Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel® Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1511 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Sentralt hotell med særpreg

5. desember 2016, Halden kommune, Norge, KimmoTK

Lokalisert ved Oslos trafikk knutepunkt er veldig positivt. Designet av interiør og romløsninger skaper et eget trivelig særpreg for hotellet. Det føles trivelig og fint å være der. Brukte hotellet ba…

Lokalisert ved Oslos trafikk knutepunkt er veldig positivt. Designet av interiør og romløsninger skaper et eget trivelig særpreg for hotellet. Det føles trivelig og fint å være der. Brukte hotellet bare som overnatting, og det var viktig at det vær nærme både tog og buss. Men kunne fint vært der også som koselig helgeopphold. Trivelig opphold.
Les hele anmeldelsen
4

BELIGGENHETEN ER SUPER

2. desember 2016, Trondheim, Norge, Solvang446

Hotellet ligger praktisk talt på sentralstasjonen, så en kan gå tørskodd fra flytoget og inn på hotellet. Det er taxiholdeplass like utenfor og flere bra restauranter inne i hallen. Samt et kjøpesente…

Hotellet ligger praktisk talt på sentralstasjonen, så en kan gå tørskodd fra flytoget og inn på hotellet. Det er taxiholdeplass like utenfor og flere bra restauranter inne i hallen. Samt et kjøpesenter i tilknytning. Hotellet er særegent innredet. Jeg har tidligere fått små, men helt ok, rom når jeg har bodd der. Denne gangen var vi to som delte rom og fikk et svært stort rom med egen sofaavdeling, kontoravdeling i tilegg til sovearealet. Badet var stort. Frokostbuffeten er bra, og variert og det var ikke vanskelig å finne bord. Servicen ved inn- og utsjekk er alltid utmerket.
Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotell på Oslo S

1. desember 2016, Dombås, Oppland, Norway, Svein T

Meget hyggelig og enkelt hotell ypperlig lokalisert på Oslo S. Fin infotavle som viser når flytoget går for forretningsreisende. Enkelt å bestille taxi og meget informativ og vennlig betjening. Legg…

Meget hyggelig og enkelt hotell ypperlig lokalisert på Oslo S. Fin infotavle som viser når flytoget går for forretningsreisende. Enkelt å bestille taxi og meget informativ og vennlig betjening. Legg til at det er et fitnesrom (som kunne trengt en benkpress og litt flere 20kg lodd) og et solid frokostbord med rikelig egg og bacon, brød og frukt samt gress til de som liker det, blir dette et mer enn OK opphold.
Les hele anmeldelsen
5

Ligger perfekt til i Oslo

1. desember 2016, Moss, tomarne_kristiansen

Flott hotell med fine rom og og gode senger. Umiddelbar nærhet til Østbanehallen og alle restaurantene. Hyggelig betjening og god frokost. Ligger perfekt til hvis du er på jobb og trenger godt utvalg…

Flott hotell med fine rom og og gode senger. Umiddelbar nærhet til Østbanehallen og alle restaurantene. Hyggelig betjening og god frokost. Ligger perfekt til hvis du er på jobb og trenger godt utvalg av restauranter som du kan nå uten å gå ut av bygget.
Les hele anmeldelsen
4

Fantastisk beliggenhet

30. november 2016, , Hege N

Nostalgisk for meg som vokste opp i Oslo å kunne bo på den gamle jernbanestasjonen. Så flott! På rommet hørte vi ikke en lyd fra den pulserende byen, enda vi er midt i bykjernen. Rommet vårt var skjer…

Nostalgisk for meg som vokste opp i Oslo å kunne bo på den gamle jernbanestasjonen. Så flott! På rommet hørte vi ikke en lyd fra den pulserende byen, enda vi er midt i bykjernen. Rommet vårt var skjermet inn mot Sentralbanestasjonen / Shoppingsenteret. Hyggelig betjening i resepsjonen, avslappet atmosfære. Fint med fri tilgang på kaffe i lobby. Veldig god frokost, av og til litt liten plass. Fikk et rom som også var tilpasset bevegelseshemmede, vel og greit, men vasken på badet var ekstra dyp, - hvis man er brillebruker og dame, som skal sminke seg, med nesa oppi speilet om morgenen.. så var ikke det noen god kombinasjon. Jeg fikk vondt i ryggen, måtte ut og kjøpe meg et extra speil. Det hadde vært fint med et uttrekkspeil på veggen. Benyttet oss av restauranten i hotellet 2x, koselig, og god mat.
Les hele anmeldelsen
2.420.139.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.