Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende,

basert på 335 anmeldelser.

4,5

89% besøkende anbefaler dette hotellet.
5
Sted
4
Rom
4,5
Service
4
Verdi
4,5
Renslighet

5

Kan anbefales!

15. april 2014, Oslo, Norway, Synnøve T

Utrolig fornøyd med helgens opphold. Trendy og flotte rom hvor det til tross for den sentrale beliggenheten var deilig og stille. Ingen forstyrrende lyder. Frokosten kunne vart til kl 12 på...

Utrolig fornøyd med helgens opphold. Trendy og flotte rom hvor det til tross for den sentrale beliggenheten var deilig og stille. Ingen forstyrrende lyder. Frokosten kunne vart til kl 12 på søndag....
Les hele anmeldelsen Lukk

4

Beste beliggenhet med ankomst flytoget

5. april 2014, Kristiansand, Norge, Opsahl

2 år gammelt hotell med svært god romstandard. Veldig god frokost. Moderne lite treningsrom med topp utstyr. Elsker dette hotellet og personalet i resepsjonen. Be om rom i det gamle bygget som har...

2 år gammelt hotell med svært god romstandard. Veldig god frokost. Moderne lite treningsrom med topp utstyr. Elsker dette hotellet og personalet i resepsjonen. Be om rom i det gamle bygget som har mest sjel. Mot opera og sjøsiden er best. Veldig fint renhold på rommet.

Owner response

15. april 2014

Min kjære gjest Opsahl, fra Kristiansand Jeg sitter egentlig klar for påskeferie, men ble igjen på jobb- for jeg ønsket å bruke tid til å dele (printe ut, henge opp) din tilbakemelding og gi denne gleden til mine kollegaer. Dette var en hjertevarm tilbakemelding. Tusen takk. Med vennlig hilsen hotelldirektør Olav.

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Glimrende

3. april 2014, Mandal, Norway, Linda_LBB

Genialt hotell for oss som ikke er veldig kjent i Oslo siden det ligger rett ved parkeringshuset Paleet som er enkelt å finne når man tar av fra E18. Det som utmerker seg med hotellet er...

Genialt hotell for oss som ikke er veldig kjent i Oslo siden det ligger rett ved parkeringshuset Paleet som er enkelt å finne når man tar av fra E18. Det som utmerker seg med hotellet er beliggenheten og de særdeles hyggelige og effektive ansatte. Restauranten er liten og koselig med båser man kan nyte den gode maten samt fine rom som skiller seg ut fra mengden. Andre gang jeg bor på hotellet og blir definitivt ikke den siste!

Owner response

15. april 2014

Min kjære (stam)gjest Linda_LBB, fra Mandal. Å få toppscore etter 2 opphold tar vi som en stor tillitserklæring, tusen takk. Jeg og alle mine kollegaer gleder oss allerede til deres neste opphold. Hjertelig velkommen skal du være. God påske til deg og dine!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Praktisk og greit

23. mars 2014, Haugesund, Norge, 434aghad

Et helt ok hotell like ved Oslo S. Hyggelig betjening og fint rom. Rommet vårt hadde utsikt rett opp mot Karl Johan. Ligger kun 2-3 minutt fra Opra`en og Oslo Spektrum. Treningrom lett tilgjengelig...

Et helt ok hotell like ved Oslo S. Hyggelig betjening og fint rom. Rommet vårt hadde utsikt rett opp mot Karl Johan. Ligger kun 2-3 minutt fra Opra`en og Oslo Spektrum. Treningrom lett tilgjengelig og det du kanskje har glemt solgte de i resepsjonen. Alt i at et hyggelig opphold.

Owner response

27. mars 2014

Min kjære gjest 434aghad fra Haugesund, Ikke gærent dette! Takk. Og tusen takk for at dere valgte å bo sammen med oss på Comfort Hotel Grand Central under ditt Oslo opphold. Det setter jeg pris på! Håper vi ser dere begge snart igjen. Med vennlig hilsen Hotelldirektør Olav.

Les hele anmeldelsen Lukk

5

Et bra og praktisk hotell i Oslo

20. mars 2014, Haugesund, Norge, Annkrs

Jeg har virkelig falt for dette hotellet. Det er blitt fast oppholdssted når jeg er på jobbreise til Oslo. Enkle fine og rene rom. Fantastisk betjening med en høy serviceinnstilling. Deilig frokost...

Jeg har virkelig falt for dette hotellet. Det er blitt fast oppholdssted når jeg er på jobbreise til Oslo. Enkle fine og rene rom. Fantastisk betjening med en høy serviceinnstilling. Deilig frokost gir en god start på dagen. At det ligger i Østbanehallen er heller ikke feil. Gjør det så enkelt når jeg skal haste videre på flytoget. Anbefales til alle travle reisende :)

Owner response

27. mars 2014

Min kjære gjest Annkrs fra Haugesund Takk for at du på ny valgte å bo sammen med oss på Comfort Hotel Grand Central under ditt Oslo opphold. Det setter jeg pris på! Svært gledelig å lese at vi hjelper deg spare tid. En tid du kan bruke til hva du vil og det er i seg selv en god verdi i dagens samfunn. Håper vi sees snart igjen. Med vennlig hilsen Hotelldirektør Olav.

Les hele anmeldelsen Lukk

1.913.149.030 28