Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 802 anmeldelser.

4

82% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service

3

Veldig sentralt men for spesielt interesserte

24. mai 2015, Sørumsand, TORisten

Hotellet er etablert I deler av gamle sentralbanestasjonen, og har således en meget sentral beliggenhet. Rommene varierer i størrelse, og vanlige standardrom er relativt små og begrenset møblert med k...

Hotellet er etablert I deler av gamle sentralbanestasjonen, og har således en meget sentral beliggenhet. Rommene varierer i størrelse, og vanlige standardrom er relativt små og begrenset møblert med kun en enkel stol. Mange av rommene har svært begrenset utsikt, men til gjengjeld er det stille og det er ikke noe problem å sove med vinduet åpent. Utsmykningen er til dels meget spesiell, og den fanget ikke min interesse - snarere tvert imot. Jeg vil derfor finne et annet hotell ved neste overnatting i Oslo. Hotellet har ikke egen restaurant. Frokost serveres i restauranten Bella Bambino som det er direkte adkomst til fra lobbyen. For øvrig er det massevis av spisesteder i nyoppussede Oslo Ø - også med direkte adkomst fra Lobby.
Les hele anmeldelsen Lukk

4

Fresht hotell

21. mai 2015, , Murthe

Utrolig flott Hotel midt i Østbanehallen. Vinduer ut mot hallen mens du finner rommet (litt labyrint, men morsomt det) ellers er rommene veldig fine med forskjellige motiver etter hvilke rom har jeg v...

Utrolig flott Hotel midt i Østbanehallen. Vinduer ut mot hallen mens du finner rommet (litt labyrint, men morsomt det) ellers er rommene veldig fine med forskjellige motiver etter hvilke rom har jeg vært på. Stort pluss for badet. Den eneste grunnen til at jeg ikke gir full score er frokosten, alt er økologisk ++ men jeg savner flere typer brød og pålegg.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Sentral beliggenhet og nydelig frokost

11. mai 2015, Gjøvik kommune, Norge, Tore O

Hotellet på gamle Østbanen er et sjarmerende hotell med svært sentral beliggenhet. Rommenen framstår som unike og trivelige med små morsomme detaljer i dekoren. Frokosten er fantastisk, og personalet ...

Hotellet på gamle Østbanen er et sjarmerende hotell med svært sentral beliggenhet. Rommenen framstår som unike og trivelige med små morsomme detaljer i dekoren. Frokosten er fantastisk, og personalet er oppmerksomme og serviceinnstilte. I tillegg er det mulighet for sein frokost på søndag (1200). Med utsjekk kl 18 på søndag, er dette et supert alternativ for de som har mulighet til en spasertur eller andre aktiviteter i Oslo før hjemreise.

Svar fra eier

12. mai 2015

Hei hei. Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og takker så meget for den hyggelige omtalen. Ja, Lazy Sunday, er virkelig noe unikt! Søndager skal jo være en dag for å slappe av så da er det viktig for oss å kunne gi gjestene våre frihet. Frihet til å sove lenge og nyte følelsen av å ha fri! Husk at vi har 170 rom, hvor 113 er forskjellig designet så neste gang kan du få et helt annet rom. Kunsten er nok lik i den form av at den har mange morsomme detaljer men den kan være helt annerledes. Senga kan være på en hems i 2. etg også , eller hele rommet kan være sort?! Mulighetene er mange hos oss. Ha en flott tid og kom tilbake raskt.

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Sentral beliggenhet og hyggelig personale

5. mai 2015, Bergen, Norge, B8840FUthomasd

Hotellet har sentral belligenhet vegg i vegg med nye Østbanehallen. Rommet vi fikk hadde både dusj og badekar med utsikt ned mot oslofjorden og operaen. Vi bestilte et superior-rom. Rommet hadde ikke ...

Hotellet har sentral belligenhet vegg i vegg med nye Østbanehallen. Rommet vi fikk hadde både dusj og badekar med utsikt ned mot oslofjorden og operaen. Vi bestilte et superior-rom. Rommet hadde ikke det samme fine designet som på bildene, det var vel det eneste som skuffet.

Svar fra eier

12. mai 2015

Heisann. Takk for hyggelig tilbakemelding og gode kommentarer. Bilder på hjemmesiden er noe som er litt krevende. Spesielt for oss som har så mange forskjellige design. Nesten ingen rom hos oss er like og design, størrelse, utforming og dekor varierer voldsomt. Kom tilbake raskt så kan du teste ut et annet rom - du har kun 112 forskjellige opplevelser igjen hos oss før du går lei :-) Ha en flott vår

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Toppkarakter

5. mai 2015, , Svein Olav M

Besøkte hotellet i to netter, og utvidet til tre. Vi fikk rom 319, som var stort som en liten leilighet. alle nødvendige fasiliteter var tilgjengelig. Et skrivebord, seng med gode madrasser, tv med go...

Besøkte hotellet i to netter, og utvidet til tre. Vi fikk rom 319, som var stort som en liten leilighet. alle nødvendige fasiliteter var tilgjengelig. Et skrivebord, seng med gode madrasser, tv med god lyd (ingen selvfølge på hoteller), og en behagelig lenestol. Planløsningen var intressant, da rommet var bygget over tre nivåer. Dette minner en om at bygget tidligere var en stasjonshall. Enkel lobby med personale som yter ypperlig service. Blide og hjelpsomme resepsjonister er dessverre ingen selvfølgelighet i Norge, men her var serviceinnstillingen helt på plass! Fantastisk frokost på hotellets resteurant Bella Bambina. Akkurat slik skal en hotellfrokost være. Enkle men utsøkte råvarer og godt utvalg. Hotellet har også en bra miljøprofil. For hver natt du blir på hotellet, bevarer 100kvm regnskog i et år. Sengetøyey (puter og dyner) kunne vært av bedre standard. Dusjen kunne vært bedre.

Svar fra eier

12. mai 2015

Hei hei. Så utrolig hygelig at du elsker vårt hotell! Det gjør varmt å lese dette og vi er svært ydmyke og samtidig stolte. Vi jobber hardt hver dag for å gi våre gjester en unik opplevelse og det er deilig å lese at vi treffer. Vi håper du kommer fort tilbake til oss slik at vi igjen kan få gi deg nok en topp opplevelse hos oss. Ha en nydelig vår, så sees vi igjen snart.

Les hele anmeldelsen Lukk

2.200.163.775 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK