Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Harstad

I Harstad finner du gode utdanningsinstitusjoner, kultur og naturskjønne omgivelser side om side. Uansett hva som bringer deg til denne spennende nordnorske byen, bor du midt i smørøyet på et Nordic Choice-hotell.

Bo der det skjer i Harstad

Harstad ligger vakkert til, på østsiden av Hinnøya i Troms. Midt på den gamle havna i sentrum, finner du Clarion Collection Hotel Arcticus. Her bor du med kort avstand til alt Harstad har å by på. Kulturhuset i Harstad ligger i samme bygning, så du kan loffe dit i sokkelesten hvis du vil (men, vi anbefaler det ikke ...) og få med deg en spennende konsert. Her har du også både Folkeuniversitetet Harstad og Norges arktiske universitet, Harstad rett rundt hjørnet, hvis det er noe utdanningsrelatert eller en student som bringer deg til denne trivelige byen i Troms. Du bor rett ved det aller meste Harstad har å by på, på dette flotte og kulturelt pregede hotellet.

Gode transportmuligheter

Ikke bare kan du både fly, busse og toge til Harstad, men Hurtigruta stopper også her. Harstad er en populær mellomdestinasjon for dem som skal videre rundt i Nord-Norge på grunn av flyplassen Harstad/Narvik lufthavn. Flybussen stopper ved Hotel Arcticus, så det er veldig praktisk for overnatting for dem som skal videre etter en dag eller to i Harstad. Legg til en deilig frokostbuffé som er inkludert i romprisen, trimrom og relax-avdeling, og du har et hotell du kommer til å ville dra tilbake til.

Konferanser og møter i Harstad

Hos Nordic Choice har vi stålpeiling på konferanse- og møtearrangering! La oss hjelpe deg med ditt neste arrangement. Les mer om våre konferansemuligheter i Harstad her

Reisemål i nærheten:

Narvik

Les mindre
3 hotell i Harstad

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.