Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 976 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Fint Hotel

7. oktober 2015, Oslo, Norge, Mikael M

Comfort Hotel Grand Central er midt i hjerte av sentrum og kjente gå gata Karl Johans gata. Flott hotell som har en koselig Kafe&Bar&Restaurant , god service og hyggelig ansatte. og ikke minst flot…

Comfort Hotel Grand Central er midt i hjerte av sentrum og kjente gå gata Karl Johans gata. Flott hotell som har en koselig Kafe&Bar&Restaurant , god service og hyggelig ansatte. og ikke minst flotte rom.
Les hele anmeldelsen
5

Bor gjerne her igjen!!

5. oktober 2015, , Lene P

Vi trivdes veldig godt ved dette hotellet. Det jeg har å pirke på blir slike ting som mangel på kokt egg på en ellers veldgi bra frokost meny, og at teppene i gangene var gyselige. ikke møkkete, men g…

Vi trivdes veldig godt ved dette hotellet. Det jeg har å pirke på blir slike ting som mangel på kokt egg på en ellers veldgi bra frokost meny, og at teppene i gangene var gyselige. ikke møkkete, men grusomt trykk.. Rommet var akkurat som forventet, og renslig og romslig nok utifra hva vi bestilte. Mye for penga her altså! Resepsjonsfolket var fantastisk hjelpsomme, og morsomme :D Her bor vi gjerne igjen!!
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt fint hotell

2. oktober 2015, Langhus, Wenche B

Dette hotellet var en positiv opplevelse. litt langt å gå til rommet, med litt rapper noen steder. Rommet var heller ikke stort. MEN - det hadde alt vi trengte! En god seng, rent og pent bad og det v…

Dette hotellet var en positiv opplevelse. litt langt å gå til rommet, med litt rapper noen steder. Rommet var heller ikke stort. MEN - det hadde alt vi trengte! En god seng, rent og pent bad og det var stille og rolig. Frokosten var kjempebra!

Svar fra eier

7. oktober 2015

Hey. Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og takker så meget for dine kommentarer. Det er flott å lese at du hadde en god opplevelse og at du likte vårt hotell. Ja, litt avstander har vi til enkelte av våre rom - gjengen i housekeeping går med skritteller og knuser oss alle på antall skritt per dag. Topp at du liker oss og vi håper derfor at du kommer tilbake snart. Enten med skritteller for å ta rekord eller om vi plasserer deg nært heis ;-) Ha en super tid.

Les hele anmeldelsen
4

Et ålreit hotell

28. september 2015, Oslo, Norge, Bjørn Ole R

Hotellet har en ypperlig beliggenhet på på den gamle Østbanestasjonen. Standarden på rommet var veldig bra. Jeg fikk et enkeltrom med god plass. At det var høyt under taket, gjorde rommet ekstra lufti…

Hotellet har en ypperlig beliggenhet på på den gamle Østbanestasjonen. Standarden på rommet var veldig bra. Jeg fikk et enkeltrom med god plass. At det var høyt under taket, gjorde rommet ekstra luftig, Betjeningen var hyggelig, og frokosten var litt kjedelig (men helt grei):

Svar fra eier

29. september 2015

Heisann. Takk for dine kommentarer og ikke minst takk for at du valgte å bo hos oss. Ja, vi har flott takhøyde og generelt god plass på våre rom. Så klart er noen veldig store, men andre er av litt mindre størrelse, men ikke mange kan skilte med å ha 113 helt forskjellige rom i samme hus. Vi er glade for at du hadde en god opplevelse og likte vårt hotell. Men vi håper at du kommer tilbake snart slik at vi kan vise til deg at vi er så mye mer en bare ålreit. Vi er skal være unike. De som stikker seg ut. Være sosial, uformell og leken. Og jeg er sikker på at vi skal bevise det for deg ved neste anledning. Ha en flott høst og så håper jeg vi sees snart.

Les hele anmeldelsen
3

Små rom bra beliggenhet

25. september 2015, Tromsø, Tore O

Hotellets beliggenhet er perfekt plassert midt på sentralstasjonen til en konkurransedyktig pris. Du har det du trenger i nærheten av hotellet. Selve hotellet er ikke spesielt spennende. Rommene er k…

Hotellets beliggenhet er perfekt plassert midt på sentralstasjonen til en konkurransedyktig pris. Du har det du trenger i nærheten av hotellet. Selve hotellet er ikke spesielt spennende. Rommene er knøttsmå helt uten utsikt. Det er som å ha innvendig lugar på hurtigruten. Du har en seng og en dusj og for å unngå klaustrofobi må du oppholde deg minst mulig på rommet. Pluss for effektiv inn og utsjekking samt resepsjonist som fikset fjernkontrollen. Frokosten er helt ok, ikke mer.

Svar fra eier

27. september 2015

Heisann. Takk for dine kommentarer. Vi setter alltid pris på tilbakemelding og på denne måten kan vi forbedre vårt produkt og service leveranse. Som du selv nevner, så er vi prisgunstig. Ja, rett og slett så får du masse for pengene. Og vi holder til rett i hjertet av Oslo. Nært alt og alle. Vi har 170 rom totalt, og 113 av disse er av forskjellig design, oppsett og størrelse. Du fikk nok en av våre aller minste, så neste gang må du få en av våre aller største. Spør gjerne etter den utsikten du vil ha, eller om en spesisell stil. Karl Johan er rett foran døra og de fleste av våre rom har utsikt hit, og mange andre har utsikt mot Operaen. Mye å se og oppleve hos oss. Håper du kommer tilbake til oss igjen snart.

Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK