Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 112 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Hotellet som satser på lokal mat og drikke

9. februar 2016, Trondheim, Norge, elisabethf901

Helt supert hotell i sentrum av Steinkjer. Utrolig god mat og drikke. Hyggelig og god service. Hotellet satser på lokal mat og drikke. Rommene er fine men dog noe behov for oppussing på enkelte rom. K…

Helt supert hotell i sentrum av Steinkjer. Utrolig god mat og drikke. Hyggelig og god service. Hotellet satser på lokal mat og drikke. Rommene er fine men dog noe behov for oppussing på enkelte rom. Kan av og til være litt problem med parkeringen utenfor hotellet. Ellers et absolutt førstevalg av hotell på Steinkjer.
Les hele anmeldelsen
5

Sentralt godt hotel.

5. februar 2016, , Svanhild Havn V

Vi var på gjennomreise og hadde lange etapper. Det passet godt med overnatting i Steinkjær, Kom sent og dro tidlig. Hadde et helt greit rom for et søskenpar. Utrolig hyggelig nattevakt/barbetjent. N…

Vi var på gjennomreise og hadde lange etapper. Det passet godt med overnatting i Steinkjær, Kom sent og dro tidlig. Hadde et helt greit rom for et søskenpar. Utrolig hyggelig nattevakt/barbetjent. Nydelig frokost. Friske fine lokaler. Takk for oss.
Les hele anmeldelsen
5

Godkjent pluss.

2. februar 2016, Namsskogan, Norge, stige551

Fine rom og god service 👍🏻👍🏻 kjempegod frokost og innmari god kaffe. Bra beliggenhet. 👍🏽👍🏽. Bra innsjekk og utsjekk. Pizzabakeren rett rundt hjørnet er anbefalt også. Kommer garantert tilbake…

Fine rom og god service 👍🏻👍🏻 kjempegod frokost og innmari god kaffe. Bra beliggenhet. 👍🏽👍🏽. Bra innsjekk og utsjekk. Pizzabakeren rett rundt hjørnet er anbefalt også. Kommer garantert tilbake.

Svar fra eier

4. februar 2016

Kjære gjest, Tusen takk for flott tilbakemelding! Det gleder oss mye å høre at du har hatt det så bra under ditt opphold hos oss. Vi ser frem å ønske deg velkommen tilbake snart.

Les hele anmeldelsen
3

Eneste hotell i sentrum av Steinkjer

22. januar 2016, Vilnius, Litauen, jakro64

Det fantes i januar 2016 kun to hoteller på Steinkjer. Dette er det mest sentrale og har liten konkurranse for besøkende uten tilgang på transportmiddel. Alt er i sin skjønneste orden. Dog var det lit…

Det fantes i januar 2016 kun to hoteller på Steinkjer. Dette er det mest sentrale og har liten konkurranse for besøkende uten tilgang på transportmiddel. Alt er i sin skjønneste orden. Dog var det litt kaldt en morgen siden hotellet er så miljøbevisste at de slår av romoppvarmingen om natten. Da jeg klaget litt på det ordnet det seg.

Svar fra eier

4. februar 2016

Kjære gjest, takk for fin tilbakemelding etter besøket ved hotellet vårt. Vi har nylig installert nytt fjernvarmeanlegg, noen små utfordringer i oppstartperioden skal nå være løst, og det er godt og varmt på rommene, for de som ønsker det slik. Takk for positive innspill om vår sentrale beliggenhet, vi vet at mange setter stor pris på å ha de vesentligste tilbudene innen gangavstand. Vi ser frem til å ønske velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Helt ok!

22. januar 2016, Trondheim, Norge, gardso

Et helt ok hotell med ypperlig beliggenhet midt i sentrum. Hotellet krevde betaling selv om vi hadde betalt, så vi måtte vise til kvittering fra hotels.com om at vi allerede hadde betalt. Resepsjonist…

Et helt ok hotell med ypperlig beliggenhet midt i sentrum. Hotellet krevde betaling selv om vi hadde betalt, så vi måtte vise til kvittering fra hotels.com om at vi allerede hadde betalt. Resepsjonisten var også grinete til tross for at vi prøvde å være behjelpelig. Velkomsten var med andre ord elendig. I tillegg serverte de ikke bacon i egen boks, noe jeg ser på som et av høydepunktene med ethvert hotellopphold. Rommene til meg og mine kolleger var også små, men i helt fin forfatning. Beliggenheten er selvfølgelig uslåelig - midt i sentrum, og internettet fungerte perfekt.

Svar fra eier

4. februar 2016

Kjære gjest, takk for tilbakemelding etter opphold ved vårt hotell. Jeg beklager virkelig at dere ikke opplevde velkomsten som forventet, og at det var uklarheter ifm betalingen, dette skal vi ha gode og sikre rutiner på. Det er gledelig å høre at dere satte pris på beliggenhet og rommene, og at internettet, som jo er så viktig for så mange, fungerte perfekt. Vi ser frem til å ønske velkommen en annen gang.

Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK