Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

Hvor mye er tiden din verdt? På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Frokost

Start dagen med en god og sunn frokost hos oss. Frokosten vår er enkel, men har alt du trenger for en god start på dagen. Vi byr på masse godt og en mengde av økologiske produkter. Her finner du også nykokte egg, eggerøre med bacon, ferskt pålegg samt oppskåret frukt.

Frokost serveres:

Mandag - fredag:  06.00 - 09.30 
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Lobbyshop

Du skal slippe å betale for ting du ikke bruker. Derfor har vi droppa de tradisjonelle minibarene med overprisede varer, og satser på en smart barception isteden. Der kan du kjøpe alt fra øl og brus til snacks. Er det noe du har lyst til å vite om Oslo? Vi lover at vi er bedre enn alle håndbøker du kan finne.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl. 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Husk å gi beskjed til resepsjonen at du ønsker å sjekke ut sent! Ved forbehold på romkapasitet og ved spesielle events i Oslo.

Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Kontakt oss for mer info.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Grand Central er dine firbente venner også velkommen. For 250 kroner per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Wi-fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket "Choice-guest", så er du inne! Enkelt og greit.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Joggerute
 • Heis
 • TV
 • Vekketjeneste
 • Kopimaskin
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Turistinformasjon
 • Ismaskin
 • Strykejern og strykebrett
 • Helspeil
 • 100 % røykfritt hotell

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.