Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge
  • Imponerende basseng, lounge og spa på Clarion Hotel Royal Christiania
  • Rymligt och välutrustat standardrum på Royal Christiania Hotell i Oslo

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge

Clarion Hotel® Royal Christiania ligger i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Oslo Spektrum, Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Med 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar er dette et hotell for mer enn bare en god natts søvn.

Clarion Hotel Royal Christiania 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania

Clarion Hotel Royal Christiania ligger midt i sentrale Oslo og er et hotell for deg som vil bo i umiddelbar nærhet til alt byen har å by på. Hotellet har en moderne og stilren innredning inspirert av skandinavisk design og spennende kunst.

Ett minutt fra Karl Johan og Oslo S

Clarion Hotel Royal Christiania befinner seg midt i Oslo sentrum - mer sentralt kan du knapt bo. Byens shoppingmuligheter, severdigheter og attraksjoner ligger rett utenfor døren. Med beliggenhet på Jernbanetorget, byens knutepunkt, er vi det perfekte utgangspunkt enten du vil oppleve urbane Grünerløkka, Holmenkollen, Munchmuseet, konsert i Oslo spektrum eller Aker Brygge. Her kan du lese mer om Oslo.

Mer enn bare en overnatting

Clarion Hotel Royal Christiania er hotellet for deg som forventer personlig service og en opplevelse utenom det vanlige. Kunsten på veggene, musikken i lobbyen, mat & drikke og plasseringen midt i hjertet av Oslo skal gjøre din overnatting til en inspirerende opplevelse- midt i Oslo. 

Restaurant & bar

Nyt god mat og drikke i hotellets restaurant og bar. Terrassen i tilknytning til baren er et perfekt sted for en kaffekopp eller drink i solen. I lobbyområdet tilbyr The Point deilige småretter og kaffe på dagtid, og a la carte på kveldstid. I tillegg er det fint å sitte her og jobbe, da det er gratis Wifi og hyggelig atmosfære i vår lobby. Room service er tilgjengelig 24 timer i døgnet alle dager. Clarion Hotel Royal Christiania ønsker at du skal nyte maten hos oss med god samvittighet- les mer om vår matpolicy her.

Pool & Fitness

Vi tilbyr våre gjester innendørs badebasseng. Fasilitetene er til fri benyttelse for våre gjester, der foresatte ansvarer for barn under 18 år. I tillegg er badstue og et velutstyrt treningsrom tilgjengelig 06.00 - 22.00 alle dager. Her tilbyr Oslobliny et bredt utvalg av hud- og spabehandlinger, makeovers, masasje og neglbehandling. Booking gjøres direkte via oslobliny:  www.oslobliny.no

Handikapprom

Vi har handikapptilpassede rom for rullestolbrukere. Rommene er nyoppussede og i størrelsen 18-24 kvadratmeter. Kontakt hotellet for mer informasjon om handikapptilpassede rom og fasiliteter.  

Velkommen til Clarion Hotel Royal Christiania - en levende møteplass i sentrum av Oslo.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane og trikk

Alle linjer til Jernbanetorget

Buss

Alle lokalbusser til Jernbanetorget samt fjerntrafikk til Oslo Bussterminal

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Flytoget til Oslo Sentralstasjon

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen koster det ca. 850,- kroner til Oslo sentrum. Husk å spørre etter fastpris.

Om Clarion Hotel Royal Christiania

Antall hotellrom

532 rom - 1163 senger

Antall konferanserom

21 stk - kapasitet for over 1000 personer

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 5 mil, ca 35 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og
T-bane Jernbanetorget: 25-50 m
Oslo Sentralstasjon og Flytoget: 100 m

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo FightersClarion Hotel Royal Christiania - ENG
2.420.112.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.