Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet som kommer til å endre din oppfatning av flyplasshotell, og bevise at budsjettvennlige alternativer ikke er det samme som kjedelige. Velkommen til det beste stedet å starte reisen din på!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Standard dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
De romslige dobbeltrommene er 18-20 kvm store og har dobbeltseng (180 cm) samt skrivebord eller sofa, en 55” TV, åpen garderobe og bagasjehylle. Alle badene har dusj med såpe, shampoo og hårføner. Wifi er både gratis og raskt. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
Se priser og tilgjengelighet

Standard to enkeltsenger Maks 2 personer

Les mer
Disse rommene har to enkeltsenger (90 cm), skrivebord, en 55" TV, åpen garderobe og bagasjehylle. Alle badene har dusj med kroppssåpe, sjampo og hårføner. Internett er raskt og gratis. Romstørrelse: 18-20 kvm. Perfekt for 1 eller 2 personer. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
Se priser og tilgjengelighet

Standard trippelrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre romslige trippelrom er 18-20 kvaderatmeter, har en dobbeltseng (160cm), en sovesofa, 55" TV, åpent skap og bagasjeoppbevaring. Alle baderom har dusj med såpe, sjampo, balsam og hårføner. Internett er raskt og gratis. Sofaen kan gjøres om til sofaseng for et tillegg på 250 kr per natt. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Nyt utsikten. Våre superior dobbeltrom er på 18-20 kvaderatmeter og har en dobbel stor dobbeltseng (180 cm). Rommene er innredet med skrivebord, 55” TV, åpen garderobe og bagasjehylle. På badene er det dusj med såpe, shampoo og hårføner. Wifi er både gratis og raskt. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Superiorrom
Se priser og tilgjengelighet

Superior familierom Maks 4 personer

Les mer
Våre Familierom Superior er 25-28 kvadratmeter store. De har en 160 cm stor dobbeltseng, og 90 cm store køyesenger i et annet, separat rom. Rommet har også en 55’’ TV, åpen garderobeløsning og en bagasjehylle. Alle bad har en dusj og hårføner, og det følger også med dusjsåpe og shampoo. Internett er raskt og gratis. Perfekt for din familie. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Familierom
Se priser og tilgjengelighet

Familierom Maks 4 personer

Les mer
Våre familierom er på 19 - 21 kvaderatmeter, har 2 dobbeltsenger på 140cm, en 55" TV, åpen garderobe og bagasjehylle. Alle bad har dusj med dusjsåpe, shampoo og hårføner. Internett er raskt og gratis. Dette rommet er perfekt som et større twin rom for 2 personer, eller en familie. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Familierom
Se priser og tilgjengelighet

XXL familierom Maks 8 personer

Les mer
Er dere en vennegjeng eller en stor familie? Våre XXL-rom har plass til opptil 8 personer. Rommet er 38-40 kvadratmeter og har to køyesenger med dobbeltseng nederst (140 cm) og to enkeltsenger (90 cm). XXL-rommene er møblert med spisebord og stoler, 55'' TV, åpen garderobe og bagasjestativ. Alle XXL-rom har to bad, her er det dusj med dusjsåpe, sjampo og hårføner. Nettverket er raskt og gratis og kommer i to ulike alternativer: trådløst og kabel. Perfekt for større selskap. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Køyesenger
 • Røyking ikke tillatt
Se priser og tilgjengelighet

XXL rom Maks 8 personer

Les mer
Er dere en større gjeng som vil dele rom? XXL rommene våre er 38-40 kvadratmeter store og kommer i 2 varianter. Her kan du velge mellom enten fire køyesenger (8 x 90 cm), eller to køyesenger (4 x 90cm) + 2 dobbeltsenger (140cm). XXL rommene våre er innredet med et spisebord og stoler, 55'' TV, åpen garderobeløsning og bagasjehylle. Alle XXL rommene våre har to bad, med dusj, dusjsåpe og shampoo og hårføner. Internett er raskt og gratis, og er tilgjengelig både trådløst og via nettverkskabel. Perfekt for store grupper. Rommet har ikke minibar og vannkoker.
 • Køyesenger
 • Røyking ikke tillatt
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Nyt å bo i vår Deluxe dobbeltrom sammen med din kjære. Utsikten fra toppetasjen gir et overblikk over havet og flyområdet. Våre Deluxerom er på 42 kvadratmeter og har en 180 cm stor dobbeltseng. Den er innredet med et koselig sofaområde, en 55’’ TV, en åpen garderobeløsning og bagasjehylle. Alle baderom har en dusj og hårføner, og det følger også med dusjsåpe og shampoo. Internett er raskt og gratis. Vær oppmerksom på at rommet ikke har minibar og vannkoker.
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
Se priser og tilgjengelighet

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.