Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Ericsson Globe og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med Brasserie X, 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er vi byens tredje største konferansehotell.

Uslåelig beliggengenhet

Globenområdet er en av Stockholms mest levende møteplasser. Hotellet ligger rett ved de store arenaene: Annexet, Hovet, Ericsson Globe og Tele2 Arena. Så uansett om du besøker oss for å delta i en konferanse, se en konsert eller en hockeymatch eller bare ønsker deg en cityweekend, så står vår betjening klar til å gi deg en opplevelse utover det vanlige.

Et konferansehotell med uendelige muligheter

Sammen med vårt dyktige og dedikerte personal,hjelper vi deg med å få den optimale event eller konferanse i minste detalj. Les mer om Quality Hotel Globes konferansekonsept her.

Brasserie X

Gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av, det er vår matfilosofi. I Brasserie X møter våre nordiske tradisjoner det franske brasseriets avslappede atmosfære.Om du kommer alene, med en gjest eller som en del av et selskap, er du alltid velkommen til Brasserie X. Vi har latt oss inspirere av det franske kjøkkenets klassiske meny, og lager retter med en nordisk vri og det vi kaller pinch of surprise. Det tradisjonelle opptrer side om side med noen uvanlige smakskombinasjoner, og vi hjelper deg gjerne med kveldens valg.

Stockholmsferie med familien

Quality Hotel Globe er et perfekt valg for en Stockholmshelg med hele familien. Vi tilbyr flere romslige hotellrom i ulik utførelse der hele familien for plass. 

En del av nye Globen City

Hotellet står nå ovenfor en spennende forandring. Sammen med arenaene i Globenområdet kommer man til å skape Sveriges ledende konferanse- og eventområde. I den anledning skal vi bygge 206 nye hotellrom, og få totalt 524 rom og bli en viktig del av destinasjon "Stockholm Entertainment District".

Kontakt

  • Telefon: +46 8 686 63 00
  • Faks: +46 8 686 63 01
  • E-post: q.globe@choice.se
  • Org. nr: 556455-3062
  • Arenaslingan 7 12126 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet 

T-bane

Ta den grønne linjen nr. 19 mot Hagsätra. Gå av ved holdeplass Globen.

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm C. Bytt til T-bane.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 08-15 00 00

Om Quality Hotel Globe

Antall hotellrom

527 stk

Antall handikaptilpassede rom

12 stk

Antall konferanselokaler

18 stk - kapasitet til over 900 personer

Avstand til flyplasser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km, 
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km, 
ca 30-35 min

Avstand lokaltrafikk

Globen T-banestation: 500 m, ca 3 minutters gange fra hotellet.

Stockholms Sentralstasjon: 5 km. Herfra går SJ:s tog, Arlanda Express og Flybussene.

Om Quality Hotels

Quality Hotels

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK