Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et populært konferansehotell sentralt plassert ved Solastranden og Stavanger Lufthavn. Med 273 rom og innbydende fasiliteter, er dette basen for å utforske regionens mange attraksjoner.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Airport Hotel Stavanger er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker også å være gode på mat og drikke. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Brasserie X

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Kokkene bruker den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring.

Bar X

Etter middagen, konferansen, løpeturen eller rett og slett en lang dag, er det forløsende å sette seg ned med et glass rødt på Bar X. 
Våre servitører er drevne bartendere, og kan overraske med spennende drinker om du er i det humøret. Bar X er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær. Den hyggelige baren er fint sentrert rundt en peis og en tv. Om du kommer inn fra vinterens kulde og vil få varmen igjen med litt rødvin, har hatt en krevende konferansedag og trenger å debriefe eller bare har lyst til å se en fotballkamp, vil Bar X være midt i blinken. 

Q-Zone

Q-Zone er den sosiale møteplassen hvor gjester kan samles og ha en gøyal kveld. Q-Zone ligger i 1. etasje ved baren. Det er åpent hele døgnet. Her kan man omgås med familie, venner og kollegaer i alle aldre med shuffleboard og foosball. Lån gratis utstyr til shuffleboard og foosball i resepsjonen. Det er mange sittegrupper der man kan slappe av og nyte noe godt i glasset fra baren rett ved siden av. Hva med å bli enda bedre kjent med dine kollegaer med våre spennende FuelBox-kort?  Det er lunt og trivelig med musikk i bakgrunnen. Baren er åpen for salg av drikke og snacks.

Lunsj

Vi drister oss til å si at vi har regionens beste lunsjbuffet, med noe for enhver smak. For de av dere som er her på konferanse, er det også svært viktig å spise en god lunsj for å lade batteriene og få ny energi og inspirasjon til neste runde.

Småretter

Av og til kan det bli litt langt mellom lunsj og middag. Det har vi på Quality Airport Hotel Stavanger tenkt på, så om du har behov for litt påfyll mellom måltidene, tilbyr vi en rekke småretter.

Søndagsbuffet

Vår fantastiske søndagsbuffet er godt omtalt i nærområdet. Hver søndag mellom kl. 12.00 - 17.00 har vi et stort buffetutvalg. Vi disker opp med både kalde og varme retter, samt frukt- og dessertbuffet. I tillegg har vi alltid et lekerom åpent til barna med aktiviteter, film og spill. Søndagsbuffeten på Quality Airport Hotel Stavanger er et herlig sted å møtes.

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Bestille bord

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og reservering: +47 51 94 20 14 eller q.stavanger@choice.no

Brasserie X

Mandag: 18.00 - 22.00
Tirsdag:  18.00 - 22.00
Onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag:  18.00 - 22.00
Lørdag:  18.00 - 22.00
Søndag: 18.00 - 22.00

Bar X

Mandag: 17.00 - 00.00
Tirsdag: 17.00 - 00.00
Onsdag: 17.00 - 00.00
Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 17.00 - 02.00
Lørdag: 17.00 - 02.00
Søndag: 17.00 - 02.00

Søndagsbuffet

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: 12.30 - 17.00

Treningsrom

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.