Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge Midlertidig stengt 20.04.21 - 10.11.21

Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Quality Hotel Sarpsborg ønsker vi å tilrettelegge for at du skal få et best mulig opphold.

Frokost

Frokosten er alltid inkludert i overnattingen. La oss friste deg med både kaldt og varmt utvalg. Grunnet Covid-19 har vi på lørdager og søndager omvendt buffet og det må bestilles tider for måltider.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Sarpsborg er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Parkering

Vi har 500 parkeringsplasser rett utenfor døren.

Wifi

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Du kobler deg på nettverket «telenor» med kode som er tilgjengelig i resepsjonen. Er du Nordic Choice Club-medlem kan du logge deg på med ditt brukernavn og passord. Har du ikke med deg PC eller smartphone? Benytt vår PC i lobbyen – du finner den rett ved heisen.

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom hvor vi tar vare på bagasjen din om det er behov for det etter utsjekk.

Sen utsjekk

Har dere lyst til å beholde rommet litt lenger kan dette avtales med resepsjonen mot et ekstra beløp. Du kan benytte våre fasiliteter også etter utsjekk.

Glemt badetøy?

Det gjør ingenting om du la igjen badedrakta eller svømmebrillene hjemme. I Superland har vi vår egen Badebutikk, hvor vi fører svømmetøy til både barn og voksne, svømmebriller og baderinger, badepleier og ørepropper. Besøk vår Badebutikk her >>

Lyst på noe ekstra?

Å bo på hotell skal være noe litt annet enn å bo hjemme. Nyt en følelse av luksus og unn deg noe ekstra. Blomster på rommet? Kanskje vil du overraske noen med frukt, vin eller sjokolade? Mulighetene er mange. Ta kontakt med resepsjonen så fikser vi det.

Ønsker du oppgradering?

Ønsker du litt mer plass eller ekstra komfort? Fra 200,- kan du oppgradere til en annen romkategori og nyte følelsen av luksus.

Våre suiter

Vi har flere suiter til de anledningene hvor det er viktig å ha det lille ekstra. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Shopping

Vi har mange kjøpesentre og et flott bysentrum i Sarpsborg.  Storbyen kjøpesenter finner du i Sarpsborg sentrum (5 minutter unna). Amfi Borg finner du om du kjører ut på E6 mot Sverige og tar av første avkjørsel nr. 6. (3 minutter unna). Østfoldhallen finner du om du om du kjører 109 veien mot Fredrikstad (10 minutter unna).

Apotek

Nærmeste apotek finner du på Amfi Borg. Ta ut på E6 mot Gøteborg, ta av ved første avkjøring (nr. 6) Det tar ca 3 minutter med bil.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk klokken 11.00

Frokost

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07.00 - 09.00

Lounge Café

Mandag - Lørdag: Stengt

Brasserie X (Husmann/Dagens)

Mandag - Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Bar

Mandag -  Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Superland / Badeland

Grunnet Covid-19 restriksjoner i Sarpsborg er dessverre Badeland og barneaktiviteter stengt fra 17.02. til og med 04.03.2021.

Velvet Spa

Mandag: 10.00 - 20.00
Tirsdag: 10.00 - 20.00
Onsdag: 10.00 - 20.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: -

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.