Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Se alle hotell i Sola, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et populært konferansehotell sentralt plassert ved Solastranden og Stavanger Lufthavn. Med 273 rom og innbydende fasiliteter, er dette basen for å utforske regionens mange attraksjoner.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
438 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Greit konferanse opphold

25. september 2022, , 278ksenias

Rent og ryddig rom i passe fin størrelse, badekar trekker opplevelsen betydelig opp. Kjølig luft, perfekt for en god søvnkvalitet. Kunne gjerne vært mer enn en pute i sengen, ellers fornøyd med alt på…

Rent og ryddig rom i passe fin størrelse, badekar trekker opplevelsen betydelig opp. Kjølig luft, perfekt for en god søvnkvalitet. Kunne gjerne vært mer enn en pute i sengen, ellers fornøyd med alt på rommet. Første måltidet for helgen inneholdt et langt hårstrå, lite hyggelig det. Men all maten ellers resten av helgen smakte fantastisk. Gratis parkering er også et pluss. Mens elendig internett er et minus. Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale da, alt i alt fint helgeopphold. Verdt å nevne at det er gåavstand til Sola strand!
Les hele anmeldelsen
2

noise

26. august 2022, , 907aleksanderj

Fikk rom i gammle bygget, rett over rommet var det during/støy fra en varme/kjølepumpe. dårlig kvalitet på søvn. Heldigvis var jeg ferdig på jobb og skulle fly hjem, hvis ikke hadde blitt No Fit To Fl…

Fikk rom i gammle bygget, rett over rommet var det during/støy fra en varme/kjølepumpe. dårlig kvalitet på søvn. Heldigvis var jeg ferdig på jobb og skulle fly hjem, hvis ikke hadde blitt No Fit To Fly . Rommet kunne trengt litt oppgradering for å komme til dagen stander med tanke på inneklima.
Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra hotell!

21. juli 2022, Haugesund, Norge, Berit H

Vi har bodd her to ganger og har vært kjempefornøyde med oppholdet. Siste gangen var i begynnelsen av juli i år. Rene rom, hyggelig betjening, god service, god frokost. Har ingen ting å klage på. Vi s…

Vi har bodd her to ganger og har vært kjempefornøyde med oppholdet. Siste gangen var i begynnelsen av juli i år. Rene rom, hyggelig betjening, god service, god frokost. Har ingen ting å klage på. Vi spiste middag i restauranten og koste oss med en drink i baren, god mat og god service.

Svar fra eier

10. august 2022

Kjære Berit H, tusen takk for din tilbakemelding til oss! Jeg setter utrolig pris på dine ord og deler den selvfølgelig med mine aller viktigste på hotellet, nemlig mine flotte kolleger! Kjekt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss og jeg håper jeg sere dere tilbake hos oss neste gang dere er på disse kanter! Med ønske om en fin sommer videre!

Les hele anmeldelsen
1

Utroilg liten smidighet og forståelse for gjester som er strandet pga SAS streiken

14. juli 2022, Kairo, Egypt, Randi52

SAS er i streik, vår hjemreise er utsatt, flyene står på bakken. Vi har betalt (not refundable) et rimelig dyrt beløp på Quality Airport Hotel i Stvavanger, natten før opprinnelig avreise. Rommet blir…

SAS er i streik, vår hjemreise er utsatt, flyene står på bakken. Vi har betalt (not refundable) et rimelig dyrt beløp på Quality Airport Hotel i Stvavanger, natten før opprinnelig avreise. Rommet blir stående tomt da vi uforskyldt har havnet i denne situasjonen. Med litt smidighet kunne de ha forskjøvet bestillingen fire dager til natten før vår nye booking. Dette har de absolutt ingen forståelse for, utrolig vanskelige, vi må bestille og betale på nytt. Vi reiser ofte, heldigvis er det andre hotell ved flyplassen i Stavanger, for all del unngå dette.

Svar fra eier

10. august 2022

Kjære Randi52, tusen takk for din tilbakemelding til oss. Jeg er den første til å beklage at SAS skapte store problemer for gjester som skulle ut å fly i sommer. Vi følger en policy som absolutt alle andre hoteller følger og her er det SAS som er årskaen til de problemer dere fikk. Jeg håper likevel å se dere neste gang dere er på disse kanter og jeg ville bli glad om du tok kontakt med meg i forkant. Ønsker deg en fin sommer videre!

Les hele anmeldelsen
4

Supert hotell

14. juni 2022, Ålesund, Norge, _yvindjd

Hyggelige ansatte i resepsjonen ved innsjekk. Rent og helt ok rom lite støy selv om det er rett ved flyplassen. God frokost med bra utvalg. Bra mat i restaurant. Spiste en perfekt stekt indrefilet med…

Hyggelige ansatte i resepsjonen ved innsjekk. Rent og helt ok rom lite støy selv om det er rett ved flyplassen. God frokost med bra utvalg. Bra mat i restaurant. Spiste en perfekt stekt indrefilet med gode grønnsaker. Er tydlig et flyplass / forretningshotell så må vurderes ut fra det.

Svar fra eier

10. august 2022

Kjære _yvindj, først og fremst, tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemeldung etter ditt opphold hos oss! Så kejkt å høre om din opplevelse hos oss, jeg deler denne med mine flotte kolleger! Jeg og mine kolleger håper å se deg tilbake neste gang du er på disse kanter, du er hjertlig velkommen! Inntil da får du ha en fortsatt fin sommer!

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.