Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark Åpner 4. januar 2021

Januar 2021 åpner Comfort Hotel Copenhagen Airport. Hotellet kommer til å endre din oppfatning av flyplasshotell, og bevise at budsjettvennlige alternativer ikke er det samme som kjedelige. Velkommen til det beste stedet å starte reisen din på!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Januar 2021 åpner Comfort Hotel Copenhagen Airport – hotellet som kommer til å endre din oppfatning om flyplasshotell. Hotellet som helt og holdent er skapt for å imøtekomme behovene til moderne reisende.

Nabo med Kastrup – og København sentrum

Det er enkelt å komme seg fra hotellet til alle flyplassterminalene. Det er kun 5 minutters gange gjennom en gangvei med tak. Dermed kan du komme deg til flyplassen iført sommersandalene – uansett vær. Comfort Hotel Copenhagen Airport passer også perfekt for deg som skal ha et weekendopphold i København. Det tar kun 12 minutter med T-banen fra flyplassen til København sentrum.

Barception

Barception, hva er det? Det er ganske enkelt bar + resepsjon. Ved hotellets Barception kan du sjekke inn og ut, kjøpe noe å spise eller ta en drink. Du finner alltid frisk og hjemmelaget mat i vår Comfort Deli, som salater, sandwich, frukt og snacks. Nøyaktig hva som tilbys varierer fra dag til dag, og avhenger av hvilke råvarer årstiden tilbyr. Barception og Comfort Deli er døgnåpne, og du finner dem på ankomstplan. Velkommen!

Tren eller vask døgnet rundt

Livet er enkelt på Comfort Hotel Copenhagen Airport. Du har tilgang til treningsrom døgnet rundt. Hvis du trenger å vaske klær før eller etter reisen din, har du mulighet til å gjøre dette i vår Laundromat. Etter at du har vasket, finner du også et strykerom i hver etasje. Hotellet har i tillegg et eget lekerom for de minste.

Cash free

Comfort Hotel Copenhagen Airport gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Praktiske og effektive møter

Trenger du et møterom for en time, en hel dag eller kanskje flere dager i strekk? Vi løser det! Her kan du brainstorme, spikre en avtale eller arbeide i ro og fred. Når sulten melder seg, er vi der for deg – uansett hva du ønsker å booste energinivået med.

Nord-Europas største kongress-sal

I forbindelse med at Comfort Hotel Copenhagen Airport slår opp dørene sine, åpner også kongress-salen The Hangar. The Hangar kommer til å bli Nord-Europas største kongress-sal beliggende ved et flyplasshotell. Med sine fantastiske 2500 kvm er det plass til 2150 personer, fem Cessna-fly eller 25 biler.

Kontakt

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Danmark
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta linje M2 fra København sentrum til Copenhagen Airport

Fra flyplassen

Fem minutters gangvei under tak fra Terminal 3

Taxi

Vi anbefaler Taxi 4x27, +45 27 27 27 27

 

Om Comfort Hotel Copenhagen Airport

Antall hotellrom

605

Avstand flyplass

Ca. 50 meter

Avstand lokaltrafikk

Ca. 50 meter

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.