Quality Hotel Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel™ Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 200 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

På gjennomreise

26. februar 2017, , Stein Olav R

Sentralt beliggende. Hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjon og frokostsalen. Stort rom og stort bad (406). Savnet ordentlig dusj framfor sparedusjen med kort slange for en lang person. Savnet også…

Sentralt beliggende. Hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjon og frokostsalen. Stort rom og stort bad (406). Savnet ordentlig dusj framfor sparedusjen med kort slange for en lang person. Savnet også skoskje på rommet. God frokost med mye deilig lokal spekemat og ost.
Les hele anmeldelsen
5

En posisitv opplevelse

6. februar 2017, Trondheim, Norway, Rolf L

Hadde bestilt bonusnatt i forbindelse med at vi skulle overvære Nilsen Aalbergs - Takk for oss på Dampsaga. Da vi ankom hotellet får vi beskjed om at hotellet er fullt og at vi derfor har fått suiten…

Hadde bestilt bonusnatt i forbindelse med at vi skulle overvære Nilsen Aalbergs - Takk for oss på Dampsaga. Da vi ankom hotellet får vi beskjed om at hotellet er fullt og at vi derfor har fått suiten istedenfor det dobbelrommet vi hadde bestilt. Vi hadde derfor et fint opphold med veldig mye plass, 2 bad og eget soverom i tillegg til rom med konferansebord mm. Fruktfat sto på bordet og kaffemaskinen på rommet ble også benyttet. Frokosten søndag var rikholdig og god. Frister absolutt til gjentagelse.
Les hele anmeldelsen
1

Gammelt og utslit hotel var mitt inntrykk

6. februar 2017, Namsos, Kjetil O

TV virket ikke og det var ingen såpe eller shop på rommet, så fant jeg fersken sten under borde samt en tlf lader som lå litt skilt, men som vitner om svært dårlig renhold. Rome lå over kjøkkenet elle…

TV virket ikke og det var ingen såpe eller shop på rommet, så fant jeg fersken sten under borde samt en tlf lader som lå litt skilt, men som vitner om svært dårlig renhold. Rome lå over kjøkkenet eller no som kunne høres got.

Svar fra eier

9. februar 2017

Hei Kjell O., Vi setter stor pris på våre gjesters tilbakemelding – så vel positive som negative. Det er kun slik vi kan bli bedre på produkt og service. Det er svært beklagelig at du ikke har funnet standarden på rommet tilfredsstillende under ditt opphold. Det er naturligvis ikke det inntrykket vi ønsker at våre gjester skal sitte igjen med. Vi er likevel litt overrasket, da vi daglig mottar mange svært positive tilbakemeldinger fra våre gjester, og da spesielt på god mat og service. Vi tar derfor dine tilbakemeldinger til etterretning, da det ser ut til at vi fortsatt har forbedringsområder å jobbe videre med. Jeg håper likevel vi vil få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake, og forhåpentligvis overgå dine forventninger og gi deg en positiv opplevelse. Med ønsker om en god dag.

Les hele anmeldelsen
3

Sentral beliggenhet

27. januar 2017, Oslo, Norge, Birger D

OK hotell med meget sentral beliggenhet og hyggelig personale. Noe slitt hotell som trenger oppgradering/oppussing. OK mat men beskjeden frokostbuffet. Bra utvalg av øl i baren, også lokalt og kortrei…

OK hotell med meget sentral beliggenhet og hyggelig personale. Noe slitt hotell som trenger oppgradering/oppussing. OK mat men beskjeden frokostbuffet. Bra utvalg av øl i baren, også lokalt og kortreist.

Svar fra eier

30. januar 2017

Hei Birger, takk for din tilbakemelding etter besøket ved vårt hotell nylig. Vi er glade for å høre at personalet var hyggelige, og at du satte pris på mat, og godt utvalg av lokalt øl, som forøvrig er et satsingsområde hos oss. Om du har noen tips og ønsker som kan gi frokostbuffeten enda mer innhold, så tar vi gjerne imot dette. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Bra beligenhet

18. januar 2017, Lillestrom, Norway, 913britb

Veldig koselig hotell med hyggelig personale, god service, god frokost. Badet på rommet kunne vært oppdatert litt men fungerte veldig bra. Bestiller helt klart rom der igjen når jeg skal til Steinkjer…

Veldig koselig hotell med hyggelig personale, god service, god frokost. Badet på rommet kunne vært oppdatert litt men fungerte veldig bra. Bestiller helt klart rom der igjen når jeg skal til Steinkjer igjen.

Svar fra eier

30. januar 2017

Hei, mange takk for svært hyggelig tilbakemelding fra besøket hos oss, og takk for at du deler dine inntrykk med andre reisende. Vi er glade over å høre at både personalet, servicen og frokosten innfridde forventningene, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til vårt hotell igjen.

Les hele anmeldelsen
2.450.194.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.