Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i sentrum, i komfortable og lyse rom med fantastisk fjordutsikt. Med umiddelbar nærhet til shopping, marina, restauranter og uteliv, har vi perfekt beliggenhet i jugendbyen, uansett om du er på

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Midt i hotellet ligger Skanzen Bar. Det perfekte møtestedet for venner og kolleger. Her kan du ta deg en cappucino eller et glass vin, noe å spise, ha uformelle møter eller slappe av med en after work.

For øyeblikket er vi i gang med å gjøre hotellet vårt enda flottere! Dette kan medføre noe støy og midlertidige løsninger, enkelte steder og tider. 

Fra tidlig morgen til sene nattetimer møtes gjester og lokale ålesundere hos oss for forfriskende drikke og god stemning. I 1. etasje, like ved lobbyområdet, kan du slappe av og ta en pause med kolleger og venner etter en dag med konferanser og opplevelser i Ålesund.

Om sommeren kan du nyte noe godt i glasset på terrassen vår som vender ut mot sjøsiden. Viser været seg fra sin beste side, har du utsikt til den vakre solnedgangen bak øyene som omkranser Ålesund by sett fra uteserveringen på bryggen. 

Bestill drikke inne i baren, og finn deg en plass på uteserveringen. Blir det litt kjølig, har vi varmelamper og tepper. Velkommen!

Skanzen Bar

Mandag: 18.00 - 24.00
Tirsdag: 18.00 - 24.00
Onsdag: 18.00 - 24.00
Torsdag: 18.00 - 24.00
Fredag: 18.00 - 02.00
Lørdag: 18.00 - 02.00
Søndag: 18.00 - 24.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.005 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.