Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan. Hver dag serveres frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal, alt inkludert i prisen.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

83% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1138 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

OK hotel + for kveldsbuffet

23. september 2016, Sandnes, Norge, nanunananne

Jeg bodde på dette hotellet en natt. Rommet var av OK standard og hadde en god seng. Det mest negative var at det var kun en heis for gjestene. Dette medførte en del venting. Veldig positivt med aften…

Jeg bodde på dette hotellet en natt. Rommet var av OK standard og hadde en god seng. Det mest negative var at det var kun en heis for gjestene. Dette medførte en del venting. Veldig positivt med aftensbuffet. Det var både en varmrett, en suppe, salat, brød og pålegg. Det var også litt dessert. Servicen var helt OK. Forholdsvis kort vei til Oslo S fra hotellet.
Les hele anmeldelsen
5

2 dager med slapphet !

19. september 2016, Oslo, Norge, 312andersg

Vært her 3g før og kommer gjerne igjen ;-) Supert hotel med flotte folk og god service ! 2 dagers avslapping med kona - nærhet til sentrum - tog - opplevelser osv. Så Bastion,en kan anbefallse på det…

Vært her 3g før og kommer gjerne igjen ;-) Supert hotel med flotte folk og god service ! 2 dagers avslapping med kona - nærhet til sentrum - tog - opplevelser osv. Så Bastion,en kan anbefallse på det varmeste ;-)
Les hele anmeldelsen
5

Flott Oslohelg

7. september 2016, Oslo, Norge, 359wenchek

Hyggelig bemanning- herlig med pannekaker om ettermiddagen og deilig suppe med brød før leggetid👍🏼 Vi ble oppgradert til suite og fikk et herlig stort rom med deilig boblebad og nydelige senger med…

Hyggelig bemanning- herlig med pannekaker om ettermiddagen og deilig suppe med brød før leggetid👍🏼 Vi ble oppgradert til suite og fikk et herlig stort rom med deilig boblebad og nydelige senger med regulering for rygg. Vi storkoste oss!
Les hele anmeldelsen
5

Bastion skuffer ikke

5. september 2016, Alesund, Norway, t0ri101

Topp fra ankomst til avreise. Hyggelige og smilende personell. Tydelig at de har gjort en god job der. Rommet i 5. ut mot Skippergata var romslig, rent, lyst og med utsikt til fjorden. Ikke plaget av…

Topp fra ankomst til avreise. Hyggelige og smilende personell. Tydelig at de har gjort en god job der. Rommet i 5. ut mot Skippergata var romslig, rent, lyst og med utsikt til fjorden. Ikke plaget av støy. Noe lys inn i soverommet kunne nok vært unngått ved bedre gardiner. Gode senger med justerbare madrasser ga god søvnkvalitet.
Les hele anmeldelsen
4

Meget sentralt og trivelig hotel med god service

5. september 2016, Stavanger, Norge, 947tommyh

- Kjempe god service, spesielt fra resepsjons personalet. - Veldig barnevennlig og super rom-løsning for familier i "jungel rommet". - God mat, og veldig greit med kvelds-mat tilbudet som følger romm…

- Kjempe god service, spesielt fra resepsjons personalet. - Veldig barnevennlig og super rom-løsning for familier i "jungel rommet". - God mat, og veldig greit med kvelds-mat tilbudet som følger rommet. - Trang Resturant, klaustrofobisk når det er mye belegg på hotellet. Vanskelig å få sitteplass tiltider. - Noe slitasje på rommet, Tak platene på badet f.eks holdt på å falle ned. - Lite og ulogisk plassering av stikkontakter i rommet. (for lading av PC, tlf osv.) - Noe støy fra trafikk utenfor (øst siden). Bør være mulig å isolere dette bort.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.