Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet som kommer til å endre din oppfatning av flyplasshotell, og bevise at budsjettvennlige alternativer ikke er det samme som kjedelige. Velkommen til det beste stedet å starte reisen din på!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Comfort Hotel Copenhagen Airport dekker hver morgen opp med en sunn og god frokostbuffé med mange økologiske alternativer. Dermed får du en god start på dagen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 05:30 - 10:00
Lørdag - søndag: 05:30 - 11:00

Early Bird-frokost to-go kan hentes i resespjonen fra klokken 04:00 til 05:30

Parkering

Kommer du med bil? Ingen problem! Du kan parkere rett utenfor hotellet, Betaling skjer ved automat eller i EasyPark appen.

Pris: 320 DKK/døgn (24 timer) 50 DKK/timen


Barception

Lurer du på hva Barception står for? Det er enkelt: Bar + Resepsjon = Barception. På ankomstplan finner du vår Barception som serverer kaffe, leskedrikk, øl og vin, snacks og lettere mat, med tydelig fokus på økologiske og sunne råvarer. Her kan du fylle på med nødvendig energi, eller bare chille med en øl i loungen vår.

Fra kl. 17:00 til 22:30 kan du bestille hjemmelaget pizza, hamburger og andre varme retter.

Ta en titt på vår Barception-meny her!

Treningsrom

Hotellets treningsrom er ikke bare godt utrustet med maskiner og utstyr for de som vil trene styrke og/eller kondisjon. Det er i tillegg døgnåpent! Velkommen!

Bar With A View

I 10. etasje ligger baren vår. Her kan du nyte utsikten over Öresund og flyene som tar av og lander på flyplassen. I baren kan du bestille alkoholfrie drinker, øl, vin, long drinks og snacks.

Baren er åpen hver dag fra 17:00, men kan være stengt i forbindelse med arrangementer og events på hotellet. 

Baren er stengt hver søndag i desember.

Self service station

Hos oss skal det være enkelt å sjekke inn og ut. Slipp lange køer: i våre automater kan du selv sjekke inn, betale og sjekke ut på egenhånd.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 DKK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 DKK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Laundromat

Å reise kan resultere i skitne klær. Det kan vi hjelpe deg med.

Vi kommer ikke til å vaske klærne for deg, men du kan alltid bruke hotellets Laundromat. Du booker den i Barception. Du kan selvfølgelig også stryke de rene klærne dine etter vask. Du finner strykerom i hver etasje på hotellet.

Wifi

Du finner gratis WiFi over hele hotellet. Enkelt å koble seg på!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.