Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ 33

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
532 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Støy i spisesal

10. februar 2018, Os, Norge, Ove G

Nå har jeg som stamgjest bodd på hotellet her i over 1 år. Like forundret over «musikk» som spilles i spisesal til frokost og ellers utover dagen. Høyttalere er sprengt og det vrenges ut noen rare ly…

Nå har jeg som stamgjest bodd på hotellet her i over 1 år. Like forundret over «musikk» som spilles i spisesal til frokost og ellers utover dagen. Høyttalere er sprengt og det vrenges ut noen rare lyder som er alt annet enn en god start på dagen. Har tatt dette opp med hotellet tidligere. Svaret var at musikk styres fra sentralt i Choice. Kjære vene, er det blitt slik? La oss få høre musikk i normale former eller klipp ledningen fra hovedkontoret. Dette er støy og forurensing. Meg er det ikke synd i... værre med de ansatte som skal holde ut med denne jamriringen og ulyder dag ut og dag inn . Ugh fri og bevare meg vel...

Svar fra eier

13. februar 2018

Hei Ove, Takk for din tilbakemelding her på Tripadvisor. Jeg er ny Hotelldirektør her på Quality Hotel 33 og jeg skal selvfølgelig få sjekket opp i tekniken i spisesalen. Tusen takk for at du sier ifra hvordan du opplever besøket hos oss. Ha en flott dag videre.

Les hele anmeldelsen
2

Suite 804 "Danskebåt-standard"

8. februar 2018, Kristiansund, Norge, toreo920

Bodde her 2 netter i februar på suite, størrelsen på rommet var som forventet, men der slutter standarden og. Har bodd der 2 ganger før på Superior dobbeltrom. De 2 sittegruppene/sofaene ser ikke bra…

Bodde her 2 netter i februar på suite, størrelsen på rommet var som forventet, men der slutter standarden og. Har bodd der 2 ganger før på Superior dobbeltrom. De 2 sittegruppene/sofaene ser ikke bra ut, den ene har et skikkelig rundt merke på seg etter noe og den andre har sømmen i sitte-delen begynt og revne. På badet så virker ikke avløpspluggene slik de skal, så de ble bare dratt opp, vaskearmaturet på badedelen var nesten helt løsnet fra servanten og var vanskelig og bruke. Kofferthyllen på soverommet er spilene som er på hyllen løse. "Kontorbordet" ser ut som det har blitt revet ut av veggen Kaffebordet ser ikke ut, den har sikkert fått opplevd et party eller 2. Så, det å betale 2000 kr natta for Suite med den standarden er det ikke verdt. Dette er hva jeg forventer når jeg drar på tur med familien på Danskebåten. Hvis de som rengjør rommene ikke rapporterer dette, så er det noe feil med driften/ledelsen på hotellet. De som står resepsjonen er blide og hyggelig og gir et godt inntrykk, men det stopper der. Senga holder mål innenfor komfort/klasse og putene som lå der var ypperlig. Så som overnatting, hvis du lukker øynene for resten er det innenfor.

Svar fra eier

10. februar 2018

Hei Suite 804, Tusen takk for din tilbakemelding her på Tripadvisor. Jeg har definitivt notert dine kommentarer om en av våre suiter. Det er absolut på tide å oppgradere noe av interiøret etter 10 år i drift som hotellet har varit åpent. Vi skal ta en sjekk over alle sluker og servanten på badet. Takk for at du sier ifra. Hyggelig å høre at du har hatt en god natt søvn i våre senger. Vi håper at vi får sjansen at hilse deg velkommen tilbake en annen gang. Ta gjerne kontakt med meg innen oppholdet så kanskje vi kan ordne noe speciellt for deg. Min epostadresse er: annelie.tell@choice.no. Med beste ønske om en flott lørdag.

Les hele anmeldelsen
2

Jobb reise

18. januar 2018, oslo norway, norwaytravel33

Ligger pussig til med rom som går rett ut mot en trafikkert hovedvei. Mye støy på rommet. Flott utsikt det skal de ha men er du sulten blir du ikke mett der. Veldig små porsjoner. Ok rom med myke seng…

Ligger pussig til med rom som går rett ut mot en trafikkert hovedvei. Mye støy på rommet. Flott utsikt det skal de ha men er du sulten blir du ikke mett der. Veldig små porsjoner. Ok rom med myke senger.

Svar fra eier

24. januar 2018

Hei norwaytravel33! Stort takk for din tilbakemelding fra din seneste vistelse hos oss på Quality Hotel 33. Et tips til neste gang er å be om et rom høyt opp, på motsat side fra motorveien. Da lover jeg deg en tystere opplevelse. Vi har notert dine innspill på størrelsen på maten. Selvfølgelig skal du bli mett når du spiser middag hos oss. Ta gjerne kontakt direkt med meg på mail annelie.tell@choice.no før neste gang du har en vistelse hos oss så skal jeg se til at du får tillstrekkelig med mat på tallerken :) Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

fresht hotell

15. januar 2018, Lillesand, Norge, geirh691

Veldig imøtekommende og trivelig personale som virkelig ønskes å vise service. God mat, både frokost lunsj og middag. Rene rom,med flott utsikt. Hotellet ligger rett utenfor sentrum av Oslo, med T-ban…

Veldig imøtekommende og trivelig personale som virkelig ønskes å vise service. God mat, både frokost lunsj og middag. Rene rom,med flott utsikt. Hotellet ligger rett utenfor sentrum av Oslo, med T-bane rett bortenfor. Alt i alt, et topp hotell :)

Svar fra eier

24. januar 2018

Hei geirh691! Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding :) Jeg blir veldig stolt over de ansatte som levererer gode service opplevelser hver eneste dag. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2

Litt billig stort og ikke akuratt høyklasse

12. januar 2018, Stavanger, Norge, 301olava

Betalte 1300 kr for en natt på et middelmådig konferansehotell er i overkant, når vann kommer ut under badekaret under dusjing, rommet er skittent og flekker på stol? Frokosten er dårlig, enkelt og gr…

Betalte 1300 kr for en natt på et middelmådig konferansehotell er i overkant, når vann kommer ut under badekaret under dusjing, rommet er skittent og flekker på stol? Frokosten er dårlig, enkelt og greit... Comfort hotellene har en hel del bedre frokost.

Svar fra eier

24. januar 2018

Hei 301olava, Takk for din tilbakemelding fra din seneste vistelse hos oss på Quality Hotel 33. Vi har akkurat forrige uke oppdatert og oppgradert vårt frokost konsept, jeg håper du kan gi oss en til sjanse så du får prøvt den. Du får gjerne maile meg hvilket rom du bodde i på min epost adresse annelie.tell@choice.no så skal jeg selvfølgelig sjekke opp så det ikke er stop i avløpet på det rommet. Veldig bra at du sier ifra om slik ting så vi kan få ordnet det til neste gjest. Takk! Hjertelig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.