Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Det bekväma och stilrena rooftop-sviten på Hotell Post i Göteborg
  • Det glamoröst inredda sviten Elna på Hotell Post i Göteborg

Er du på utkikk etter en suite utenom det vanlige? Da har du kommet til rett sted. La oss presentere Elnasuiten, Juliussuiten og Rooftop-suiten. 

Book en suite for det lille ekstra

Du finner dundyner og dunputer i alle suitene våre, og du kan velge din favoritt fra putemenyen vår. På rommet venter blomster, champagne eller vin og frukt ved ankomst. Nespressomaskin, morgenkåpe og tøfler finnes på rommet, og minibaren inngår.

Elna-suiten

I 4. etasje, i den gamle direktøretasjen med utsikt over Drottningstorget, ligger Elnasuiten. Suiten er 50 kvadratmeter stor med 3,4 meter takhøyde, store vinduer og bred vinduskarm til å sitte i. Her finner du en herlig sofagruppe, ordentlig arbeidsområde og en behagelig soveromsdel med en 200 cm bred dobbeltseng. Fine designmøbler, stemningsfull belysning, telefon og 55" LED-tv fra LAVA med tilkoblet internett. Baderommet har fint materialvalg og både dusj og badekar.

Julius-suiten

I den nye delen av hotelet, i 12. etasje, med fantastisk utsikt over Göteborg, Trädgårdsföreningen (hageforeningen) og ut mot elven ligger Julius-suiten. Suiten er oppkalt etter den første postmesteren i Posthuset, Julius Juhlin, født i 1907. Suiten på 95 kvadratmeter gir en herlig følelse av å befinne seg midt i sentrum, mer i New York, enn i Göteborg. 

Her er det godt med plass, selskapsområde med bordplass, sofagruppe og arbeidsområde. Det separate soverommet har en 200 cm bred dobbeltseng. Rommet har fine designmøbler, stemningsfull belysning, telefon og 55" LED-tv fra LAVA med tilkoblet internett. Lys og lyd styres med iPad. Suiten har et stilrent baderom med badekar og dusj, i tillegg til et separat toalett.

Rooftop-suiten

Vår største suite på 110 kvadratmeter ligger i 13. etasje i den nye delen av hotellet med en fantastisk utsikt over Göteborg. Suiten er fargerikt innredet med unike designmøbler, lamper og detaljer. Takhøyden og de store panoramavinduene gir herlig lysinnslipp.

Selskapsdelen har bordplass opptil 8 personer, en kjøkkendel, arbeidsplass og en romslig sofagruppe med 55" LED-tv fra LAVA med tilkoblet internett. På soverommet finnes en behagelig 220 cm bred dobbeltseng og en ekstra tv, samt store walk-in garderober med god oppbevaringsplass. Baderommet er stilrent med eksklusive materialer og har badekar og dusj, samt et separat toalett. I suiten styres lys og lyd med iPad.

Book en suite

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på +46 31 61 90 00 eller via reservations.post@choice.se

 

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.