Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel™ Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 190 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Bra beliggenhet og frokost

28. november 2016, Drøbak, Norge, telmano

Sentral beliggenhet i nærheten av jernbanestasjonen. Hyggelig personell. Frokosten var rikholdig og meget bra. Restauranten helt ok. Rommene var meget umoderne og har behov for betydelig oppgradering.…

Sentral beliggenhet i nærheten av jernbanestasjonen. Hyggelig personell. Frokosten var rikholdig og meget bra. Restauranten helt ok. Rommene var meget umoderne og har behov for betydelig oppgradering.
Les hele anmeldelsen
5

rekreasjon

28. november 2016, Herøy, Norway, Arne Harald N

Smilende og blid,hjelpsom personale som setter sin gjest i fokus.enkelrommet var rent og koselig,som et vanlig hotellrom.badet var stort og heldigvis glassvegger i dusjen.manglet dobørste,og ville gje…

Smilende og blid,hjelpsom personale som setter sin gjest i fokus.enkelrommet var rent og koselig,som et vanlig hotellrom.badet var stort og heldigvis glassvegger i dusjen.manglet dobørste,og ville gjerne hatt vanlig dopapir istedet for enkle tørk.be om stille avd å ha rom på og støyen fra festende mennesker og musikk er minimal.service og maten er bare helt fantastisk.
Les hele anmeldelsen
5

Et hotell der alt er alle ble fornøyd med alt!

28. november 2016, Mosjøen, Norge, mariannef168

Utmerket service, fantastisk mat, god rengjøring og helt greie rom med gode senger. Hyggelig ansatte i alle funksjoner og up to date konferanserom. Lunch og middagsservering uten forsinkelser og med g…

Utmerket service, fantastisk mat, god rengjøring og helt greie rom med gode senger. Hyggelig ansatte i alle funksjoner og up to date konferanserom. Lunch og middagsservering uten forsinkelser og med god logistikk. Kursdeltakerne var spesielt fornøyd med tilgangen til kaffe, te, soft-is og pop-corn i tillgegg til frukt, kaker og vann hele dagen.
Les hele anmeldelsen
4

Mat og krypinn for natten.

28. november 2016, , Bjarne B

Overnatting fra 24 til 25.11. Her er det et par ting som trekker opp og det er først og fremst at hotellet uten oppfordring stillte med matpakke da vi skulle reise videre 0430 på natten. Tommel opp.…

Overnatting fra 24 til 25.11. Her er det et par ting som trekker opp og det er først og fremst at hotellet uten oppfordring stillte med matpakke da vi skulle reise videre 0430 på natten. Tommel opp. Ellers var restauranten grei, ølet godt og personalet imøtekommende. Hotellet i seg selv fremstår som litt slitent. Får litt assosiasjoner til 80 talls høyfjellshotell med teppene og den innestengte ganglukta. Det var heller ikke noe fordel med rom i 4 erg. over kjøkkenet, kunne med andre ord bare glemme å lufte. Legg gjerne utlufting over tak og ikke ut i bakgården... Takk for meg.
Les hele anmeldelsen
4

Trivelige ansatte !!

20. november 2016, Tønsberg, Norge, Hasse T

Et hotell hvor jeg har bodd de ganger jeg har vært på jobb i Steinkjer eller steder i nærheten. Ligger sentralt, med kort avstand til jernbanen, praktisk hvis en senere skal fly fra Værnes lufthavn, T…

Et hotell hvor jeg har bodd de ganger jeg har vært på jobb i Steinkjer eller steder i nærheten. Ligger sentralt, med kort avstand til jernbanen, praktisk hvis en senere skal fly fra Værnes lufthavn, Trondheim. Hotellets store pre er de ansatte, møtte bare hyggelige personer på "huset".
Les hele anmeldelsen
2.420.112.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.