Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim Tiller ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama er et moderne konferansehotell 7 km sør for sentrum. Med fleksibel konferanseavdeling og shoppingsentret City Syd som nærmeste nabo er du sikret en effektiv konferanse eller en spennende weekend. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Velkommen til et uforglemmelig julebord på Quality Hotel Panorama

Som vanlig arrangerer vi fire fulle julebordshelger med nydelig mat og musikk fra kjente og kjære artister!

Julebordbuffé

Det serveres en nydelig julebordsbuffé alle helgene, med noe variasjoner fredag og lørdag (de siste tre helgene). Fredag serveres det en variert julebordsbuffet med et stort dessertbord, mens det på lørdag serveres en ekstra stor julebordsbuffet med et bugnende utvalg, i tillegg til et stort dessertbord. De tre siste helgene er det en liten forskjell i pris fra fredag til lørdag på grunn av forskjeller i julebordsbufféen.

Overnatting

Vi tilbyr alle våre julebordsgjester overnatting for kun kr. 475,- i delt dobbeltrom eller kr. 750,- i enkeltrom per natt (inkl. frokost).

17. november: Too Far Gone

Velkommen til en uforglemmelig kveld med Too Far Gone! Med slagere som blant annet "Zetor´n", "Ælsk dæ vilt" og "D e slutt" har det norske countryrockbandet markert seg på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener. I år feirer bandet 25-årsjubileum, og etter en lang turnesommer er "rockmotivet" klare for å skape liv på Panorama.

Pris: kr. 845,- per person. Man kan også velge å kjøpe billett til kun konserten, og det får du tak i på hoopla.no. Kr. 325,- per person.

23. og 24. november: Sie Gubba

Sie Gubba er i følge seg selv ett av landets mest-turnerende countryrockband, og 23. og 24. november er de klare for å skape gode minner og masse liv på Panorama. Det velkjente bandet ble til under et lystig lag på trekkspillfestivalen i Tydal i 1995, og har siden den gang gitt ut flere platehiter som blant annet "lynx'n", "Fjellrypa" og "Bykar". Dette vil du ikke gå glipp av!

Pris: fredag: kr. 845,- per person. Lørdag: kr. 995,- per person

30. november og 1. desember: Arly Karlsen & Sons: Redneck Edition

Arly Karlsen & Sons ble etablert i 2011, men samtlige i bandet har lang fartstid innen musikken. Bandet turnerer både nasjonalt og internasjonalt, og har fått gode tilbakemeldinger på sine show. I tillegg har bandet komponert og spilt inn det meste av sanger og musikk til sesong 2 av det kjente TV-programmet "Norske Rednecks". Så dette julebordet byr på fengende countryrock og god stemning!

Man kan også velge å kjøpe billett til kun konserten fredag 30. november, og det får du tak i på hoopla.no.

Pris julebord fredag: kr. 845,- per person
Pris kun konsert fredag: Kr. 325,- per person
Pris for julebord lørdag: kr. 995,- per person

7. og 8. desember: Terje Tysland

Gjennom snart 40 år som artist, de første årene som gitarist i legendariske Prudence, har Terje Tysland preget norsk rock. Han er stadig en av Norges mest populære artister med fulle hus på konserter med publikum i alle aldre, og platesalg helt i Norgestoppen. Terje Tysland er en gjennganger på Panorama sine julebord, og det er vi stolte over! Så du vil ikke gå glipp av sjansen til å oppleve denne hitmakeren (eller "musikkfabrikken" som det står på hans egen side) på Panorama.

Pris: fredag: kr. 845,- per person. Lørdag: kr. 995,- per person

Pris og åpningstider for julebord hos oss

Dato: Julebord arrangeres 16. november - 8. desember 2018

Pris: Fra 845 - 995 NOK/pers inkl. moms

Book julebord her

Ta kontakt via e-post: ruth.fredlund@choice.no eller telefon: +47 72 90 05 80 så hjelper vi deg med bookingen av ditt perfekte julebord!

Oppdag flere julebord i Trondheim

Julebord på over 100 destinasjoner

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.