Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 105 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
2

bad

12. oktober 2015, Trondheim, Norge, Mariann M

hvis badet er viktig, bo et annet sted. Holdt på å falle fra hverandre. Ok seng, ok størrelse på rommet. Hyggelig og hjelpsomme folk i resepsjonen, god mat og god service i restauranten reddet oppleve…

hvis badet er viktig, bo et annet sted. Holdt på å falle fra hverandre. Ok seng, ok størrelse på rommet. Hyggelig og hjelpsomme folk i resepsjonen, god mat og god service i restauranten reddet opplevelsen.

Svar fra eier

4. november 2015

Kjære gjest, Takk for at du deler dine opplevelser fra vårt hotell med andre reisende. Vi beklager at badet ikke holdt den standarden du hadde forventet, og vil få utført mulige forbedringer så snart som mulig. Det gleder oss mye å høre at rommet forøvrig var tilfredsstillende, og ikke minst at du satte pris på både restauranten, maten, og servicenivået ved hotellet. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

God og varm atmosfære

22. september 2015, Inderøy, 957gunnars

Anbefales på det sterkeste. Meget god mat og hyggelig betjening. Var der sammen med venner på "Kulinarisk aften med Svein Erik Renaa". En ekstrem matopplevelse hvor gjester ble tatt godt vare på. A…

Anbefales på det sterkeste. Meget god mat og hyggelig betjening. Var der sammen med venner på "Kulinarisk aften med Svein Erik Renaa". En ekstrem matopplevelse hvor gjester ble tatt godt vare på. Anbefales på det sterkeste.

Svar fra eier

5. oktober 2015

Kjære gjest, takk for super tilbakemelding, og takk for at du deler dine gode erfaringer etter "gjestespill" ved hotellets restaurant. Dette ble to festkvelder som vi har fått masse hyggelig respons på, og vi gleder oss til å planlegge flere arrangementer etterhvert. Vi ønsker velkommen tilbake ved en snarlig anledning.

Les hele anmeldelsen
4

opplevesen er ok

11. september 2015, Moss kommune, Norge, U2973RTjohnd

Bra hotell, litt dårlig utsikt veldig god frokost. Kan og vill anbefale dette overnattings alternativet for venner og kolleger vist de er i Steinkjer. Kort avstand til tog og sentrum. Mange fine mulig…

Bra hotell, litt dårlig utsikt veldig god frokost. Kan og vill anbefale dette overnattings alternativet for venner og kolleger vist de er i Steinkjer. Kort avstand til tog og sentrum. Mange fine muligheter for utflukter.

Svar fra eier

5. oktober 2015

Takk for hyggelig tilbakemelding etter besøket hos oss, og takk for at du anbefaler vårt hotell til andre reisende. Det gleder oss også at du satte pris på vår innholdsrike frokost, som så mange andre av våre gjester også gjør. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

Bra

24. august 2015, Steinkjer, Norge, tors79

Hotellet er bra, men alt for varmt på rommene når det er sol og varmt ute. Servicen er veldig bra. Resepsjonen kunne ha gitt litt bedre info, om de hadde noen alternative rom, som ikke lå i solen hele…

Hotellet er bra, men alt for varmt på rommene når det er sol og varmt ute. Servicen er veldig bra. Resepsjonen kunne ha gitt litt bedre info, om de hadde noen alternative rom, som ikke lå i solen hele dagen.

Svar fra eier

5. oktober 2015

Kjære gjest, takk for din tilbakemelding, og takk for at du deler dine inntrykk med andre reisende. Vi er glade for høre at du synes at servicen ved hotellet var veldig bra, dette er noe vi strekker oss etter hver eneste dag. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Helt greit - Hyggelig personal

20. august 2015, Mosjøen, Norge, Christian Wulff H

Hotellet er helt greit. Det er litt bingo om du får et godt rom eller ikke. Altså om du får et moderne oppusset rom eller et gammelt rom. Jeg har opplevd både å være svært fornøyd og være misfornøyd p…

Hotellet er helt greit. Det er litt bingo om du får et godt rom eller ikke. Altså om du får et moderne oppusset rom eller et gammelt rom. Jeg har opplevd både å være svært fornøyd og være misfornøyd på dette hotellet. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende og det er ikke noe som bør endres i deres væremåte. Sengen på mitt rom var to enkeltsenger som skled lett fra hverandre. Det var irriterende. Det var en varm dag og dårlig luft, det var plassert inn en vifte på ca 15 cm diameter som bråket mer enn den flyttet luft. De fleste dagene er ikke varme, så det er et lite problem. Sengen kunne i det minste hatt dobbelt overmadrass. Badet ser veldig ut som det er tatt fra et sykehus eller et sykehjem. like fliser på vegger og gulv. Det fungerte, men designmessig ikke trivelig. Jeg vil si at dette hotellet er helt gjennomsnittlig på alle områder av hva man kan forvente seg i dag rundt om i Norge. Du blir ikke veldig skuffet og du blir neppe veldig positivt overrasket. Som så mange andre hotell så kan det være lurt å pakke skøyteledning da heller ikke her er det slik at det er godt med kontakter rett ved sengen.

Svar fra eier

5. oktober 2015

Kjære gjest, takk for at du deler dine erfaringer og inntrykk fra oppholdet ved vårt hotell. Det gleder oss å høre at du opplevde servicen som god, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK