Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.00 - 14.00

Restaurant

Mandag - torsdag: 16.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 19.00 - 22.00
 

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 74 16 47 00 eller via q.steinkjer@choice.no.

Vi ønsker å bli husket for den gode matopplevelsen. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid - vi byr på variert kost som holder energinivået oppe hele dagen.

Lunch

Mandag til fredag serverer vi vår lunsjmeny, med raske og gode lunsjretter. Her finnes noe for enhver smak, selvsagt med flere innslag av lokal og kortreist mat. For de av dere som er her på konferanse, er det viktig å spise en god lunsj,  få ny energi og inspirasjon til neste runde.

Restaurant

Uformelt eller med stil? Stol på oss. I restauranten skifter vi meny annenhver uke, noe som gir oss en unik mulighet til å utnytte de forskjellige sesongenes beste råvarer. En kveld hos oss er en flott avslutning på en lengre konferansedag, en bedre feriemiddag for familien, eller for alle som vil unne seg noe ekstra.

Lobbybar

Lobbybaren er hotellets uoffisielle møteplass. Vår trivelig bar har det meste, og spesialiteten er et lokalt øl fra byens eget bryggeri. Vi kommer gjerne med en anbefaling.

Catering

Vårt kokketeam med kjøkkensjef Dan Sverre Høin Hanssen i spissen kan kunsten å imponere! Bruk oss til alle anledninger: bursdag,barnedåp, bryllup, minnestund, konfirmasjon. Vi garanterer kvalitet i alle ledd. Så kan vertskapet slappe av og kose seg sammen med gjestene. Catering fra Grand gjør selskapet komplett!

Menyer med det lilla extra

Finner du ikke det du ønsker i vår meny? Er for eksempel champagnefrokost, viltbuffet eller kreolsk aften mer det du er på jakt etter? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi gjerne etter dine ønsker.

 

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK