Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Som gjest får du frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
1507 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Et sjarmerende og sentralt hotell i Oslo

29. april 2019, Oslo, Norge, mirat1985

Dette hotellet har en atmosfære som jeg sjelden har opplevd tidligere. Her er det personale som gjør det de kan for å gjøre ditt opphold trivelig. Det er som å komme til sitt andre hjem. Jeg bodde på…

Dette hotellet har en atmosfære som jeg sjelden har opplevd tidligere. Her er det personale som gjør det de kan for å gjøre ditt opphold trivelig. Det er som å komme til sitt andre hjem. Jeg bodde på et deluxe-rom mot bakgården og da fikk jeg det stille og behagelig slik jeg ønsket. Frokosten og kveldsmaten leverte til beste karakter. Godt utvalg og mange spennende småretter for enhver smak. Det var rent og pent overalt. Jeg har bodd her to ganger og gleder meg til å besøke hotellet igjen snart.

Svar fra eier

7. juni 2019

Hei, Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding på ditt opphold her hos oss. Vi setter så stor pris på at du tar deg tiden til det. Det var veldig gøy å høre at du fikk akkurat det deluxerommet du ønsket deg, og at du likte alt av mat vi serverte. Igjen, takk for gode ord. Vi er så glade for å ha gjester som deg, og vi gleder oss også til du kommer tilbake igjen! Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

OK hotell med OK beliggenhet

9. april 2019, Oslo, Norge, Jørn H

Gjennomsnittlig hotell, men kveldsmat og god frokost trekker opp. Ingenting som skiller seg ut i hverken den ene eller andre retningen. Ligger sentralt til i Oslo, kort vei til Oslo S. Ikke byens hyg…

Gjennomsnittlig hotell, men kveldsmat og god frokost trekker opp. Ingenting som skiller seg ut i hverken den ene eller andre retningen. Ligger sentralt til i Oslo, kort vei til Oslo S. Ikke byens hyggeligste strøk kanskje, men helt greit også på kveldstid.

Svar fra eier

10. april 2019

Hei Jørn, Takk for din tilbakemelding på oppholdet ditt her hos oss på Hotel Bastion, og for at du tar deg tiden til å skrive noen ord om hvordan du hadde det her. Vi er så glade for å høre at du likte maten vi serverte, både frokost og kveldsmat. I forhold til området er det veldig fint at vi ligger sentralt og kort gåavstand unna Oslo, og håper du også så på dette som positivt. Ønsker deg velkommen igjen, kanskje neste gang teste ut et av våre flotte deluxerom! Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hotell

4. mars 2019, Tønsberg, Norge, annkristin1965

Fantastisk flott hotell med hyggelig og serviceminded betjening! Jeg ble overrasket med Oslo-tur på bursdagen min, og endte hos dere med suite med bobler både i flaske og på badet på rommet vårt! :-)…

Fantastisk flott hotell med hyggelig og serviceminded betjening! Jeg ble overrasket med Oslo-tur på bursdagen min, og endte hos dere med suite med bobler både i flaske og på badet på rommet vårt! :-) Ekstra hyggelig at personalet faktisk hadde fått med seg at jeg hadde bursdag, og gratulerte med dagen! Hotellet ligger en kort spasertur fra Karl Johan, og passer ypperlig for de som ikke liker skrik og skrål utover natta! :-) Fantastik hotell som jeg mer enn gjerne kommmer tilbake til, og anbefaler på det varmeste!

Svar fra eier

27. mars 2019

Hei Ann Kristin, Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding på oppholdet ditt her hos oss! Det er så godt å høre at du hadde et ekstra fint opphold på bursdagen din og at det ble noe spesielt. Vi ønsker å gjøre litt ekstra for gjestene våre så det er hyggelig du påpeker det. Vi håper å se deg her igjen en gang i fremtiden, og håper det ikke blir altfor lenge til, kanskje neste års bursdag igjen...? :-) Ønsker deg hjertelig velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
5

Koselig hotell i hjertet av Oslo

24. februar 2019, Oslo, Norge, Yvonne I

Etter å ha bodd på de fleste hotell i Oslo de siste årene må jeg konkludere med at Hotel Bastion er og forblir hotellfavoritten. Ikke bare er det hotellfavoritten i Oslo, det er favoritthotellet mitt…

Etter å ha bodd på de fleste hotell i Oslo de siste årene må jeg konkludere med at Hotel Bastion er og forblir hotellfavoritten. Ikke bare er det hotellfavoritten i Oslo, det er favoritthotellet mitt i hele Norge. Her bestiller jeg gjerne igjen og igjen, rett og slett kun for å oppleve hotellet siden jeg selv om jeg bor i samme by. Hotellet oppfattes koselig og lunt. Atmosfæren er upåklagelig, og servicen fantastisk. Dette er ikke et stort hotell, men desto mer intimt, og man får følelsen av at man blir ivaretatt som gjest. Det er et stort pluss at mat er inkludert i prisen; ikke bare frokost, men også pannekaker til lunsj - og kveldsmat, dvs middag og dessert. Middagen består gjerne av en varmrett, f.eks kjøttkaker i brun saus, i tillegg til en suppe, samt salatbar og brødmat (med pålegg). Maten gir en hjemmelaget følelse og den er alltid god. Dette er rett og slett et hotell jeg anbefaler på det sterkeste - og det er heller ikke et hotell jeg opplever som dyrt. Her kan man være riktig så heldig hvis man bestiller tidlig.

Svar fra eier

27. mars 2019

Hei Yvonne, Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding om at vi er favoritthotellet ditt i hele Norge! Wow, det var fin lesning! Det er så godt å høre at du føler du blir tatt godt i mot og ivaretatt som gjest, vi ønsker alle våre gjester føler seg velkommen og som hjemme. Det er også så fint å du påpeker service, atmosfæren som fin og maten vi serverer. Så takk for alle gode ord, vi setter pris på det. Vi gleder oss til du kommer tilbake, og håper det ikke er altfor lenge til! Ønsker deg hjertelig velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
3

Tradisjonelt hotel av mer klassisk stil

24. februar 2019, Kristiansand, Norge, janinger2016

Et hotell med sæpreg. Ikke moderne skrikende, mer klassisk, men noe mørke rom. Sentralt i Oslo, mellom Oslo S og Akershus festning. Mulighet til å steke seg vaffel på ettermiddagen, og gratis kveldsma…

Et hotell med sæpreg. Ikke moderne skrikende, mer klassisk, men noe mørke rom. Sentralt i Oslo, mellom Oslo S og Akershus festning. Mulighet til å steke seg vaffel på ettermiddagen, og gratis kveldsmat. Noe slitent, men rent og hyggelig.

Svar fra eier

27. mars 2019

Hei, Takk for din tilbakemelding på oppholdet ditt her på Hotel Bastion. Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive noen ord om din opplevelse, og setter pris på at du påpeker vårt særpreg og syntes det var rent og hyggelig her hos oss. Vi håper å se deg her igjen en gang i fremtiden. Ønsker deg velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.375.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.