Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Vi ønsker å bli husket for den gode matopplevelsen. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid - vi byr på variert kost som holder energinivået oppe hele dagen.

Lunch

Mandag til fredag serverer vi vår lunsjmeny, med raske og gode lunsjretter. Her finnes noe for enhver smak, selvsagt med flere innslag av lokal og kortreist mat. For de av dere som er her på konferanse, er det viktig å spise en god lunsj,  få ny energi og inspirasjon til neste runde.

Restaurant

Uformelt eller med stil? Stol på oss. I restauranten skifter vi meny annenhver uke, noe som gir oss en unik mulighet til å utnytte de forskjellige sesongenes beste råvarer. En kveld hos oss er en flott avslutning på en lengre konferansedag, en bedre feriemiddag for familien, eller for alle som vil unne seg noe ekstra.

Lobbybar

Lobbybaren er hotellets uoffisielle møteplass. Vår trivelig bar har det meste, og spesialiteten er et lokalt øl fra byens eget bryggeri. Vi kommer gjerne med en anbefaling.

Catering

Vårt kokketeam med kjøkkensjef kan kunsten å imponere! Bruk oss til alle anledninger: bursdag,barnedåp, bryllup, minnestund, konfirmasjon. Vi garanterer kvalitet i alle ledd. Så kan vertskapet slappe av og kose seg sammen med gjestene. Catering fra Grand gjør selskapet komplett!

Menyer med det lilla extra

Finner du ikke det du ønsker i vår meny? Er for eksempel champagnefrokost, viltbuffet eller kreolsk aften mer det du er på jakt etter? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi gjerne etter dine ønsker.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.30

Restaurant

Mandag - torsdag: 11.00 - 22.00
Fredag: 11.00 - 15.00 og 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 74 16 47 00 eller via q.steinkjer@choice.no.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.