Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på 810 moderne hotellrom, 22 møtelokaler i ulike størrelser og 3 unike bar- og restaurantkonsepter.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

 

*MIDLERTIDIG STENGT*

Sommeren 2018 ble pop-up konseptet the Wild Collective skapt med et ønske om å tilby en mat- og shoppingopplevelse med fokus på bærekraft og etisk handel, men uten kompromiss på design og kvalitet. De ønsket å vise at litt luksus i hverdagen og mer fokus på bærekraft er noe som ikke trenger å oppleves som motsetninger, men heller tvert i mot. Her skal det finnes noe for alle, enten du skal unne deg et nytt antrekk, ser etter økologisk hudpleie, kjøpe renere godteri, eller handle gaver til venner, familie eller deg selv.

Aktørene i Wild Collective:

OH YES

Oh Yes sier ja til produkter som er både bærekraftige, rene, etisk handlet og sunne uten kompromiss på kvalitet eller design. De jobber i dag med 9 ulike merkevarer der produsentene ønsker å gjøre en positiv endring i matindustrien gjennom mer etisk handel, økologiske råvarer, færre tilsetninger og mer bærekraftig emballasje - i tillegg til å smake god og gjøre kroppen godt. Byrået ble startet av søstrene Elisabeth og Annette i 2017, som begge har bakgrunn innenfor salg, markedsføring og design kombinert med en brennende lidenskap for mat i relasjon til velvære og bærekraft. I tillegg til importvirksomheten jobber de også som konsulenter for Norske aktører som ønsker å gjøre bærekraft og velvære til et tydelig konkurransefortrinn gjennom tjenester innenfor produktutvikling, design, identitet, markedsføring og innhold, der kundelisten inkluderer bl.a. Kolonihagen og SoHo Urban Eatery.

MISS MATHIESEN

Miss Mathiesen er et norsk smykkemerke som ble startet av Erica Mathiesen i 2016. Smykkene har satt et tydelig visuelt stempel som strekker seg langt forbi følelsen av det ordinære og tradisjonelle som markedet allerede har og tilby. Smykkene designes og håndplukkes av Erica, og blir så produsert i et familiedrevet smykkestudio i Jaipur i India og et i Karachi i Pakistan. Miss Mathiesen samarbeider tett med sine produsenter i både India og Pakistan, og er involvert i hele skapelsesprosessen, hvor alt lages for hånd av dyktige håndverkere, som har lært de tradisjonelle teknikkene gjennom generasjoner. Det er viktig for Miss Mathiesen at alle produkter er etisk produsert, og målet er å etterhvert kunne tilbakeføre deler av overskuddet til utdanning av unge håndverkere i de respektive landene. 

CONFETTIBIRD

Confettibird er et norsk klesmerke som ble startet av Camilla Volden i 2018. Ideen bak Confettibird har vokst seg stor over flere år, og er et resultat av Camillas lidenskap for å skape opplevelser og godfølelse for folk rundt seg. I herlig pay-it-forward mentalitet, så er kolleksjonene en hyllest til Camillas venner og inspiratorer - de menneskene som alltid gir det ekstra giret og strør confetti i hverdagen til seg selv og andre. For hver kolleksjon tilfører Camilla et nytt eventyr, hvor hun tar med seg sine utvalgte confettibirds ut på en reise. På denne reisen lanseres kolleksjonene, og plaggene kommer til liv sammen med disse menneskene og den ekte go'følelsen! Camilla jobber bevisst med små produksjoner og med gode kvaliteter som skal vare, i kombinasjon med tidløse snitt og en leken stil. Hun mener bærekraft er en felles oppgave vi alle har, og nøkkelen ligger også mye i den grunnleggende kommunikasjonen, og på hvordan man faktisk diskuterer og velger å løse alle utfordringer med sine samarbeidspartnere. Man må snakke om bærekraft og utfordre til det bedre, og dette er en viktig del av hennes hverdag når hun på daglig basis jobber i tett samarbeid med sine produsenter. Confettibird skal alltid dyrke den gode følelsen i alle ledd.

LA KAWAII

La Kawaii er et norsk klesmerke som ble started av KC Tidemand i 2016. Merket sprang ut av KCs bakgrunn som kunstner og hennes lidenskap for kvalitetsvintage. Med fokus på å skape en mer bærekraftig moteprosess, håndmaler KC på vintagelærskatter, inspirert av tiden hun har bodd i NYC og Japan. Merkets filosofi er å injisere en dose frekkhet i dagliglivet, gjennom smarte detaljer og unikt håndverk på kvalitetsskinn. La Kawaii er for den som tør å stå frem og vil ha mote som representerer noe mer en bare en kortvarig trend. Hvert verk er et helt unikt vintage-funn, plukket opp på KCs mange reiser rundt om i verden, og kommer med sin egen historie og vakre kjennetegn, bare forbedret av den håndmalte kunsten. Verkene er malt med et akrylmaling spesiallaget for skinnoverflater og signert av KC.

Pop-up shop

Mandag: Stengt
Tirsdag: 11.00 - 17.00
Onsdag: 11.00 - 17.00
Torsdag: 11.00 - 17.00
Fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 17.00

 

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.