Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norge

Clarion Collection Hotel Arcticus ligger sentralt på havnen i Harstad, hvor mange av rommene har utsikt over havet og fjellene. Bo i Harstad og opplev nordnorsk natur på sitt vakreste! Hver kveld serveres det kveldsmat. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Arcticus er et hotell med moderne atmosfære preget av kunst, musikk og kultur. Hotellet ligger sentralt på den gamle havnen i Harstad med utsikt mot havet og fjellene.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt på den gamle havnen i Harstad. Her har du gangavstand til spisesteder, shopping, kultur og næringsliv.

Mat og drikke

Frokost er alltid inkludert ved overnatting, og i tillegg serverer vi fika og kveldsmat - hver dag. Les mer om våre matkonsept her.

Hotellet

Hotellet blir på folkemunne kalt for kulturhushotellet, blant annet fordi det har vært populært blant kulturpersonligheter som Willy Nelson og Rolv Wesenlund. Hotellet er utsmykket med kunst fra kjente kunstnere som Kari Christensen og Geir Stormoen. I hotellets relax-avdeling finner du en avslappende atmosfære med komfortable møbler, badstue og treningsmuligheter.

Møterom

Clarion Collection Hotel Arcticus byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en unik kulturell atmosfære. Her kan du både arrangere dagskonferanser eller ha konferanser over flere dager med overnatting. Les mer om våre møterom her .

Trening og aktivitet på hotellet

Vi vet at det er viktig for mange å holde seg i form selv om man er ute på reise. I hotellet fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel, romaskin og multigym. Treningsrom og sauna er dessverre midlertidig stengt.

Fiskestenger til utlån

Du trenger ikke dra langt for utendørsaktiviteter. Høres det hyggelig ut å fiske fra brygga utenfor hotellet? Vi tilbyr to fiskestenger til utlån for våre gjester. Disse henter du i resepsjonen, mot et depositum på NOK 250. Beløpet får du tilbake når du leverer inn stengene. Husk å være forsiktig med kroken - om du mister denne, må du kjøpe en ny til NOK 20.

Golf i Harstad

I Harstad finner du også en levende golfkultur. 

Skiferie

Om vinteren er Harstad et glimrende sted for både langrennsski og alpint. Sollifjellet Alpinsenter har flotte alpinbakker både for nybegynnere og de mer erfarne. Området rundt alpinsenteret er et svært populært friluftsområde både sommer og vinter, og er et perfekt utgangspunkt for lange turer mot Storlitinden, Kåven og Storhornet.

Historie

Hotellet ble bygd i 1992 som en del av Harstads Kulturhus, i et bygg som opprinnelig brukt som produksjonslokaler for pølser. I dag er hele området renovert og fremstår som en kulturell møteplass med konsertscener, bibliotek og hotellet som det naturlige midtpunkt.

Cash free

Clarion Collection Hotel Arcticus gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra flyplassen

Flybussen

Taxi

Harstad Taxi tlf +47 77 04 10 00

Om Clarion Collection Hotel Arcticus

Antall rom

75 rom - 150 sengeplasser

Antall  møterom

 1 rom - opptil 65 personer

Avstand til flyplassen

50 km, ca 60 min

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.