Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 765 anmeldelser.

4

82% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service

5

Sentralt plassert i hjertet av Oslo.

20. april 2015, Moss, tomarne_kristiansen

Flotte rom og hyggelig betjening. Ligg flott til med enkel ankomst/avreise med tog. Mye gode restauranter i samme bygg. Ligger i Østbanehallen og har innvendig tilgang til alle restauranter og barer i...

Flotte rom og hyggelig betjening. Ligg flott til med enkel ankomst/avreise med tog. Mye gode restauranter i samme bygg. Ligger i Østbanehallen og har innvendig tilgang til alle restauranter og barer i samme bygg. Ingen støy fra byen/tog. Bodde der først med jobb så kom kona og sønn siste dag. Hotellet ordnet med barneseng og ekstra håndkle og puter.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

En natt i Oslo

19. april 2015, , Frode L

Bra hotell med kort vei til sentrum. God frokost og fine rom. Greit med parkeringsmuligheter i nærheten. Kanskje ikke det beste hotellet for småbarnsfamilien, men med tenåringer som elsker shopping gå...

Bra hotell med kort vei til sentrum. God frokost og fine rom. Greit med parkeringsmuligheter i nærheten. Kanskje ikke det beste hotellet for småbarnsfamilien, men med tenåringer som elsker shopping går det veldig fint.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Overnatting pga jobb

15. april 2015, oslo, Jan K

Kort vei ifra parkeringshus til hotellet. Hyggelig resepsjonist. Imponert over rommets høyde. Fornøyd med frokosten og tilbehøret på denne. Kommer nok til å ligge her neste gang jeg er i Oslo i jobb s...

Kort vei ifra parkeringshus til hotellet. Hyggelig resepsjonist. Imponert over rommets høyde. Fornøyd med frokosten og tilbehøret på denne. Kommer nok til å ligge her neste gang jeg er i Oslo i jobb sammenheng.
Les hele anmeldelsen Lukk

4

God opplevelse svært sentralt.

3. april 2015, Leirvik, Norge, Håkon Frode S

Vi ble mottatt av en svært hyggelig resepsjonist selv om vi brukte noe tid på å finne hotellet. Vi ble litt lurt av at hotellet låg inne på Østbanen område og innenfor en restaurant. Men rommet var fi...

Vi ble mottatt av en svært hyggelig resepsjonist selv om vi brukte noe tid på å finne hotellet. Vi ble litt lurt av at hotellet låg inne på Østbanen område og innenfor en restaurant. Men rommet var fint, rent og stille. Nært til sentrum og på togstasjonen som gjorde at vi hadde kort vei til flytoget.

Svar fra eier

8. april 2015

Hei hei. Takk for at dere valgte vårt hotell - og takk for dine innspill og kommentarer. Vi er veldig glade for at dere likte vårt produkt og vi håper at dere tar turen til Oslo igjen slik at vi kan nok en gang ta godt vare på dere. Håper at Osloturen ble en suksess og at dere fikk opplevd livet her på nye Østbanehallen. Vi ønsker deg en flott vår og håper å se deg tilbake igjen hos oss snart.

Les hele anmeldelsen Lukk

3

En god natts søvn!

29. mars 2015, Sandnes, Norge, Cecilie E

En god seng å sove i på et fint hotell =) For oss som ankom hotellet på kveldstid, var det et stort pluss at hotellets restaurant hadde servering til 22.00. At frokosten ikke varte lenger enn til 9.3...

En god seng å sove i på et fint hotell =) For oss som ankom hotellet på kveldstid, var det et stort pluss at hotellets restaurant hadde servering til 22.00. At frokosten ikke varte lenger enn til 9.30 var ikke tilfredsstillende for oss da vi hadde ønsket å kunne nyte frokost frem til 11.30.

Svar fra eier

8. april 2015

Hei hei. Takk for din tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du kunne nyte en god middag så sent som kl. 22:00 når dere ankom. Frokosten varer nok ikke så lenge som 11:30, men på søndager kan jeg avsløre at vi lar fridag være fridag og sørger for at gjestene kan nye frokosten helt frem til 12:00! Og utsjekk, ja det kan du gjøre frem til 18:00! Håper du kommer tilbake snart og nyter en helg hos oss.

Les hele anmeldelsen Lukk

2.190.163.493 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK