Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1358 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Bra hotell med bra beliggenhet

17. august 2016, Leikanger, Norge, 766sindrer

Bra hotell i tilknytning til Oslo Sentralstasjon. Rask og grei innsjekk, lite og smart rom, god frokost. Rask utsjekk. Perfekt stoppested når man ankommer Oslo seint på kvelden og skal raskt videre ne…

Bra hotell i tilknytning til Oslo Sentralstasjon. Rask og grei innsjekk, lite og smart rom, god frokost. Rask utsjekk. Perfekt stoppested når man ankommer Oslo seint på kvelden og skal raskt videre neste morgen.
Les hele anmeldelsen
4

Koselig hotell, sentralt

15. august 2016, Kristiansand, berit_ysteinh

Lettvint og greit hotell å bo på i nærheten av sentralbanestasjonen og Karl Johan. Fine , store familierom og god frokost. Hyggelig betjening som ordnet opp i alt. Prisnivået var jeg fornøyd med. Fin…

Lettvint og greit hotell å bo på i nærheten av sentralbanestasjonen og Karl Johan. Fine , store familierom og god frokost. Hyggelig betjening som ordnet opp i alt. Prisnivået var jeg fornøyd med. Fin opplevelse å bo på hotellet.
Les hele anmeldelsen
5

Anbefales

15. august 2016, Lillehammer, Norge, 673mayb

Hyggelig og serviceinnstilt ansatte. Bra frokost, gode senger og ikke minst sentralt. Fikk sjekke inn 2 timer før og ha rommet til 18. Obs: det er bare søndager og frokosten er til 12, også på søndag…

Hyggelig og serviceinnstilt ansatte. Bra frokost, gode senger og ikke minst sentralt. Fikk sjekke inn 2 timer før og ha rommet til 18. Obs: det er bare søndager og frokosten er til 12, også på søndager.
Les hele anmeldelsen
5

Kult og sentralt beliggende hotell.

13. august 2016, , Gunhild P

Hadde et døgn i Oslo, valgte dette hotellet pga beliggenhet og pris. Kult og urbant hotell med veldig koselig betjening, fint og rent rom og god frokost. Liker at hotellet er litt multifunksjonelt, me…

Hadde et døgn i Oslo, valgte dette hotellet pga beliggenhet og pris. Kult og urbant hotell med veldig koselig betjening, fint og rent rom og god frokost. Liker at hotellet er litt multifunksjonelt, men holder bra standard. Her har du alt innen rekkevidde.
Les hele anmeldelsen
5

Kort visitt

11. august 2016, Skien, Norge, SveinGM

Hotellet ligger sentralt og greit til i Oslo sentrum. Man kan gå nesten tørrskodd fra bussterminalen, og helt tørrskodd fra togene. Hotellet er lett å finne, og har flotte rom med store vinduer nesten…

Hotellet ligger sentralt og greit til i Oslo sentrum. Man kan gå nesten tørrskodd fra bussterminalen, og helt tørrskodd fra togene. Hotellet er lett å finne, og har flotte rom med store vinduer nesten hele veien. Ett flott gammelt bygg som er gjort om til et moderne hotell men beholdt og bevart gammelt utseende.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK