Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være, derfor blir pausene, og hyggen som kommer etterpå ekstra viktig

Quality Breaks

Quality Breaks er Quality Hotels sitt pausekonsept som innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, kake, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Lunsj

Vår velsmakende og rikholdige lunsjbuffet er det mange som snakker om. Et godt utvalg av varme og kalde retter, og et rikholdig dessertbord. Noe for enhver smak ! 

Konferansemiddag

Quality Hotel Alexandra tilbyr to-eller treretters konferansemeny basert på sesongens råvarer. Hvis det er ønskelig kan denne også oppgraderes til en av våre selskapsmenyer.

Bestille konferanse 

Ta kontakt med booking for nærmere informasjon og bestilling av ditt neste arrangement.

Telefon +47 71 20 37 50 eller q.alexandra@choice.no

 

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK