Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1212 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Alltid veldig bra!

17. mai 2016, Stavanger, Norge, SweetAndSour_66

Hotellet ligger svært gunstig til ift Flytoget til/fra Gardermoen og all annen infrastruktur i Oslo. Er effektivitet ift det viktig, er dette et supert hotell! Flott og moderne interiør og gode rom.…

Hotellet ligger svært gunstig til ift Flytoget til/fra Gardermoen og all annen infrastruktur i Oslo. Er effektivitet ift det viktig, er dette et supert hotell! Flott og moderne interiør og gode rom. Jeg har prøvd mange forskjellige og alle er svært gode for sin kategori. Svært gode senger og topp renhold de gangene jeg har vært på besøk. Hotellet har også noen særdeles flotte suiter - men jeg har ikke bodd de ennå. Topp service fra svært hyggelige ansatte gjør oppholdet ekstra hyggelig. Frokosten er god med godt utvalg. Tips: Det går an å sitte og spise frokosten i restauranten inne på sentralbanestasjonen:-)
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt beliggende

15. mai 2016, Røyken, Norge, 476knutr

Sentral beliggende, veldige enkelt å finne når en kom inn med tog sent på kvelden. Mange spisesteder tett ved hotellet så enkelt å få seg noe å spise å drikke på kvelden. Grei standard på rommet i for…

Sentral beliggende, veldige enkelt å finne når en kom inn med tog sent på kvelden. Mange spisesteder tett ved hotellet så enkelt å få seg noe å spise å drikke på kvelden. Grei standard på rommet i forhold til pris.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt

15. mai 2016, Stavanger kommune, Norge, 362hugoh

Bra hotel med sentral beliggenhet. God frokost. Nytt hotel med kult design. Bestilte superior rein dobbel, men fikk først et superior dobbeltrom med en seng. Fikk så bytte til et vanlig dobbeltrom med…

Bra hotel med sentral beliggenhet. God frokost. Nytt hotel med kult design. Bestilte superior rein dobbel, men fikk først et superior dobbeltrom med en seng. Fikk så bytte til et vanlig dobbeltrom med twin senger. Langt å gå til rommet. Dyr parkering.
Les hele anmeldelsen
5

Sentralt og tidsriktig

11. mai 2016, Drøbak, Norge, turid123

Hyggelig personale, rent rom, flott beliggenhet. Uformell stil og svært sentralt til alt, restauranter, severdigheter, tog, buss, you name it. Tilrettelagt for å kunne jobbe på pc i lobbyen, hvile i e…

Hyggelig personale, rent rom, flott beliggenhet. Uformell stil og svært sentralt til alt, restauranter, severdigheter, tog, buss, you name it. Tilrettelagt for å kunne jobbe på pc i lobbyen, hvile i en av chilloutsekkene eller slå seg ned i en av lenestolene og bare betrakte livet som farer forbi.
Les hele anmeldelsen
4

Meget bra service

11. mai 2016, Oslo, Norge, Y8720PXgordonm

Ankom hotellet tidlig, men opplevde at betjeningen stod på for å hjelpe med å få rom. Alt var rent og ordentlig. Jeg er ikke spesielt glad I hoteller som ligger på togstasjoner, men dette fungerte lik…

Ankom hotellet tidlig, men opplevde at betjeningen stod på for å hjelpe med å få rom. Alt var rent og ordentlig. Jeg er ikke spesielt glad I hoteller som ligger på togstasjoner, men dette fungerte likevel nokså bra. Veldig god frokost, men det var trangt om plassen.
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK