Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

  • Elegant hotellrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et internasjonalt designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser. Velkommen!

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel® Post

Clarion Hotel Post er et moderne designet hotell for turister, lokalbefolkning, forretningsreisende og alle andre, midt i Gøteborg, og rett ved Gøteborg sentralstasjon. Den fantastiske arkitekturen i det gamle Posthuset er bevart og forsterkes av en ny og minst like spektakulær oppussing. Nyt prisbelønte restauranter, populære barer, spa og basseng på taket.

Midt i Gøteborg

Med Gøteborgs beste beliggenhet bare noen få steg unna sentralstasjonen, bussholdeplass og trikk, kan utrykket "midt i smørøyet" ikke være mer passende enn her.

Aktiviteter i Gøteborg

Om du vil rusle langs Avenyen, shoppe i Nordstan og Femman, oppleve kultur på Gøteborgsoperaen eller Gøteborgs egen suksessfestival Way Out West, er Clarion Hotel Post det perfekte alternativet. Med vår sentrale beliggenhet bor du stilfullt og moderne, og nærme alt.  

Posthuset

Vi har fokus på personlig service og en imøtekommende atmosfære. Den fantastiske arkitekturen i det gamle posthuset er bevart og forsterket av en like spektakulær oppussing. Hotellet er delt opp i to deler, der Gøteborgs ærverdige posthus sameksisterer med en minst like spektakulær nyere del. En resepsjonsdisk lagd av krystall møter historiske innredningsdetaljer fra Posthusets storhetstid. Mørke, varme farger i kombinasjon med moderne møbler gir en morsom og inkluderende atmosfære. Men det som er mer interessant enn arkitekturen er ideen om en helt ny møteplass og en arena for det nye, kreative Gøteborg.

Barer og restauranter

Vi har fått hjelp av Marcus Samuelsson, lokal gøteborger og en av verdens mest fregangsrike kokker, for å skape vårt mat- og drikkekonsept. På Norda møtes svensk vestkyst og amerikansk østkyst. På vRå står den rå maten og eksklusive sushien i fokus. Les mer om våre to barer og to restauranter.

Spa og treningsrom

Til venstre for resepsjonen finner du Skönhetsfabriken, en oase med avslapping. Her finner du treningsrom, spa- og relaxavdeling, flere behandlingsrom for massasje eller skjønnhetsbehandlinger samt frisørsalong og barbershop - alt du trenger for å ta hånd om deg selv, og fylle på med energi. Når du booker en kroppsbehandling inngår ett besøk i relaxavdelningen i forbindelse med din behandling. Hvorfor ikke unne deg en massasje etterfulgt av en avslappende stund med badstu og bad? Med ett bredt utvalg av behandlinger, lukseriøst innredede lokaler og dyktige personal tilbyr Skönhetsfabriken en totalopplevelse utover det vanlige. Nyt deres spapakke med noen du liker, få ut mer ut av treningen med en personlig trenare eller fix frisyren hos skikkelige hårstylister og barberere.  Les mer om Sveriges første skjønnhetsfabrikk her.

Handikaptilpassede rom 

Clarion Hotel Post tilbyr selvsagt hotellrom tilpasset gjester med funksjonshemminger. Disse rommene er tilpasset for gjester som bruker rullestol, men også for hørsel- og synsskadde. Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Clarion Hotel Post - et utstillingsvindu og en møteplass med alt under samme tak! Her kan du lese mer om Gøteborg.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 61 90 00
  • Faks: +46 31 61 90 99
  • E-post: cl.post@choice.se
  • Org. nr: 556708-8413
  • Drottningtorget 10 411 03 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss/trikk

Holdeplass Drottningtorget
Gøteborgs sentralstasjon.

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborgs sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, 
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antall hotellrom

500 stk

Antall konferanselokaler

21 stk - plass til 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Buss- og trikkeholdeplass: 25-50 m
Hotellet ligger rett utenfor Gøteborgs sentralstasjon.

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.