Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. NB: Vi pusser opp Badeland frem til 13. juli. I denne perioden er Badeland stengt, men Superland er åpent i alle helger.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Velkommen til Superland! Her har du et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små. Kom til oss og skap nye opplevelser til minneboka.

Moro på land og i vann

Superland består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter, og Badeland. De knyttes sammen av Cafè Sulten, som ligger midt i hjertet på Superland. Du kan velge å besøke enten Superland "på land", eller både på land og i vann. I begge områdene finnes det aktiviteter både for små og litt større barn. Superland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie.

NB: Vi pusser opp!

Oppussingen av badeland er godt i gang. Alt av fliser, utsmykking og dusjanlegget blir helt nytt. Badeland vil derfor være stengt frem til 13. juli 2015. Superland, med alle aktiviteter i tørrsone, vil holde åpent i helgene - fredag, lørdag og søndag, samt under spesielle tilstelninger mens badeland renoveres. Selv om badeland er stengt for oppussing, har vi mye annet moro å tilby på hotellet, blant annet en 10 meter høy klatrevegg, minigolfbane, lekelabyrint og en utfordrende klatrebane.

Renoveringen vil bli et betydelig løft for Superland - både for tilreisende og for Sarpsborgs befolkning. Vi på Superland og Quality Hotel & Resort Sarpsborg gleder oss stort til reisen videre!

Norges første stolpeklatrebane

Norges første innendørs stolpeklatrebane er nå på plass - Superland har fått en ny attraksjon. Denne klatreløypen passer godt for alle barn (nedre aldersgrense er 3 år). Du er sikret godt, du skal bevege deg to meter over bakken og du skal igjennom 10 hindre. Det er som du klatrer i trær - tar du utfordringen?

Klatrevegg

Veggen er 12 meter høy og gir store og små en opplevelse de sent vil glemme. Du trenger ikke være en dreven klatrer for å prøve! Kom innom - vi hjelper deg i gang! Den har 9 baner med autobelay, dvs bremser. Du kan klatre alene. Det er forskjellig vanskelighetsgrad på de forskjellige banene. Du kan også klatre med sikring dersom det er ønskelig. Du kan sende oss en forespørsel (link) om du ønsker å reservere klatreveggen.

Lekelabyrint

Vi har et stort område for de minste. Det er et trygt område hvor de kan utforske på egenhånd eller de voksne kan være med. Selv om dette området er meste populært hos de minste så trives barn i alle aldre sammen her. Det er ingen tidsbegrensning - slapp av og la barna leke.

Minigolf

På Superland kan du spille minigolf året rundt i en behagelig temperatur.  Minigolfbanen har 9 hull. De har forskjellig vanskelighetsgrad, og gjør banen morsom for alle, den egner seg for både store og små. Minigolf er en aktivitet alle kan være med på og gjøre sammen.  Om du har badet i Badeland, kan dere fire som kjøpte familiebillett til redusert pris.

Ballbinge

Hvem som helst kan leie ballbingen. Åpningstidene er unike og mulighetene mange. Idrettslag kan leie den, eller konferansegjester kan ha fotballturnering der. Ballbingen vår er merket til fotball, innebandy, basket og kanonball. Det er KUN tillatt med innesko på belegget. Det er kun tillatt å bruke våre baller. Innefotball og skumball til kanonball.

Cafè Sulten

I Superland driver vi en egen cafè, for uten mat og drikke duger helten ikke. Her serverer vi baguetter, pizza, pommes frites og hamburger.

Åpningstider

Superland

Mandag - lørdag: 09.00 - 22.00
Søndag: 09.00 - 21.00

Badeland

Mandag - lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 20.00

Hotellgjester kan svømme på eget initiativ fra kl. 06.00 (ingen tilsynsvakter)

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Prisene varierer etter aktivitet og tid. Se skjema. Egne priser for hotellgjester.

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
69 10 16 00 eller via superland@choice.no

2.210.164.555 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK