Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

For deg som vil ha litt ekstra luksus i hverdagen har hotellet også to lekre suiter å tilby. Disse rommene egner seg også utmerket til å feire spesielle anledninger. Suitene har egne soverom i tillegg til stue, romslige bad med både dusj og badekar, samt fantastisk utsikt mot fjord og fjell.

Pakkhus-suiten

Denne suiten på ca. 50 kvm er preget av tradisjonelt materialbruk og ligger i det gamle Pakkhuset med sin helt spesielle atmosfære. Denne bygningen byr på en herlig blanding mellom gammelt verneverdig og nytt moderne interiør. Suiten ligger i front av Pakkhuset og har store vinduer med god utsikt mot fjord og fjell. Suiten har soverom med en 180 cm bred dobbeltseng, og er innredet med sofagruppe, to flatskjerm-TV, spisestue samt arbeidsplass. Baderommet har både badekar og adskilt dusjhjørne. Kaffemaskin, vannkoker samt strykestasjon finner du også her.

Signatur-suiten

Signatur-suiten er på ca. 50 kvm, og byr på en egen, over 50 kvm stor balkong under åpen himmel på toppen av hotellet. Balkongen byr på fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Dette er en mer «funky» og moderne innredet suite. Suiten har eget soverom med en 180 cm bred dobbeltseng og lekkert bad med badekar og adskilt dusj. Suiten har stor sofagruppe, to flatskjerm-TV, spisebord samt arbeidsplass. Kaffemaskin, vannkoker, samt strykestasjon er her tilgjengelig.

Book våre suiter

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller booking av våre suiter på telefon +47 70 11 19 00 eller via q.waterfront@choice.no.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.