Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1109 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Bra hotell

9. februar 2016, Eigersund , S886MNmariam

God service, god mat. Fine rom, ser nytt ut og er ryddig Kunne godt vært bedre nett på rom og i spisesal Vi slapp å gå ut fra tog til hotell. Ligger i sentrum så nærhet til alle fasiliteter. God seng.…

God service, god mat. Fine rom, ser nytt ut og er ryddig Kunne godt vært bedre nett på rom og i spisesal Vi slapp å gå ut fra tog til hotell. Ligger i sentrum så nærhet til alle fasiliteter. God seng.
Les hele anmeldelsen
1

Dårlig service

9. februar 2016, Kongsvinger, Norge, 983aleksanders

Fikk ikke rommet før halv 5-5, fikk heller ikke det rommet jeg bestilte. Enda jeg ga beskjed i god tid hvilket rom jeg ville ha. Resepsjonist gjorde ingenting med det. Burde fått en liten kompensasjon…

Fikk ikke rommet før halv 5-5, fikk heller ikke det rommet jeg bestilte. Enda jeg ga beskjed i god tid hvilket rom jeg ville ha. Resepsjonist gjorde ingenting med det. Burde fått en liten kompensasjon for det.
Les hele anmeldelsen
4

OSLO tidlig februar

9. februar 2016, Egersund, Norge, 532fredriks

Oppholdet var tilfredstillende, beliggenhet var ypperlig, noen slitasje skader i gangen og såpedeiskensere på rommet som ikke hang på veggene slik du skulle. Det var bare 1 stol på rommet, det bær vær…

Oppholdet var tilfredstillende, beliggenhet var ypperlig, noen slitasje skader i gangen og såpedeiskensere på rommet som ikke hang på veggene slik du skulle. Det var bare 1 stol på rommet, det bær være minst 2.
Les hele anmeldelsen
5

En god opplevelse

9. februar 2016, Drammen, Norge, janpV525AL

Hotellets beliggenhet er glimrende. Koblingen inn mot Lstbanehallen med sitt litt eksklusive og intime preg er genial. Ligger 3 min unna Oslo S og 3 minutter paradegata Carl Johann. Operaen ligger ogs…

Hotellets beliggenhet er glimrende. Koblingen inn mot Lstbanehallen med sitt litt eksklusive og intime preg er genial. Ligger 3 min unna Oslo S og 3 minutter paradegata Carl Johann. Operaen ligger også bare et "steinkast" unna hotellet. Litt spesiell heisløsning på hotellet som i seg selv er sjarmerende.
Les hele anmeldelsen
5

Flott beliggenhet!

5. februar 2016, Gjøvik, Norge, LykkeLi72

Mor og to tenåringsjenter på overnatting fredag til lørdag. Vi delte et dobbeltrom med ekstraseng. Stort nok rom til tre. Badet var spesielt bra og stort med dusjnisje, toalett, vask og badekar med du…

Mor og to tenåringsjenter på overnatting fredag til lørdag. Vi delte et dobbeltrom med ekstraseng. Stort nok rom til tre. Badet var spesielt bra og stort med dusjnisje, toalett, vask og badekar med dusj.
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK