Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim Tiller ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama er et moderne konferansehotell 7 km sør for sentrum. Med fleksibel konferanseavdeling og shoppingsentret City Syd som nærmeste nabo er du sikret en effektiv konferanse eller en spennende weekend. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Vurdering fra TripAdvisor

4
311 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Bryllup , kurs og weekend opphold

2. oktober 2018, , Anna W

Dette er et hotell en kan anbefale om en skal bare en weekend til Trondheim. En har alt en trenger av mat, drikke og ikke å forglemme god service. Rommene er passende store, maten utmerket . Så er du…

Dette er et hotell en kan anbefale om en skal bare en weekend til Trondheim. En har alt en trenger av mat, drikke og ikke å forglemme god service. Rommene er passende store, maten utmerket . Så er du i gå avstand til mange butikker om en liker å ut å shoppe.

Svar fra eier

3. oktober 2018

Hei Anna. Først av alt: Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det betyr mye for oss. Det er veldig hyggelig å lese at du vil anbefale oss, og at du møtte god service og fikk servert god mat da du bodde her. Det er det vi jobber for hver dag; å gi våre gjester et minneverdig opphold. Jeg håper vi får gleden av å se deg igjen snart. Vi står her med et smil og venter.

Les hele anmeldelsen
5

Konsert øremazzørene

29. september 2018, Hamar, Norge, 4681943

Vi tok inn på Quality Hotel Panorama, Eller gamle Mullerhotell, som vi husker fra mange år tilbake, jeg har alltid hatt en god følelse når jeg møter resepsjonisten, den viktigste person på hotellet. G…

Vi tok inn på Quality Hotel Panorama, Eller gamle Mullerhotell, som vi husker fra mange år tilbake, jeg har alltid hatt en god følelse når jeg møter resepsjonisten, den viktigste person på hotellet. Godslig og blid, en person du vil ha med deg i teamet for det imøtekommende trivialitet.

Svar fra eier

3. oktober 2018

Hei. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og tusen takk for så fantastiske ord! Nå smiler vi fra øre til øre her. Team Panorama vil alltid stille opp når du kommer på besøk, og her er det aldri kjedelig. Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
5

Helgetur

28. august 2018, Skien, Norge, Kjersti K

Sentral beliggenhet, rett ved E6. Fri parkering. Ok rom, men litt trangt og lite. Flott utsikt. God frokost med rikt utvalg av varme og kalde retter. Koselig bar/foaje-område med peis og sittegrupper.…

Sentral beliggenhet, rett ved E6. Fri parkering. Ok rom, men litt trangt og lite. Flott utsikt. God frokost med rikt utvalg av varme og kalde retter. Koselig bar/foaje-område med peis og sittegrupper. Ligger ved et stort senterområde, så mulighet for shopping er virkelig tilstede.

Svar fra eier

29. august 2018

Hei Kjersti. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det betyr mye for oss. Det er ekstra hyggelig å lese at du hadde et hyggelig opphold, og at både mat, foaje og utsikt leverte til toppscore. Jeg kan med glede meddele at alle våre rom skal få et ansiktsløft i løpet av 2019, så da håper jeg de også går fra "ok" til "super". Takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
4

Grei plassering

18. august 2018, Stavanger, Norge, Jarlen2014

Vi overnattet her på vår vei til Trondheim. Overraskende bra, og med alt du trenger rett utenfor. Sentralt og enkelt å finne fram til. Greie rom med alt du trenger og fin frokost. Prisen på oppholdet…

Vi overnattet her på vår vei til Trondheim. Overraskende bra, og med alt du trenger rett utenfor. Sentralt og enkelt å finne fram til. Greie rom med alt du trenger og fin frokost. Prisen på oppholdet var bemerkelsesverdig lav, og så vel rom som frokost var helt OK. Langt over hva vi hadde forventet til den prisen.

Svar fra eier

20. august 2018

Hei. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det betyr mye for oss. Det er utrolig hyggelig å høre at vi leverte langt over deres forventninger, og våre servicehelter smiler fra øre til øre når de får tilbakemeldinger som dette. Neste gang dere kommer på besøk håper vi at vi kan ta "ok" til nye høyder, så dere sitter igjen med "fantastisk". Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
1

MYE BRÅK

17. august 2018, , Jan Erik D

Jeg kom inn å fikk et stille rom vekk fra trafikken. Da jeg skulle legge meg var det et såkalt råne treff for ungdommer nede med Rema 1000. Jeg var nede klokken 23.00 for å si i fra da skulle de ordne…

Jeg kom inn å fikk et stille rom vekk fra trafikken. Da jeg skulle legge meg var det et såkalt råne treff for ungdommer nede med Rema 1000. Jeg var nede klokken 23.00 for å si i fra da skulle de ordne dette. Klokken 00.20 gikk jeg ned igjen da hadde de gjort det de skulle men skal prøve igjen. Klokken 02.30 gikk jeg ned igjen da måtte jeg forstå det ikke var på hotellets område men skulle ordne det. Klokken 03.00 kjørte de vekk, så kommer aldri til å bruke dere igjen. Jeg reiser hit veldig ofte men ikke på dette hotellet igjen. Triste rom lite innbydende, hadde ikke telefon på rommet så måtte gå ned i resepsjonen hver gang. Bruker aldri dette igjen.

Svar fra eier

19. august 2018

Hei Jan Erik. Først vil jeg starte med å takke for at du har tatt deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss, det setter vi veldig pris på. Deretter vil jeg virkelig beklage at du fikk et litt søvnløst møte med hotellet. Men, takket være at du sa i fra og takket være en nattevakt som ikke gir opp, fikk dere roen til å senke seg over Tiller. Når det gjelder rommene kan jeg med glede meddele at de skal pusses opp, og vil bli mye mer innbydende og moderne i løpet av våren 2019. Jeg håper du ikke lar førsteinntrykket dvele ved deg for lenge, og at vi får muligheten til å rette opp et litt rånete førstemøte. Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.