Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Union Brygge Drammen ,  Norge

Se alle hotell i Drammen, Norge

Comfort Hotel Union Brygge

Drammen,  Norge

Rockehotellet Comfort Hotel® Union Brygge ligger midt i nye Drammen. Union Brygge langs Drammenselva er symbolet på en by som hver dag får mer selvtillit. Og med dette hotellet har drammenserne god grunn til det.

Comfort Hotel Union Brygge 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Union Brygge

Frokost

Vi byr på frokostbuffét med mange økologiske og sunne alternativer. Kom til oss og nyt frokosten selv om du ikke bor på hotellet. For 95 NOK kan du spise så mye du vil. Barn spiser til halve prisen.

Frokosten serveres:

Mandager - fredager: 06.30 - 09.30
Lørdager: 08.00 - 11.00
Søndager: 08.00 - 12.00

Vår frokostmatsal har varierende åpningstider i sommerperioden og i utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Gym

Hold deg i form og få din daglige mosjon i vårt treningsrom med moderne treningsmaskiner. Du kan styrketrene og samtidig se på nyhetene på flatskjerm-tv’n på veggen i treningsrommet som er åpent 24 timer i døgnet. Alle gjester trener gratis. Om du foretrekker utendørstrening, anbefaler vi gjerne naturskjønne joggeløyper langs elva.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og i storhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Union Brygge er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Lazy Sunday

Vi på Comfort Hotel Union Brygge liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager, uten ekstra kostnad. Frokosten serverer vi dessuten frem til klokken 12.00. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Kontakt oss for mer informasjon om sen utsjekk på andre ukedager.Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!
  • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wi-Fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket «telenor», så er du inne! Enkelt og greit.

Andre tjenester

  • Konferansesenter
  • Restaurant
  • Møterom
  • Bar

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.