Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 166 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Småslitt soveplass langs veien

24. august 2016, , Lars V

Booket rom sent på kvelden og skulle egentlig brukt poeng på bonusnatt. Resepsjonen kunne ikke hjelpe meg og opplyste at dette bare kunne bookes via kundeservice på telefon. Denne var stengt. Opplys…

Booket rom sent på kvelden og skulle egentlig brukt poeng på bonusnatt. Resepsjonen kunne ikke hjelpe meg og opplyste at dette bare kunne bookes via kundeservice på telefon. Denne var stengt. Opplyste ikke at jeg kunne brukt web. Ankom sent til et gammeldags hotellrom. Badekar med dusjforheng er ikke det man drømmer om på et moderne hotell. Ventet lenge på mat i frokostsalen som det var tomt for underveis i frokost serveringen.
Les hele anmeldelsen
3

Slitt hotell, men ok

21. august 2016, Bodø, Norge, Finn L

Vi hadde en natt der. Vi hadde forhåndsbestilt inkl. frokost, men det hadde de ikke fått med seg. Det ordnet seg til slutt. Restauranten var koselig og maten var helt grei. Lite utvalg, men det var ve…

Vi hadde en natt der. Vi hadde forhåndsbestilt inkl. frokost, men det hadde de ikke fått med seg. Det ordnet seg til slutt. Restauranten var koselig og maten var helt grei. Lite utvalg, men det var vel som forventet i en såpass liten plass. Rommene var spartanske innredet, men gode senger. Hotellet trenger åpenbart noe oppussing/restaurering.
Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotell i Steinkjer

8. august 2016, Oslos, Danmark, F3115DNannel

Vi er svært fornøyde med vårt opphold På Quality Hotel Grand. Vi var gjester i forbindelse med et bryllup et lite stykke unna byen. Vi kom tidlig på morgenen og fikk sjekke inn tidlig. Vi fikk også lo…

Vi er svært fornøyde med vårt opphold På Quality Hotel Grand. Vi var gjester i forbindelse med et bryllup et lite stykke unna byen. Vi kom tidlig på morgenen og fikk sjekke inn tidlig. Vi fikk også lov til å sjekke ut senere enn angitt uten at det gikk utover romkostnader. Det kaller vi god service! Kort oppsummert: fine lokaler, svært hyggelig og behjelpelig personale og god frokost. Vi storkoste oss!

Svar fra eier

11. august 2016

Takk for super tilbakemelding etter hotelloppholdet hos oss, og takk for at dere deler inntrykkene med andre reisende. Vi er glade for å se at både vårt personale, service, rom, og frokost innfridde forventningene deres, og ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til oss en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

Kjempebra Hotell.

8. august 2016, Lillestrøm, Norge, 4runeb

Bra service, spesielt hun dama som tok i mot oss i resepsjon. Hun i baren var og service innstilt og hyggelig. Rommet var helt ok, bra. Frokosten var kjempefin. Sånne folk må dere bare ta vare på. Par…

Bra service, spesielt hun dama som tok i mot oss i resepsjon. Hun i baren var og service innstilt og hyggelig. Rommet var helt ok, bra. Frokosten var kjempefin. Sånne folk må dere bare ta vare på. Parkering av Buss kunne vært bedre.

Svar fra eier

11. august 2016

Takk for god tilbakemelding etter oppholdet ved vårt hotell, og takk for at du deler inntrykkene med andre reisende. Det er gledelig å se at både rom, frokost, service og vårt personale innfridde forventningene under besøket. Det skal være lagt til rette for bussparkering ved stasjonen bortenfor hotellet, våre resepsjonister informerer gjerne mer om dette. Vi ser frem til å ønske velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
5

overnattnig tilknyttet bryllupshelg.

8. august 2016, Trondheim, Norway, otelie116

Rent og pent hotell. Rommene holder en ren og enkel standard. Svært service-innstilt personalet. Vi følte oss velkommen og ikke som på rullebånd. God pris. Ville anbefalt dette hotellet for venner og…

Rent og pent hotell. Rommene holder en ren og enkel standard. Svært service-innstilt personalet. Vi følte oss velkommen og ikke som på rullebånd. God pris. Ville anbefalt dette hotellet for venner og bekjente.

Svar fra eier

11. august 2016

Takk for flott tilbakemelding etter hotelloppholdet hos oss, og takk for at dere deler erfaringene med andre reisende. Det er fint å se at rom, renhold, service og vårt personale innfridde forventningene under besøket. Vi ønsker dere gjerne velkommen tilbake til hotellet ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK