Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim Tiller ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Tiller,  Norge Stengt 22.12.18 - 31.12.18

Quality Hotel Panorama er et moderne konferansehotell 7 km sør for sentrum. Med fleksibel konferanseavdeling og shoppingsentret City Syd som nærmeste nabo er du sikret en effektiv konferanse eller en spennende weekend. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Vurdering fra TripAdvisor

4
315 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Julebord

26. november 2018, , lailabrekk

Var sein med å bestille...så det var kun standard dobbeltrom tilgjengelig. Lite for en familie på tre med barn som sover i mørket. Var litt kjedelig for mor å sitte på rommet i mørket mens barn sov og…

Var sein med å bestille...så det var kun standard dobbeltrom tilgjengelig. Lite for en familie på tre med barn som sover i mørket. Var litt kjedelig for mor å sitte på rommet i mørket mens barn sov og far var på julebord🙈 Også en del bråk grunnet julebord. Men så var vel sikkert alle andre som bodde på hotellet på julebord, å da gjør jo ikke det noe. Jeg hadde nok valgt et annet hotell i julebordssesongen om jeg det ikke var for at mannen skulle på julebord. Hyggelig personell og god frokost.
Les hele anmeldelsen
5

Verdens beste lutefiskbuffet hjemme i Norges koseligste by.

11. november 2018, Trondheim, Norge, Frode T

Jeg hadde gått og gledet meg i lang tid til årets første lutefiskmiddag. And what a surprise: Restauranten oppe på Quality Hotel Panorama på Tiller i Trondheim leverer i likhet med Rosenborg Ballklub…

Jeg hadde gått og gledet meg i lang tid til årets første lutefiskmiddag. And what a surprise: Restauranten oppe på Quality Hotel Panorama på Tiller i Trondheim leverer i likhet med Rosenborg Ballklub til gull - den innbydende buffeten bød på verdens beste lutefisk med alt tenkelig tilbehør. Og den omfangsrike kokken sto der så smørblid og veiledet sine mange fornøyde gjester samtidig som han hele tiden også sørget for påfylling. Og den hjemmelagde karamellpuddingen. Rett og slett fortreffelig. Bare så synd det er så begrenset det man klarer å få i seg før magen sier fra om at det er nok. Rikt utvalg i godt drikke skjenket av de vakreste servitrisene! Anbefales på det sterkeste! Jeg gleder meg allerede til neste besøk!

Svar fra eier

12. november 2018

Hei Frode! Først av alt: Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss, det setter vi pris på! Så til de fantastiske ordene du har skrevet til oss: Vi er utrolig glade for at vi har kunnet gi deg en opplevelse du gleder deg til! Det å få høre at man serverer verdens beste lutefiskbuffet er rett og slett en drøm, og vi smiler nå fra øre til øre resten av uka! Vi gleder oss til å få deg på besøk igjen, og håper vi kan levere på høyde med gullguttene i Rosenborg da også!

Les hele anmeldelsen
5

Bryllup , kurs og weekend opphold

2. oktober 2018, , Anna W

Dette er et hotell en kan anbefale om en skal bare en weekend til Trondheim. En har alt en trenger av mat, drikke og ikke å forglemme god service. Rommene er passende store, maten utmerket . Så er du…

Dette er et hotell en kan anbefale om en skal bare en weekend til Trondheim. En har alt en trenger av mat, drikke og ikke å forglemme god service. Rommene er passende store, maten utmerket . Så er du i gå avstand til mange butikker om en liker å ut å shoppe.

Svar fra eier

3. oktober 2018

Hei Anna. Først av alt: Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det betyr mye for oss. Det er veldig hyggelig å lese at du vil anbefale oss, og at du møtte god service og fikk servert god mat da du bodde her. Det er det vi jobber for hver dag; å gi våre gjester et minneverdig opphold. Jeg håper vi får gleden av å se deg igjen snart. Vi står her med et smil og venter.

Les hele anmeldelsen
5

Konsert øremazzørene

29. september 2018, Hamar, Norge, 4681943

Vi tok inn på Quality Hotel Panorama, Eller gamle Mullerhotell, som vi husker fra mange år tilbake, jeg har alltid hatt en god følelse når jeg møter resepsjonisten, den viktigste person på hotellet. G…

Vi tok inn på Quality Hotel Panorama, Eller gamle Mullerhotell, som vi husker fra mange år tilbake, jeg har alltid hatt en god følelse når jeg møter resepsjonisten, den viktigste person på hotellet. Godslig og blid, en person du vil ha med deg i teamet for det imøtekommende trivialitet.

Svar fra eier

3. oktober 2018

Hei. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og tusen takk for så fantastiske ord! Nå smiler vi fra øre til øre her. Team Panorama vil alltid stille opp når du kommer på besøk, og her er det aldri kjedelig. Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
5

Helgetur

28. august 2018, Skien, Norge, Kjersti K

Sentral beliggenhet, rett ved E6. Fri parkering. Ok rom, men litt trangt og lite. Flott utsikt. God frokost med rikt utvalg av varme og kalde retter. Koselig bar/foaje-område med peis og sittegrupper.…

Sentral beliggenhet, rett ved E6. Fri parkering. Ok rom, men litt trangt og lite. Flott utsikt. God frokost med rikt utvalg av varme og kalde retter. Koselig bar/foaje-område med peis og sittegrupper. Ligger ved et stort senterområde, så mulighet for shopping er virkelig tilstede.

Svar fra eier

29. august 2018

Hei Kjersti. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det betyr mye for oss. Det er ekstra hyggelig å lese at du hadde et hyggelig opphold, og at både mat, foaje og utsikt leverte til toppscore. Jeg kan med glede meddele at alle våre rom skal få et ansiktsløft i løpet av 2019, så da håper jeg de også går fra "ok" til "super". Takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.