Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Vi har for øyeblikket visse tekniske problemer, og jobber på spreng for å løse dem. Om det oppstår problemer, vennligst forsøk igjen eller kontakt kundeservice på +47 22 33 42 00 eller via booking@choice.no.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 96 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Bra

24. august 2015, Steinkjer, Norge, tors79

Hotellet er bra, men alt for varmt på rommene når det er sol og varmt ute. Servicen er veldig bra. Resepsjonen kunne ha gitt litt bedre info, om de hadde noen alternative rom, som ikke lå i solen hele…

Hotellet er bra, men alt for varmt på rommene når det er sol og varmt ute. Servicen er veldig bra. Resepsjonen kunne ha gitt litt bedre info, om de hadde noen alternative rom, som ikke lå i solen hele dagen.
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit - Hyggelig personal

20. august 2015, Mosjøen, Norge, Christian Wulff H

Hotellet er helt greit. Det er litt bingo om du får et godt rom eller ikke. Altså om du får et moderne oppusset rom eller et gammelt rom. Jeg har opplevd både å være svært fornøyd og være misfornøyd p…

Hotellet er helt greit. Det er litt bingo om du får et godt rom eller ikke. Altså om du får et moderne oppusset rom eller et gammelt rom. Jeg har opplevd både å være svært fornøyd og være misfornøyd på dette hotellet. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende og det er ikke noe som bør endres i deres væremåte. Sengen på mitt rom var to enkeltsenger som skled lett fra hverandre. Det var irriterende. Det var en varm dag og dårlig luft, det var plassert inn en vifte på ca 15 cm diameter som bråket mer enn den flyttet luft. De fleste dagene er ikke varme, så det er et lite problem. Sengen kunne i det minste hatt dobbelt overmadrass. Badet ser veldig ut som det er tatt fra et sykehus eller et sykehjem. like fliser på vegger og gulv. Det fungerte, men designmessig ikke trivelig. Jeg vil si at dette hotellet er helt gjennomsnittlig på alle områder av hva man kan forvente seg i dag rundt om i Norge. Du blir ikke veldig skuffet og du blir neppe veldig positivt overrasket. Som så mange andre hotell så kan det være lurt å pakke skøyteledning da heller ikke her er det slik at det er godt med kontakter rett ved sengen.
Les hele anmeldelsen
5

Varmeste anbefaling

10. august 2015, Oslo, danielmM5416MX

Hyggelig personale, renslig hotell, super frokost (som også var åpen lenger enn oppgitt frokost-tid). Hotellet fremstår som lukseriøst og lever alltid opp til forventningene. Anbefaler dette hotellet…

Hyggelig personale, renslig hotell, super frokost (som også var åpen lenger enn oppgitt frokost-tid). Hotellet fremstår som lukseriøst og lever alltid opp til forventningene. Anbefaler dette hotellet - fikk også veldig tidlig innsjekk i en travel helg med Steinkjermartnan, topp!

Svar fra eier

14. august 2015

Kjære gjest, Takk for at du deler dine erfaringer fra oppholdet hos oss med andre reisende. Vi er svært glade for å høre at oppholdet var vellykket på alle vis, og vi ser frem til å få ønske velkommen tilbake ved neste mulige anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Fin beliggenhet

7. august 2015, Bergen, Norge, katta

Et helt ok hotell med bra beliggenhet midt i sentrum. Hotellet var noe slitt kunne trengt modernisering men rene rom og grei service. Frokosten var veldig bra med kortreist, lokale råvarer ett stort p…

Et helt ok hotell med bra beliggenhet midt i sentrum. Hotellet var noe slitt kunne trengt modernisering men rene rom og grei service. Frokosten var veldig bra med kortreist, lokale råvarer ett stort pluss, men savnet bacon. Man kunne ikke ta seg en kopp kaffe før frokostsalen åpnet så et tips til ledelsen er å ha en kanne i resepsjonen. Alt i alt et helt ok sentralt hotell.

Svar fra eier

14. august 2015

Kjære gjest, takk for at du deler dine tilbakemeldinger med andre reisende, etter oppholdet ved hotellet vårt. Vi setter pris på å høre at oppholdet var vellykket. Vi har mange ulike romtyper, noen store, noen litt mindre, noe nye, og noen litt eldre. Vi er nå igang med å renovere noen rom i en eldre fløy, og gleder oss til disse er klare for salg. Bacon er standard innhold på vår innholdsrike frokostbuffet, og ligger oppå speileggene. Varm kaffe skal være tilgjengelig i resepsjonen døgnet rundt. Vi tilbyr i tillegg en "early bird", som er et enkelt tilbud for morgenfugler i farta, allerede fra kl 0600 om morgenen. Om dette ikke var på plass under ditt besøk, er det et avvik som vi skal rette opp snarest. Vi takker nok en gang for hyggelig tilbakemelding, og ser frem til å ønske velkommen ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Helt greit hotell

28. juli 2015, , Knut M

Vi kommer sent til hotellet, min kone og jeg. Hyggelig resepsjon. Vi får et relativt oppusset rom. God seng, fint bad. Vi sover godt og får en grei frokost. Dette er et greit alternativ hvis du ikke h…

Vi kommer sent til hotellet, min kone og jeg. Hyggelig resepsjon. Vi får et relativt oppusset rom. God seng, fint bad. Vi sover godt og får en grei frokost. Dette er et greit alternativ hvis du ikke har for store forventninger.

Svar fra eier

3. august 2015

Kjære gjest, takk for at du deler dine erfaringer ettet besøket ved vårt hotell, med andre reisende. Vi er glade for å høre at dere hadde et godt opphold hos oss, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK