Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Opplev høsten i Sogndal

Klar luft, høstfarger, lokal mat, spennende aktiviteter og gode handler. Sogndal er et eldorado for fjellturer, fjordaktiviteter, vandring i gatene langs fjorden eller besøk i noen av de mest spennende museene på Vestlandet.

Sognefjord-regionen rommer svært variert natur med åpne fjordlandskap, trange fjordarmer, fjellsider slipte av breen og idylliske fruktbygder i mellom. Fem av de elsdte stavkirkene ligger her, og den eldste - Urnes Stavkirke - står på UNESCO sin liste over verneverdige kulturminner.

Aktiviteter som RIB-safari, brevandring, badeland, sykling, kajakkpadling, toppturer og hundekjøring er lett tilgjengelige, men det er selvsagt også lov å nyte late dager med god mat og drikke uten å heve pulsen. Høsten i Sogn er rik på både frukt og vilt, så alt ligger tilrette for fristende lokale retter med kortreiste råvarer.

Quality Hotel Sogndal åpnet en helt ny fløy i 2019 og byr på romslige rom i alle kategorier, stemningsfull utsikt mot fjorden, fjellene eller småhusene utenfor. Her får du topp moderne fasiliteter, 49 tommers TV-skjerm og Chromecast. Når sulten melder seg kan du velge en av våre tre førsteklasses restauranter som også er populære hos lokale innbyggere.

Her vil du kjenne deg hjemme enten du er på vennetur, høstferie med barna eller romantisk weekend med kjæresten.

Velkommen til Sogn!

Pakken inkluderer

  • frokost
Bestill her

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.