Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

Et konferansehotell lokalisert i hjertet av Ålesund med godt bevart historie i veggene og utsikt over fjord og fjell.

Sentralt og moderne

Hotellet ligger sentralt til, 200 meter fra Brosundet i Ålesund og øvrige severdigheter. Vi tilbyr moderne rom, deilig frokost, treningsrom og en konferanseavdeling egnet for både små og store arrangement. Unn deg et besøk i Aqua Restaurant og Bar, hvor du kan nyte maten med havutsikt på kjøpet.

Ålesunds historie er bevart 

Quality Hotel Waterfront åpnet dørene sommeren 2011. Vi har en unik beliggenhet rett ved vannkanten i sentrum av byen. Hotellet består av tre ulike bygninger: Pakkhuset, Jugendhuset og det nybygde Signaturhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er eldre bevaringsverdige bygg med mye historie i veggene. Byggenes Jugend-særpreg er godt ivaretatt og sammen med det nye Signaturhuset, skaper dette en unik atmosfære for hotellet. Quality Hotel Waterfront er innredet med spennende dekor tilpasset de tre bygningene, med lokal moderne veggkunst i form av  fototapet og graffitikunst. Hotellet ligger i gangavstand til byens severdigheter, shopping og uteliv.  

Restaurant

Aqua Restaurant og Bar kan ta imot 150 gjester, og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten ligger baren, og i sommermånedene kan mat og drikke nytes utendørs på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker, og båtlivet på Aspevågen er fascinerende og høyst levende året rundt.

Konferanse

Quality Hotel Waterfront er et kurs- og konferansehotell med 1 000 kvm til disposisjon, fordelt på ni møterom av ulik størrelse og med moderne AV-utstyr på alle rom. Plenumsalen Akvariet rommer inntil 280 mennesker i kino-oppsett, og egner seg perfekt til banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.

Kontakt

  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ålesund Rutebilstasjon

Fra Ålesund flyplass, Vigra 

Flybuss till Apotekertorget.
Det finnes også mulighet å booke Shuttle service gjennom hotellets resepsjon.

Taxi

Vi anbefaler Ring Taxi,
telefon +47 07012.

Om Quality Hotel Waterfront

Antall hotellrom 

196 stk - 420 senger

Antall konferanselokaler 

9 stk - plass til ca 450 deltagere totalt 

Avstand Vigra lufthavn

18 km - ca 25 min  

Avstand Ålesund Busstasjon 

400 meter

Avstand bussholdeplass

Apotekertorget: 3 min gange fra hotellet. 

Om Quality Hotels 

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK