Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Quality Hotel Alexandre tilbyr alt av tekniske løsinger, god og fleksibel planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Mange alternativ

Hotellet har 14 ulike møterom med plass til 2 - 400 personer. Alle våre møterom har standard teknisk utstyr som prosjektor, lerret, flipover og fri tilgang til internett. Vår imøtekommende stab har som motto å løse eventuelle utfordringer før de oppstår, slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Stort eller smått

Uansett om du skal ha et lite møterom for intervju, en stor konferanse over flere dager, en utstilling eller en motevisning så bruker vi vår erfaring til å finne den beste løsningen for deg.

I tillegg er vi behjelpelige med å skreddersy opplevelses- og aktivitetspakker til ditt arrangement.

De gode pausene

Vi vet at en konferanse kan være krevende, og har derfor egen Quality Break. I tillegg til kaffe, frisk frukt og pausemat, har vi også popcorn- og softismaskin. Populære tilbud som smaker godt og får smilene til å sitte litt løsere.

Møterådgiver

Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor (møterådgiver) for å kunne skreddersy deres konferanse.

Bestille konferanse

Ta kontakt med vår bookingavdeling for nærmere informasjon og bestilling på telefon +47 71 20 37 50 eller q.alexandra@choice.no

 

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK