Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1263 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Toppmoderne hotell

25. juni 2016, , UnniRune

Et hotell som kan anbefales på det sterkeste. Veldig sentralt ved Oslo S, men likevel ikke støy fra bygatene. Betjeningen er profesjonell og hyggelig. Rommene er ryddige, rene og pene, med tipptopp fa…

Et hotell som kan anbefales på det sterkeste. Veldig sentralt ved Oslo S, men likevel ikke støy fra bygatene. Betjeningen er profesjonell og hyggelig. Rommene er ryddige, rene og pene, med tipptopp fasiliteter. Veldig god frokost. Ønsker du et glimrende hotell midt i Oslo-gryta? Da er dette hotellet du skal velge:-)
Les hele anmeldelsen
5

Flott!

22. juni 2016, Gjøvik, Norge, Håvard S

Jeg og to venner brukte dette hotellet som mellomstasjon før vi dro videre til Gardermoen. Da jeg bestilte rommet, var det ikke noe annet ledig enn suiten pga skiskytter- VM i Holmenkollen. Prisen va…

Jeg og to venner brukte dette hotellet som mellomstasjon før vi dro videre til Gardermoen. Da jeg bestilte rommet, var det ikke noe annet ledig enn suiten pga skiskytter- VM i Holmenkollen. Prisen var litt stiv, men vi måtte ha et rom. Stort fint rom med god plass. Moderne innredning. Dette holdt i massevis. Vi fikk aldri testet ut sengene siden vi endte opp med å være våkne til vi måtte dra tidlig på morgenen. Frokosten hadde ikke startet enda, men vi spurte resepsjonen dagen før om vi kunne få noen matpakker til turen. noe vi fikk.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig greit

22. juni 2016, , Holande

Sjarmerende lite hotell midt i Oslo. Artig å bo inne i Øst-banehallen. Imponerende god og effektiv frokost. Små og enkle rom med godt renhold og noe støy for deg som liker å sove med vinduet åpent. An…

Sjarmerende lite hotell midt i Oslo. Artig å bo inne i Øst-banehallen. Imponerende god og effektiv frokost. Små og enkle rom med godt renhold og noe støy for deg som liker å sove med vinduet åpent. Anbefales for de som tilbringer mer tid ute enn inne på rommet.
Les hele anmeldelsen
5

Oslos beste?

17. juni 2016, Gjøvik, Norge, 292sofiad

Helt klart beste hotellnatta vi har hatt på mange år. Lydisolerte rom, god seng, gjennomført innredning og det største badet vi har sett- hit kommer vi gjerne tilbake! Koster litt men er virkelig verd…

Helt klart beste hotellnatta vi har hatt på mange år. Lydisolerte rom, god seng, gjennomført innredning og det største badet vi har sett- hit kommer vi gjerne tilbake! Koster litt men er virkelig verdt det, spander gjerne litt ekstra på et superior-rom. Perfekt!
Les hele anmeldelsen
5

trivelig reise til opera

13. juni 2016, Bodø, Norge, 928ausrad

Mitt mål var besøk ved operahus. Og det var ikke første gang da jeg brukte dette hotellet. Det liker jeg. Alt der ligger i nærheten. Det er komfortabelt hotel, samtidig er det ikke så dyrt. Kjempefin…

Mitt mål var besøk ved operahus. Og det var ikke første gang da jeg brukte dette hotellet. Det liker jeg. Alt der ligger i nærheten. Det er komfortabelt hotel, samtidig er det ikke så dyrt. Kjempefin frokost, og vi kunne bli registrert tidlig morgen.
Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK