Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og fire unike restauranter samt arrangere kreative møter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 min fra Stockholm.

Yasuragi 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Yasuragi

Yasuragi er et spahotell helt utenom det vanlige. Her kan du nyte japanske bad med varme kilder både innendørs og utendørs, deilige behandlinger, rolige aktiviteter og god mat i et harmonisk miljø - alt med inspirasjon fra Japan.

Konseptet Yasuragi

På japansk betyr Yasuragi indre ro og harmoni, og det er det konseptet Yasuragi handler om. I flere årtusen har baderitualene i Japan vært en viktig del for å skape både kroppslig og mental velvære, gjennom å roe tankene og samle sinnet. Med den typiske enkeltheten som Japan står for som inspirasjon, har vi skapt en plass der du som gjest kan senke skuldrene, og la sinnene hvile, slik at du kan reise hjem med ny energi.

Hotellrom

Alle rom på Yasuragi har på forskjellige måter den japanske estetikken som inspirasjon, men enkelte er mer japanske enn andre. I vår største suite Ryokan Hanare finner du for eksempel et eget japansk bad med varm kilde, badstue og en stor veranda. Utenfor finnes det også et boblebad med utsikt over Stockholms skjærgård. I 2012 ble det bygget 27 helt nye rom, tegnet med White Arkitekter.

Det japanske badet

I det japanske badet kan du gjøre den tradisjonelle japanske rensingen, og du finner flere varme kilder, ulike badstuer og et 25 meter langt basseng. I tilknytning til badet finner du en lounge hvor du kan hvile, hvor vi også serverer te og frukt. Om du er litt sulten, anbefaler vi noe lett fra vår rawfood-bar.

Entré til badet

Som overnattende gjest kan du booke en spapakke samtidig som du booker rom, og får da tilgang til det japanske badet og aktivitetene der. Vi har også ulike typer dagpakker for deg som ikke bor på hotellet.

Yukata - ditt antrekk hos oss

Akkurat som i Japan får du en yukata, en bomullskåpe, når du kommer til oss. Den har du på deg under hele oppholdet. Du behøver derfor ikke tenke på hva du skal ha på deg på Yasuragi. Yukataen er mørkeblå med hvite japanske tegn, fuku som betyr "hell og lykke", og kotobuki som betyr "sann glede". Yukataen får du beholde som et minne om ditt besøk på Yasuragi.

Behandlinger

I vårt spa kan du booke en behandling som et tillegg til oppholdet. Vi har behandlinger som passer alle, alt fra manikyr og massasje til farge- og lydterapi. Behandlingene booker du gjerne når du booker oppholdet.

Aktiviteter

Hver dag finnes det en timeplan med aktiviteter som meditasjon og yoga. De fleste aktivitetene inngår i rombestillingen, og du trenger ikke melde deg på på forhånd.

Mat og drikke

Mat for alle sansene. Vi tilbyr ikke mindre enn fire ulike restauranter, samt en sakebar med Sverige største utvalg av sake.

Møteavdelingen

Et møte på Yasuragi tar helheten, menneskene og miljøet med i betraktningen. Vi hjelper deg med å finne rett. Les mer om våre konferanse- og eventmuligheter her.

Den japanske hagen

Opplev den perfekte kombinasjonen av svensk skjærgård og japansk hagetradisjon. Vandringen og stillhetens hage strekker seg helt ned til vannkanten. Ta en rolig gåtur, eller sett deg ned på en benk og nyt utsikten, luften og roen.

Aldersgrense

Yasuragi har 16-årsgrense på hele anlegget. I sommerferien er barn i alle aldre velkommen på Yasuragi Kids.

 

Kontakt

  • Telefon: +46 8 747 61 00
  • Faks: +46 8 747 61 01
  • E-post: privat@yasuragi.se
  • Org. nr: 556707-8596
  • Hamndalsvägen 6 13281 Saltsjö-Boo , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Buss fra Slussen til Orminge Centrum.
Bytt der til buss 417 mot Hasseludden og gå av på holdeplass Hamndalsvägen. Reisetid ca 35 min.

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express eller flybuss til Stockholms Centralstation.
Bytt der til tunnelbane til Slussen, og ta buss videre.

Båt

Sommertid kan du reise med Waxholmsbåt til Hasseluddens brygge. Båten går fra Strömkaia flere ganger daglig. Reisetid ca 30 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00

Om Yasuragi 

Antall hotellrom

191 rom - 416 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til opptil 400 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda: 60 km, ca 1 time
Bromma: 25 km, ca 45 min

Avstand bussholdeplass

Hamndalsvägen: ca 7 minutters gange

2.260.167.953 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK