Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Panorama, Trondheim

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Fra Værnes lufthavn

Flybuss til sentrum, buss 46 fra sentrum

Fra Trondheim sentrum

Buss 46

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her

Om Quality Hotel Panorama, Trondheim

Antall hotellrom

122 stk - 200 senger

Antall konferanselokaler

9 stk - plass til 300 deltagere

Avstand Værnes Lufthavn

37,6 km - ca 35 minutter

Avstand Trondheim sentralstasjon 

11,2 km - 14 min

Avstand lokaltrafikk

Umiddelbar

Om Quality Hotels

Quality Hotel Panorama er et fullservice konferansehotell beliggende 7 km sør for Trondheim. Våre 9 fleksible konferanselokaler med kapasitet på inntil 300 personer er et fornuftig alternativ for kurs og konferanser.

Problemløsende

Det første som møter deg er hotellets store og luftige lobby med en innbydende atmosfære. Vår imøtekommende stab er behjelpelig med tilrettelegging av konferanser i alle størrelser. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement i trygge hender.

Energipåfyll

Vi vet at konferanser kan være krevende og tar hensyn til dette med egen pausemeny med kaffe, te, frukt, kaker, popcorn og softis for raskt påfyll av energi. Muligheten er mange for en sosial ramme rundt din konferanse. Hva med vinsmaking, en runde golf eller et besøk i Granåsen Skianlegg? Vi er behjelpelig med å finne en egnet aktivitet for din konferanse.

1.913.149.030 28