Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige
  • Stor pool pa rooftop med fantastisk utsikt över solnedgang på Hotell Post i Göteborg
  • Elegant hotellrum på Hotell Post i Göteborg
  • Trendigt dubbelrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et internasjonalt designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser. Velkommen!

Clarion Hotel Post 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post er et moderne designet hotell for turister, lokalbefolkning, forretningsreisende og alle andre, midt i Gøteborg, og rett ved Gøteborg sentralstasjon. Den fantastiske arkitekturen i det gamle Posthuset er bevart og forsterkes av en ny og minst like spektakulær oppussing. Nyt prisbelønte restauranter, populære barer, spa og basseng på taket.

Midt i Gøteborg

Med Gøteborgs beste beliggenhet bare noen få steg unna sentralstasjonen, bussholdeplass og trikk, kan utrykket "midt i smørøyet" ikke være mer passende enn her.

Aktiviteter i Gøteborg

Om du vil rusle langs Avenyen, shoppe i Nordstan og Femman, oppleve kultur på Gøteborgsoperaen eller Gøteborgs egen suksessfestival Way Out West, er Clarion Hotel Post det perfekte alternativet. Med vår sentrale beliggenhet bor du stilfullt og moderne, og nærme alt.  

Posthuset

Vi har fokus på personlig service og en imøtekommende atmosfære. Den fantastiske arkitekturen i det gamle posthuset er bevart og forsterket av en like spektakulær oppussing. Hotellet er delt opp i to deler, der Gøteborgs ærverdige posthus sameksisterer med en minst like spektakulær nyere del. En resepsjonsdisk lagd av krystall møter historiske innredningsdetaljer fra Posthusets storhetstid. Mørke, varme farger i kombinasjon med moderne møbler gir en morsom og inkluderende atmosfære. Men det som er mer interessant enn arkitekturen er ideen om en helt ny møteplass og en arena for det nye, kreative Gøteborg.

Barer og restauranter

Vi har fått hjelp av Marcus Samuelsson, lokal gøteborger og en av verdens mest fregangsrike kokker, for å skape vårt mat- og drikkekonsept. På Norda Bar & Grill møtes svensk vestkyst og amerikansk østkyst. På vRå står den rå maten og eksklusive sushien i fokus. Les mer om våre to barer og to restauranter.

Spa og Gym

Skjønnhetsfabrikken tilbyr det beste og siste innen helse og skjønnhet. Vi behandler menn og kvinner i et tidsløst miljø, uten noen new age-trender. Les mer om Sveriges første skjønnhetsfabrikk her.

The New Face of Gothenburg

Gøteborg gjennomgår nå en stor forandring. En helt ny generasjon tar plass og i den nye byen skapes reklame, arkitektur, musikk, mote og teknikk som skaper interesse i hele verden. Gøteborg er ikke lenger bare Avenyen, reker og fotball. Clarion Hotel Post er ett konferansehotell som utgjør en moderne og sentral møteplass for alle besøkende. Men hotellet har også et hverdagsrom for alle fra Gøteborg som kjenner seg mer igjen i det nye bildet av byen, enn i det gamle.

Handikaptilpassede rom 

Clarion Hotel Post tilbyr selvsagt hotellrom tilpasset gjester med funksjonshemminger. Disse rommene er tilpasset for gjester som bruker rullestol, men også for hørsel- og synsskadde. Kontakt oss for mer informasjon.

Stay Green

Vi på Clarion Hotel Post tror på et grønnere samfunn. Og det tror vi at du gjør også.
Derfor har vi utviklet et program der du bor minst to netter og får mulighet til å velge bort rengjøring av rommet ditt. Til gjengjeld belønner vi deg med 10 % rabatt på mat, 750 Choice Club-poeng og muligheten til å donere poengene dine til UNICEF. Programmet heter Stay Green og ditt aktive miljøvalg innebærer at vi reduserer forbruket av både strøm, vann og kjemikalier.
Vinn-vinn for både deg og miljøet.

Velkommen til Clarion Hotel Post - et utstillingsvindu, en møteplass og en arena for The New Face of Gothenburg!

Kontakt

  • Telefon: +46 31 61 90 00
  • Faks: +46 31 61 90 99
  • E-post: cl.post@choice.se
  • Org. nr: 556708-8413
  • Drottningtorget 10 411 03 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss/trikk

Holdeplass Drottningtorget
Gøteborgs sentralstasjon.

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborgs sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, 
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antall hotellrom

500 stk

Antall konferanselokaler

19 stk - plass til 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Buss- og trikkeholdeplass: 25-50 m
Hotellet ligger rett utenfor Gøteborgs sentralstasjon.

Om Clarion Hotel

 

 

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK