Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Steinkjer og Trøndelag, er Quality Hotel Grand et naturlig valg for arrangement og konferanser i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre møter og konferanser i lyse og luftige lokaler. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
291 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
2

Trenger oppussing

15. august 2019, Åker, Norge, HugoE189

Et hotell som trenger oppussing av rommene. Dårlige madrasser og slitt rom. Eneste positive var betjeningen som gjorde sitt beste. Vil ikke anbefale dette hotellet til andre. Beliggenhet er bra midt i…

Et hotell som trenger oppussing av rommene. Dårlige madrasser og slitt rom. Eneste positive var betjeningen som gjorde sitt beste. Vil ikke anbefale dette hotellet til andre. Beliggenhet er bra midt i byen synd at det er så slitt.

Svar fra eier

16. august 2019

Hei, Takk for din tilbakemelding etter oppholdet ved vårt hotell, det er synspunkter fra våre gjester som hjelper oss til å bli bedre. Jeg beklager at vi ikke innfridde forventningene til hotellrommet denne gangen. Vi har flere ulike romkategorier på hotellet; mange nye, noen litt eldre, noen store og noen litt mindre. I juni 2018 åpnet vi en fløy med nyrenoverte rom. Dette er den andre store oppgraderingen på kort tid, da vi også renoverte en annen fløy tidligere samme år. Flere fornyelser står for tur i tiden fremover, til glede for alle våre gjester. Vi ønsker deg gjerne velkommen tilbake til oss en annen gang, så kan du også få oppleve hvor fint det har blitt etter disse oppgraderingene. Med vennlig hilsen,

Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell

11. august 2019, Stokke, Norge, Irene J

Ett hotell som vi absolutt kan anbefale . Hyggelig betjening , ble godt mottatt og fikk ett fint rom. God middag i restauranten , likeså frokosten . Vi benytter gjerne dette hotellet igjen om vi komme…

Ett hotell som vi absolutt kan anbefale . Hyggelig betjening , ble godt mottatt og fikk ett fint rom. God middag i restauranten , likeså frokosten . Vi benytter gjerne dette hotellet igjen om vi kommer til Steinkjer.

Svar fra eier

12. august 2019

Hei Irene. Tusen takk! Din tilbakemelding gir oss masse energi, og vi lover at vi skal ta det med oss videre. Jeg håper at vi får gleden av å sjekke dere inn hos oss igjen, og at vi kan gi dere en like god opplevelse da. Velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
2

Lavmåls kundebehandling!

9. april 2019, Vollen, Norge, RunSae

Jeg ankom hotellet ca. kl. 1530, og fikk beskjed om at det ikke var noe rom ledig for meg ennå. Jeg måtte bare sitte ned og vente, så skulle jeg få beskjed når det var rom ledig. Flere kunder som kom…

Jeg ankom hotellet ca. kl. 1530, og fikk beskjed om at det ikke var noe rom ledig for meg ennå. Jeg måtte bare sitte ned og vente, så skulle jeg få beskjed når det var rom ledig. Flere kunder som kom etter meg fikk sjekket inn med en gang. Ingen beklagelse eller tilbud om kompensasjon! Etter å ha ventet i resepsjonen en halv time, gikk jeg til resepsjonen og ba om å få et rom. Det var rom ledig, men jeg hadde ikke fått beskjed som lovet. Lavmåls kundebehandling. Har hatt min siste overnatting på dette hotellet , slett ikke verdt prisen!

Svar fra eier

10. april 2019

Hei, takk for din tilbakemelding etter besøket ved vårt hotell. Vi beklager at opplevelsen du hadde hos oss denne gangen, ikke innfridde forventningene dine. Ingen av rommene i kategorien som du hadde bestilt, var klare for innsjekk da du ankom. Dette er kun vår feil, og det skyldes bl.a. avreise av en gruppe fra dagen før. Rommet ditt ble klart for innsjekk først 18 minutter etterpå, og vi beklager selvsagt at du måtte vente så lenge. At andre gjester fikk sjekke inn i mellomtiden, forklares best med at andre romtyper allerede var klare da, noen av disse rommene hadde ikke vært i bruk dagen før. Uansett er ikke dette noen god grunn til at du måtte vente unødvendig lenge, og heldigvis fant resepsjonisten et av våre aller nyeste rom til deg, som et forsøk på å bøte noe på situasjonen. Håper også at vår rikholdige frokostbuffet falt i smak, og at oppholdet forøvrig var bra. Det vil glede oss om vi får ønske deg velkommen tilbake en annen gang - da med innsjekk til riktig tid :-)

Les hele anmeldelsen
4

Greit hotel

21. mars 2019, Brattvåg, Norge, alfmagne

Har bodd her flere ganger tidligere, fikk nå ett nyoppusset rom, og det var mange hakk opp sammenlignet med tidligere. Frokosten var også mer innholdsrik denne gangen. Hyggelig betjening både i reseps…

Har bodd her flere ganger tidligere, fikk nå ett nyoppusset rom, og det var mange hakk opp sammenlignet med tidligere. Frokosten var også mer innholdsrik denne gangen. Hyggelig betjening både i resepsjon og spisesal.

Svar fra eier

10. april 2019

Takk for flott tilbakemelding etter oppholdet hos oss, og takk for at du deler dine erfaringer med andre reisende. Vi er svært glade for å høre at både hotellrommet, service og frokosten innfridde dine forventninger, og vi ønsker deg gjerne velkommen tilbake hit en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

Jobb reise til Steinkjer

13. desember 2018, Mo i Rana, Norge, 820audung

Ankom hotellet sent på kveld og ble godt mottatt av resepsjonen. Enkel og kjapp innsjekk. Rom i 3 etg passet bra, da man kommer seg litt opp fra evt støy fra gaten. Ikke at det var noe problem, men ma…

Ankom hotellet sent på kveld og ble godt mottatt av resepsjonen. Enkel og kjapp innsjekk. Rom i 3 etg passet bra, da man kommer seg litt opp fra evt støy fra gaten. Ikke at det var noe problem, men man vet jo aldri. Frokosten var god og man hadde et greit utvalg. Ikke for mye fancy greier som jeg ikke ser helt poenget med. Middag ble inntatt på hotellet, og det kan anbefales. Ble tatt godt vare på.

Svar fra eier

14. desember 2018

Hei Audun, takk for en flott tilbakemelding etter opphold hos oss, og takk for at du deler dine inntrykk med andre. Vi er glade for å høre at både service, mat, frokost og hotellrom innfridde forventningene dine. Team Grand ønsker deg gjerne velkommen tilbake hit igjen en annen gang.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.374.001 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.