Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Ålesund Rutebilstasjon

Fra Ålesund flyplass, Vigra 

Flybuss till Apotekertorget.
Det finnes også mulighet å booke Shuttle service gjennom hotellets resepsjon.

Taxi

Vi anefaler Ring Taxi,
telefon +47 07012.

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her 

Om Quality Hotel Waterfront

Antall hotellrom 

196 stk - 425 senger

Antall konferanselokaler 

9 stk - plass til ca 450 deltagere totalt 

Avstand Vigra lufthavn

18 km - ca 25 min  

Avstand Ålesund Busstasjon 

400 meter

Avstånd busshållplats

Apotekertorget: 3 min promenad från hotellet. 

Om Quality Hotels 

Et konferansehotell lokalisert i hjertet av Ålesund med godt bevart historie i veggene og utsikt over fjord og fjell.

Sentralt og moderne

Hotellet befinner seg 200 meter fra Brosundet i Ålesund, og ligger nært Ålesunds severdigheter. Vi tilbyr moderne rom, deilig frokost, treningsrom og en konferanseavdeling egnet for både små og store arrangement. Unn deg et besøk i Aqua Restaurant og Bar, hvor du kan nyte maten med havutsikt på kjøpet.

Ålesunds historie er bevart 

Quality Hotel Waterfront åpnet dørene sommeren 2011. Vi har en unik beliggenhet rett ved vannkanten i Ålesund sentrum. Hotellet består av tre ulike bygg: Pakkhuset, Jugendhuset og det nybygde Signaturhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er eldre bevaringsverdige bygg med mye historie i veggene. Byggenes særpreg er godt ivaretatt og sammen med det nye Signaturhuset i art deco-stil skaper dette en unik atmosfære for hotellet. Quality Hotel Waterfront er innredet med spennende dekor tilpasset de tre byggene, med lokalt og moderne utrykk i form av både fototapet og graffitikunst. Hotellet ligger i gangavstand til byens severdigheter, shopping og kaféliv.  

Restaurant

Aqua Restaurant og Bar kan ta imot 150 gjester, og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten ligger baren, og i sommermånedene kan mat og drikke nytes utendørs på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker, og båtlivet på Aspevågen er fascinerende og høyst levende året rundt.

Konferanse

Vi er et kurs- og konferansehotell med 1 000 kvm til disposisjon, fordelt på ni møterom av ulik størrelse og med moderne AV-utstyr på alle rom. Plenumsalen Akvariet rommer inntil 280 mennesker i kino-oppsett, og egner seg perfekt til banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK