Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Wisby

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Fra Visby flyplass

Flybuss til Visby Hamnplan

Taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland,
tlf +46 498 200 200

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel Wisby

Antall hotellrom

212 stk - 398 senger

Antall konferanselokaler

8 stk - plass til totalt 300 deltagere.
Om sommeren er også utearealet
Trappan Wisby tilgjengelig for opp
til 400 gjester.

Avstand flyplass

Visby flyplass: 3,5 km,
ca 10-15 min med bil/buss

Avstand havn

Visby fergeterminal: 1 km

Om Clarion Hotels

Clarion Hotel Wisby er et fullservicehotell med et særegent personlig preg. Hotellet ligger innenfor Visbys mur, og tilbyr alt under ett tak: 212 hotellrom, møterom, festetasje, spaanlegg med basseng og vår populære restaurant Kitchen & Table. I en fantastisk atmosfære møter gammelt det nye.

Ingenting er langt unna i Visby

Clarion Hotel Wisby ligger midt i Visbys eldste omrder, et steinkast fra småbåthavnen. Byen er en del av UNESCOs verdensarv, utnevnt til en av de best bevarte hansastadene fra middelalderen. I Visby er det kort vei til alt: Bare 15 minutter fra hotellet ligger både Visby flyplass, havneterminalen samt Wisby Strand, Gotlands møtearena og kongresshall.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby er atmosfæren litt spesiell Her er det både smale ganger og høye søyler fra middelalderen, som er tatt godt vare på og profesjonelt restaurert. Vi har allikevel ikke bygd et museum, men et moderne hotell. Dagens Clarion hotell åpnet 1. mai 1991, men i bygget har det vært hotell siden midten av 1800-tallet. Les mer om hotellets historie her.

Restauranter

I nye Kitchen & Table restaurant og bar tilbyr vi spennende smaker og en god, avslappet atmosfære. I vår frokost-, lunsj- og brunsjrestaurant og festetasje Kaptenshuset kan du nyte god mat og drikke i et vakkert og stimulerende mijø med et herlig historisk preg.

Vinterträdgården

i Vinterträdgården er atmosfæren avslappet, men samtidig levende og inspirerende. Hotellgjester såvel som lokalbefolkningen går ofte hit for å få en matbit, et glass med noe godt å drikke, eller for noen av de mange arrangement som skjer her.

Wisby Spa (NB: renovering f.o.m. januar 2015)

På Clarion Hotel Wisby finner du Wisby Spa, vår egen relaxavdeling med basseng, badstue og et bredt utvalg av behandlinger. Våren 2015, med start 5. januar, renoverer vi Wisby SPA. I denne perioden vil det selvsagt være mulig å booke behandlinger, men relax, pool og badstue vil ikke være tilgjengelig.

Handicaptilpassede rom

Vi har handicaptilpassede rom, utformet for å forenkle ditt oppholdet om du har bevegelsesbegrensninger eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre handicaptilpassede rom og fasiliteter.

Velkommen til Clarion Hotel Wisby - mye mer enn en overnatting.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK