Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Comfort Hotel RunWay

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel RunWay er et hotell på Gardermoen som dekker de fleste behov uansett om du er på reise eller skal holde en konferanse. Frokost serveres fra 04:00, og shuttlebussen til Oslo Lufthavn stopper på utsiden av hotellet fra kl 04.15.

Comfort Hotel RunWay 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel RunWay

Comfort Hotel Runway er et hotell på Gardermoen hvor du bor i innbydende, inkluderende og uhøytidelige omgivelser. Hotellet strekker seg akkurat litt lenger for at du som gjest skal få en annerledes og spennende hotellopplevelse uansett om du reiser privat eller skal på konferanse.

Hotellet

Hotellet har 303 delikate dobbeltrom og egner seg til alt fra konferansegjester til deg som er på vei ut i verden eller rundt i Norge. Vi vil gi deg det lille ekstra. En spennende og moderne hotell som skiller seg ut, vekker interesse og engasjerer deg som gjest.

Rommene

Rommene er smarte og kompakte. I skinnstolene fra Bruno Mathsson kan du slappe av med den gode boken  eller du kan vippe ned Montana-skrivebordet og jobbe, det er bare å logge seg på det trådløse nettet vårt. Vi vil dog komme med en liten advarsel! Rommene er lydisolerte og sengene er deilige Duxiana-senger. Så det er lett å sovne i dyp søvn i disse rolige og behagelige rommene.

Konferanselokaler

Vår konferanseavdeling er stor og dekker behovet for både store konferanser og små møter. Våre 15 møterom med moderne og fleksible løsninger gir en optimal atmosfære rundt deres møte. Det er en glimrende måte å møtes på nå deltagere kommer fra flere deler av landet eller kommer reisende fra utlandet. Les mer om våre konferanselokaler her >>

Mat må man ha!

Matkonseptet på hotellet er spennende og utradisjonelt. Hos oss får kokkene boltre seg på kjøkkenet. Vi kan gjerne finne på å servere delikat sushi til lunsj! Les mer om vår restaurant her >>

Inn og utsjekk

Alt er lagt til rette for at du skal spare tid. I hotellets lobby finner du en automat hvor du kan kjøpe billetter til flybussen. Det tar deg 8 minutter å komme til Gardermoen. Den første bussen til Gardermoen går 04.15, den siste går 00.15. Comfort Hotel RunWay er hotellet som etterstreber å alltid levere, slik at du kan slappe av. Les mer om inn og utsjekk her >>

Kontakt

  • Telefon: +47 63 94 88 88
  • Faks: +47 63 94 88 89
  • E-post: co.runway@choice.no
  • Org. nr: 993 284 734
  • Hans Gaardersvei 27 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss 

Shuttlebuss S44 til og fra hotellet til Gardermoen.

Nær- og fjerntrafikk til Oslo Lufthavn Gardermoen og Shuttlebuss 44 fra hotellet. Se shuttlebuss-tidene her.

Priser: Voksen enkeltbillett kr 70,- Barn under 16 år reiser gratis i følge med voksen. 

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på +47 02323 evt last ned smart appen Taxifix. For å laste ned appen send sms taxifix til +47 02323

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Comfort Hotel RunWay

Antall hotellrom

300 rom - 650 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 3,7 km, ca 10 min

Avstand lokaltrafikk

Shuttlebuss på utsiden av hotellet.Fra Oslo S går flytog, samt flybusser til Oslo

Om Comfort Hotels

Les mer om Comfort Hotels

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK