Quality Hotel™ 33 - TripAdvisor
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ 33

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
556 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
1

Norway cup

2. august 2018, Ålesund, Norge, stig174

Standard på hotellet er Ok og frokost er bra, men det mangler god ventilasjon, så det blir fryktelig varmt om sommeren. Kunne heller ikke åpne vinduene på grunn av støy fra 4 felts vei kloss inntil ho…

Standard på hotellet er Ok og frokost er bra, men det mangler god ventilasjon, så det blir fryktelig varmt om sommeren. Kunne heller ikke åpne vinduene på grunn av støy fra 4 felts vei kloss inntil hotellet. Et av rommene var helt uten ventilasjon og på tross av flere klager så ble ingen ting gjort den uken vi bodde der. En person i resepsjonen var også uhøflig og direkte sur, mens de fleste av de ansatte gjorde sitt beste. Hadde forventet å bli kontaktet av leder for å finne løsning på rommet som ikke hadde ventilasjon, men det skjedde ikke. Etter å ha brukt mane titusen kroner på hotellet så hadde vi forventet å bli behandlet som kunder og ikke bare en gjeng på Norway cup. Hotellet anbefales ikke.
Les hele anmeldelsen
2

Stod ikke til forventningene

12. juli 2018, , Kristine Nathal... J

Etter å ha bodd på flere av Choice sine hotell og alltid vært fornøyd bestemte jeg meg for å overraske samboeren med et opphold på en av hotellets suiter. Dette ble en stor skuffelse! Hotellet er tyde…

Etter å ha bodd på flere av Choice sine hotell og alltid vært fornøyd bestemte jeg meg for å overraske samboeren med et opphold på en av hotellets suiter. Dette ble en stor skuffelse! Hotellet er tydelig slitt og interiøret utdatert. En svær flekk/misfarging på veggen var det første som møtte oss. Deretter la vi merke til slitt parkett med sprekker som ligner vannskader. Dorullholderen var også skeiv med løse deler. Stort minus for støy fra industriarbeider, selv om vi fikk rom på «riktig side» av hotellet. Ikke verdt pengene.

Svar fra eier

23. juli 2018

Hei Kristine Nathal... J, Tusen takk for at du har tatt dig tid til å skrive til oss her på Tripadvisor. Veldig kjedelig å lese at dere ikke var fornøyde, ta gjerne direkte kontakt med meg på epost annelie.tell@choice.no så tar jeg gladeligen emot feedback samt detaljer om er bokning som for eksempel når dere bodde hos oss og hvilket rom det gjelde. Jeg skal be min tekniske sjef at gå igjennom våre suiter så vi kan rette til om noe er ødelagt eller har flekker. Takk for at du sier ifra.

Les hele anmeldelsen
2

Trist hotel

9. juli 2018, , tgstbh2410

Hotellet har dårlig standard, med en håpløs beliggenhet mellom trafikkert vei og industriområde. Det positive er kort vei til Oslo sentrum. Ukomfortable senger i et nedslitt rom. Vinduet var umulig å…

Hotellet har dårlig standard, med en håpløs beliggenhet mellom trafikkert vei og industriområde. Det positive er kort vei til Oslo sentrum. Ukomfortable senger i et nedslitt rom. Vinduet var umulig å lukke. Frokosten var OK.

Svar fra eier

23. juli 2018

Hei b_rn613, Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en review her på Tripadvisor vedrørende deres seneste vistelse hos oss på Quality Hotel 33. Mange har ulike åsikter om vår beliggenhet men den gjør det mulig for gratis parkering og det er kun 12 minutter in til sentrum med t-bane. Jeg noterer meg dine kommentarer om nedslitt rom og dårlig standard. Hyggelig å høre at dere syntes frokosten var OK :) Ha en fortsatt fin sommer :)

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell

9. juli 2018, Skien, Norge, violab335

Helt greit hotell. Fint oppusset i 8. Etg med lyse vegger. Ligger praktisk til på Ring 3. Noe som var ypperlig i forhold til formålet med turen. Madrassen var kjempe god. Sov som en stein😊 Kan absol…

Helt greit hotell. Fint oppusset i 8. Etg med lyse vegger. Ligger praktisk til på Ring 3. Noe som var ypperlig i forhold til formålet med turen. Madrassen var kjempe god. Sov som en stein😊 Kan absolutt anbefale dette hotellet.

Svar fra eier

23. juli 2018

Hei violab335, Tusen takk for din hyggelige melding her på Tripadvisor! Blir utrolig glad å få høre at dere har hatt et bra opphold og at lokasjon var god til førmålet med dokkers tur. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2

Litt slitt og trist

18. juni 2018, Oslo, Norge, Lill-Karin

Konferansehotell , og forsåvidt ok for dette. Men hotellrommene var heller litt triste med vinduer som var lite lydisolerte og gamle. Og hva med sikkerheten på vinduene? Kun en liten tråd hindret fu…

Konferansehotell , og forsåvidt ok for dette. Men hotellrommene var heller litt triste med vinduer som var lite lydisolerte og gamle. Og hva med sikkerheten på vinduene? Kun en liten tråd hindret fullt åpent vindu. Dodøren var helt håpløs . En glassdør som ikke var tett ( kun et felt i midten ) gjorde ikke akkurat godlukt på rommet . Glad jeg bodde alene ... Spiste i restauranten på toppen, der var det manko på ansatte, så ventetiden var lang . Maten var god når den endelig kom. Det beste var at det stod frukt utenfor konferanserommene hele dagen og i tillegg var det bare å forsyne seg med softis. Men jeg drar nok ikke tilbake hit før det er gjort noen oppgraderinger på dette hotellet .
Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.