Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et populært konferansehotell sentralt plassert ved Solastranden og Stavanger Lufthavn. Med 273 rom og innbydende fasiliteter, er dette basen for å utforske regionens mange attraksjoner.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Quality Airport Hotel Stavanger serverer sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer. Spør oss så lager vi både smoothie og omelett til deg hver morgen. Velkommen.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Treningsrom

Hold deg i form i vårt treningsrom som har flere ulike treningsapparater. Quality Airport Hotel Stavanger tilbyr blant annet multigym, crosstrainer, spinningsykkel og tredemølle. Vårt nye, flotte treningsrom er åpent hele døgnet, alle dager. Bruk nøkkelkortet til rommet ditt for å komme inn.

Åpningstider

Alle dager, døgnet rundt.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Shuttlebus

Quality Airport Hotel Stavanger har egen gratis shuttlebuss som går fra hotellet og flyplassen mandag til fredag. Ta kontakt med resepsjonen for tider, avvik kan forekomme.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Airport Hotel Stavanger er husdyr velkomme på spesifikke rom. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Gratis Wifi

Alle Quality Airport Hotel Stavangers hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Logg inn på WIFI navn Choice guest, du trenger ikke passord. Da får du gratis tilgang 24 timer i døgnet. Enklere blir det ikke.

Quality Hotel™ Start

Quality Hotel™ Start er vår frokost for "folk i farten". Ta med deg en kopp kaffe og noe lett å spise på før du drar fra oss, for en en kjapp og enkel start på dagen. Serveres i resepsjonen på morgenkvisten.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.