og greit. The way we like it.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet og mot en liten avgift.

Dyrevennlig

Hos oss er alle velkommen. Også hunden din. Det koster deg 250 NOK å ha hunden din med deg på rommet (og let’s face it – i sengen sammen med deg). Førerhund er gratis. Det eneste du må gjøre er å gi oss beskjed før dere kommer sånn at vi får holdt av et passende rom til dere.

Andre tjenester

  • Joggerute
  • Heis
  • TV
  • Kopimaskin
  • Handikap-rom
  • Strykejern og strykebrett
  • 100 % røykfritt hotell
  • Kafé

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.