Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1447 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Spennende hotell med glimrende beliggenhet

19. oktober 2016, Stavanger, Norge, heidik47

Stilig hotell med innlagt labyrint for å finne resepsjonen, første gangen. Jeg skulle på konsert på Oslo Spektrum og fikk hjelp av en hyggelig resepsjonist, som forklarte veien. Utmerket og svært sent…

Stilig hotell med innlagt labyrint for å finne resepsjonen, første gangen. Jeg skulle på konsert på Oslo Spektrum og fikk hjelp av en hyggelig resepsjonist, som forklarte veien. Utmerket og svært sentral beliggenhet. God frokost fikk jeg også.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt

17. oktober 2016, Drammen, Norge, Idafbby

Sentralt! Samboeren skulle studere i nærheten så det var så kjekk beliggenhet. Sengene var kjempegode og flott bad ( litt for kaldt på badet) men ellers på rommet så syntes jeg det var kjedelig helt e…

Sentralt! Samboeren skulle studere i nærheten så det var så kjekk beliggenhet. Sengene var kjempegode og flott bad ( litt for kaldt på badet) men ellers på rommet så syntes jeg det var kjedelig helt enkel standard. Noen steder så det ut som gammel tapet var revet vekk men glemt noe. Sengene var kjempegode, sov godt. Frokosten var veldig digg, masse og velger mellom, brød, rundstykke,knekkebrød, stort utvalg av pålegg, varmretter egg,bacon,tomatbønner og småpølser , vil man ikke ha det kan man velge yoghurt med krunsh og nøtter i. Alt i alt var det et hyggelig opphold.
Les hele anmeldelsen
5

Hotell i særklasse.

17. oktober 2016, Oslo, bodilr430

Trivelig hotell med super beliggenhet. Superfornøyd med 3 dagers opphold. God frokost i trivelige omgivelser, hyggelig betjening som yter fantastisk service. Kommer nok tilbake ved en senere anlednin…

Trivelig hotell med super beliggenhet. Superfornøyd med 3 dagers opphold. God frokost i trivelige omgivelser, hyggelig betjening som yter fantastisk service. Kommer nok tilbake ved en senere anledning. Og anbefaler gjerne hotellet til andre.
Les hele anmeldelsen
5

Midt i smørøyet

16. oktober 2016, Notodden, Norway, havard_russnes

Supert døgn i hovedstaden med min kjære. Sentralt og kort vei til kommunikasjon hvor enn du måtte ønske å dra! Stort utvalg i restauranter uten å måtte gå lang! Enkelt å gjøre avtaler med venner da de…

Supert døgn i hovedstaden med min kjære. Sentralt og kort vei til kommunikasjon hvor enn du måtte ønske å dra! Stort utvalg i restauranter uten å måtte gå lang! Enkelt å gjøre avtaler med venner da det er midt i sentrum!
Les hele anmeldelsen
4

Spesielt hotell

11. oktober 2016, Tromso, Norway, perh958

Hadde et positivt opphold på dette hotellet første helgen i oktober 16. Var en hyggelig opplevelse med sentral beliggenhet og meget vennlig og positivt personale. Hotellet er spesielt da det er bygget…

Hadde et positivt opphold på dette hotellet første helgen i oktober 16. Var en hyggelig opplevelse med sentral beliggenhet og meget vennlig og positivt personale. Hotellet er spesielt da det er bygget på tuftene av østbanebygget, men resultatet er bra! Kan anbefales.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.