Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 132 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
2

Skuffende

29. juni 2016, , Øyvind B

- Servicen er ikke mer enn grei, lokalet er gammaldags og slitt, svinedyr parkering utenfor hotellet. + God frokost, god beligenhet. Skriver skuffende fordi jeg setter høyere krav til et hotell i de…

- Servicen er ikke mer enn grei, lokalet er gammaldags og slitt, svinedyr parkering utenfor hotellet. + God frokost, god beligenhet. Skriver skuffende fordi jeg setter høyere krav til et hotell i denne prisklassen.
Les hele anmeldelsen
4

Flott service

17. juni 2016, Trondheim, Norge, rital352

Anbefaler dette hotellet ved overnatting i Steinkjer. God frokost og svært hyggelig og hjelpsomme ansatte. Tung luft på rommene, og variert standard. Rolig strøk og nærme det meste. Dyrt å spise her,…

Anbefaler dette hotellet ved overnatting i Steinkjer. God frokost og svært hyggelig og hjelpsomme ansatte. Tung luft på rommene, og variert standard. Rolig strøk og nærme det meste. Dyrt å spise her, men god kvalitet på maten. Booker nok dette hotellet flere ganger ved overnatting i Steinkjer.

Svar fra eier

22. juni 2016

Kjære gjest, takk for din tilbakemelding, vi setter også pris på at du deler dine inntrykk med andre reisende. Det gleder oss at du anbefaler hotellet vårt, og at du satte pris på vår gode frokost, serviceinnstilte personale, sentrale beliggenhet og god mat. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Bra og hyggelig personale

16. juni 2016, Oslo, Norway, 866Lars

Fint hotell med bra beliggenhet, komfortable rom og hyggelig og hjelpsomt personale, butikkr og restauranter rett utenfor (og innenfor) døren. Parkering rett utenfor, rent og pent gode senger og puter…

Fint hotell med bra beliggenhet, komfortable rom og hyggelig og hjelpsomt personale, butikkr og restauranter rett utenfor (og innenfor) døren. Parkering rett utenfor, rent og pent gode senger og puter A real cosy place

Svar fra eier

22. juni 2016

Kjære gjest, Mange takk for den flotte tilbakemeldingen, og takk for at du deler dine opplevelser med andre reisende. Det gleder oss å høre at du hadde et topp hotellopphold hos oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

Beste tomta i by`n.

3. juni 2016, Mo i Rana, Norge, pauleB6054TT

Nærhet til alt i Steinkjer, hyggelig betjening. Rent og pent. NB! Restauranten stengt søndag. 1 min fra jernbanen. 2 min til nærmeste mat butikk og bensinstasjon. 4 min til kjøpesenteret. 13 min til…

Nærhet til alt i Steinkjer, hyggelig betjening. Rent og pent. NB! Restauranten stengt søndag. 1 min fra jernbanen. 2 min til nærmeste mat butikk og bensinstasjon. 4 min til kjøpesenteret. 13 min til badeland/kino/teater.

Svar fra eier

6. juni 2016

Kjære gjest, Takk for en kjempefin tilbakemelding etter besøket ved vårt hotell. Det gleder oss at du satte pris på vår sentrale beliggenhet, og at service og renhold var bra. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss en annen gang.

Les hele anmeldelsen
2

Steinkjer

27. mai 2016, Steinkjer, Norge, 535maikenr

Dårlig service. Dårlig oppretting i feil og ikke noen beklagelse heller. Veldig skuffet over pris også. Da vi får studentpris til 1090 men måtte betale over 1500 kr for en natt selv etter alle feil fr…

Dårlig service. Dårlig oppretting i feil og ikke noen beklagelse heller. Veldig skuffet over pris også. Da vi får studentpris til 1090 men måtte betale over 1500 kr for en natt selv etter alle feil fra hotellet!

Svar fra eier

3. juni 2016

Kjære gjest, uten å kjenne detaljene i denne saken nøyaktig, vil jeg først og fremst beklage for at du sitter igjen med dette inntrykket av hotellet. Send gjerne en epost direkte til oss på hotellets adresse, beskriv hendelsen slik du opplever det, så skal vi se nærmere på dette. På generelt grunnlag skal det også sies at tilgjengeligheten av studentpriser og øvrige rabatter, bestemmes av ledig kapasitet og etterspørsel i markedet. Dvs at i travle perioder, kan det være kun ordinære priser tilgjengelig, slik som i siste del av forrige måned, hvor det antas at nevnte opphold fant sted. Vi ønsker selvsagt at alle våre gjester skal være så fornøyde som mulig, og vil gjøre vårt beste for å rette opp i evt feil som er gjort, dersom du tar kontakt med oss som beskrevet ovenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK